Tőkés László volt református püspök újranősült múlt szombaton. Új felesége Lévay Tünde, aki általános iskolai zenetanár a magyarországi Gombán – adta hírül a Maszol.hu. Az egyházi esküvőt is a Pest megyei településen tartották.

A Magyar Szó Online-nak az újdonsült feleség ismerőse árulta el, hogy Gombán már mindenki tud Lévay Tünde terhességéről. Nehéz is lenne nem észrevenni, mert már a nyolcadik hónapban van.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
De hát drága testvéreim az úrban, az a gyermek bűnben fogant. Most mit szolnak ehhez a mi szent életű és tiszta erkölcsű, kdnp-s honatyáink és hon anyáink! A prédikációs könyv 16-ik fejezete azt mondja, akkor higgy kdnp-s képviselőnek és tökös tökés lacinak ha ló legel a sírján!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aborisz
Szaporodjatok és sokasodjatok! Hol is olvastam én ezt?
joopapa
De hát drága testvéreim az úrban, az a gyermek bűnben fogant. Most mit szolnak ehhez a mi szent életű és tiszta erkölcsű, kdnp-s honatyáink és hon anyáink! A prédikációs könyv 16-ik fejezete azt mondja, akkor higgy kdnp-s képviselőnek és tökös tökés lacinak ha ló legel a sírján!!!
bakegya
@joopapa: De hát a lényeg a Teremtés!-a ló legel trükköspusztán,alcsut-felcsuton is jól jár,mért baj az ha a kecske,még ha vén is , jól van tartva akár nem véletlenül Gombán!
sokanvagyunk
Ha törvényt lehet csinálni visszamenőleges hatállyal, akkor simán visszadátumozza a kamaty idejére ezt a papírt is.
Manhattan
Kéne egy Jézus, aki az összeset jól kikergetné a maguknak épített templomnak látszó édenkertekből. Tőkéstől Hegedűsig... Mind!
lajospapa
Ne mondja senki, hogy bűnben fogant! Keresztényi erkölcsben fogant! Tőkés és társai keresztényi erkölcsben. Amibe belefér bizonyos víz-prédikálás, út Damaszkusz felé és vissza, szoborállítás annak, aki elesett hősöket csinált azokból akik nem akartak hősi halott lenni 3000 km-re a "haza védelmében", aki odadobott több száz állampolgárt idegen hatalomnak. Higgyetek hívők annak ami a szószékről elhangzik! Bármely szószékről! Vagy gondolkozzatok!
Csizmás Kond
...közületek hányan vagytok túl az első kapcsolaton ?
Dr plágium
Ez egy 12 éves kapcsolat. Püspökként sem zavarta, hogy csalja a feleségét.
1 liter whiskey után jól elveri ezt az asszonyt is. Egy év múlva pedig keres egy fiatalabbat.
bakegya
@Dr plágium: ugyan,asszonyt többen is cserélnek,mint illene-de hazát kevesebben.Jól jön neki ez a gyerek!Erdélyben a hívők már bizalmukat vesztették ,hiába is venné vissza a reverendáját-külömben is már régről helye feneke itt.Fog kapni egy zsíros állást,magas honoráriummal.Tejbe vajba fürdeti orbán akár Gombán,ugyanis a triumvirátusból már csak ő maradt,a smityi öngólja következtében.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Nem vagyok református püspök. Még expüspök sem. ...

@bakegya: Tőkés már annak idején szabadulni akart Erdélyből. Amikor világossá vált számára, hogy ott nem hullik az ölébe a hatalom, és pofázva nyalni kevés. Orbán feneke pont jókor, jó időben libbent a nyelve elé. Egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy az ügynökakták elsülyesztése olyan nagyon rosszul jön ennek a főbirkának.
Tootsy
@Csizmás Kond: Mi is nosultunk, ferjhez mentunk, volt baratunk, valtunk, DE EGYIKUNK SEM VOLT KOZULUNK PUSPOK, es NEM KEPVISELTE A MAGYARSZAGOT AZ UNIOBAN, POLITIKUSKENT...

A kulonbseg csak ennyi... Egyebkent ez a Levay nem rokona "annak" a Levaynak, az Anikonak?
Tootsy
Az a vicc az egeszben, hogy ez a kiugrott ketszinu pap-csalo mar sem erkolcstan-, sem hittan tanarnak nem mehetne el Magyarorszagon, hoffmannrozsacska altal allitott mercek szerint...
bakegya
@Tootsy: igaz,de nem csak amit írtál ,hanem az a tény is ahogy a messzi távolból ebben a mi kis kritikai elvek őszinteségével összeverődött társaságban a szíveden viseled és kiállsz a szülőhazádban hagyottak sorskérdéseinek mérlegelésébe.Nem úgy mintez a BÓLOGATÓ JÁNOS RANGBA KÓRSGBA TESZI VESZI AZ ADÁST-KAPÁST!!!
Ennek alapján engedd meg,részemről TE VAGY 2014 ELSŐ EMBERE AKI nem csak azért,mert elsőként kattintottál rám a véleményeddel(2014.01.20)hanem azért is mert minden mondatodban egy világpolgárságért megszenvedni kényszerült magyar polgár-és még édesanya is, köszön rám, ahányszor csak velünk van!
Boldogabb Új Évet 2014-re mindnyájónknak-békével- boldogsággal,jó egészséggel!
Tootsy
@bakegya: Megrikattal...Kerdezte is a parom, mi tortent? Aztan azt mondtam Neki, hogy eppen a valaha kapott legszebb jellemzest olvasom magamrol...

Tudod, O ott volt velem tavaly (nem, most mar tavaly elott, 2012-ben) Magyarorszagon, es O az idegen szemevel latta az orszagot... O mar nagyon sok helyen jart, foleg Svedorszagban, Finnorszagban es Japanban...Olyan kerdeseket tett fel nekem, amire magyarkent soha nem gondoltam, de igaza volt... MIERT VAN MINDEN MAGYARRA SZINKRONIZALVA A FILMEKEN? MIERT NEM ALAIRASOSAK A FILMEK? Mert ugy lehetne a nyelvet gyakorolni, kiejtest, anglicizmusokat tanulni...A kovetkezo mondata az volt, hogy "Igy akarjak elzarni Ma.o.-t a kulvilagtol, szeparalni a gazdasagilag fejlettebb kozossegtol"... Innentol kezdve meg jobbanerdekelt az otthoniak sorsa. Nem tudtam eltitkolni, illetve nem tudtam mit mondani arra sem, hogy a Falk Miksa utcaban, a Nagykoruttol 30 meterre miert alszik ket rongyos ember az UTON, 2 auto kozott, es a vendeglatonk miert ad az embernek 300 forintot?
Nagyon koszonom a jokivansagaidat, es minden itt blogolo kedves tarsamnak is egy sokkal jobb evet kivanok,...:o))
tivoli
Boldog Új Évet kívánok minden itt zavargónak! :)))
Csizmás Kond
Mégegyszer Békés Boldog Újesztendőt mindenkinek !
...Kezdődjön az Újév ?

Naszóval, a válás, a család megtagadása és hasonló júdási fogalmak senkit sem hatalmaznak fel előnnyel. Nincs olyan,hogy ne vagyok politikus és nekem szabad vagy más rögeszme. A válás és más élet kezdése mindig hátrahagyott fájdalommal jár, amit senki nem akar észrevenni csak a saját boldogulását.
Tőkés nem az egyedüli politikus aki elhagyta családját és püspökként sem első aki újranősült, csak mivel ellenkezik az elve az ide írogató elvált társaitól ezért az ő bűnét nagyobbra értékelik a sajátjuknál.
..ez képmutatás...:(
Csizmás Kond
@Tootsy: Renegát és renegát között nincs különbség.
Az sem mentség, hogy nem az illető a hibás...
Ha az egyik embernek jár az új élet akkor jár a másiknak is
GeoCravker
@Csizmás Kond: Nem is törekszem rá :-)
Az a helyzet, hogy számos lelkésztől eltérően, én olvastam a Bibliát. :-)
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ámen! Neked is legyen Kedves az Új esztendő.

Az érvelésed több ponton sántít.
Az új/másik asszony házhoz hozása a Biblia szerint nem eleve elvetendő;
A válás, mint jogi aktus nem jelenti azt, hogy valaki "a család megtagadását" is átélje. Az adott nővel, mint házastárssal, a házastársi kapcsolatot tagadja meg. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy bajában emberként ne segítse, és gyermekét ne támogassa.
Az tény, hogy szakítani sosem olyan, amitől úszik az ember a boldogságban. Egyik oldalon sem különben.
Amikor a gyerekelhelyezési perekben körömszakadtáig folyik a játszma, amiben a gyerek zsarolási eszköz és a bosszúállás eszköze, az lehet valóban judási vagy inkább ördögi. De abban nem csak a férfiak a hunyók...
Tőkés és a többi státuszkeresztény bűne nem a válásban nagyobb, hanem a képmutatásban. Az, hogy az egyik oldalon a Bibliát magasra tartva üvöltenek egy hordóról, miközben a háttérben egyenkén gyalázzák meg mindazt, amit pillanatokkal korábban másnak előírtak morális normaként.
Miközben az asszonyverést önálló esetként mindenkinél elítélendőnek tartom. Mert hitvány utolsó hulladék az, aki nála gyengébbel szemben éli ki a kompexusait.
Dr ATEISTA
A pap papa kétszer annyi idős, mint a csaj?
Tootsy
@Dr ATEISTA: Istenkem, ha Levay asszonynak apa-komplexusa van - hat legyen!... Majd felnevelheti a sajat unokajat, mert kb. ekkora a korkulonbseg, mikor majd oviba viszi a piciket...:o))
Tootsy
@Csizmás Kond: Csak felig adok Neked igazat: igen, mindenkinek jar ugyanaz, kiveve, ha az egyik nyilvanosan vallalja a "szakmajat", vagyis a hivatalos Isten-tiszteleset... Tudom, hogy naluk nem tilos a nosules, de a felesegek csereje - foleg egy szemmel lathatoan ujabb modellre -, egy kicsit felemasnak tunik a szememben. Ha en pl. elmegyek edzoterembe vezetoedzonek, akkor az edzes utan nem tomom magamba egymas utan a hamburgereket, csokikat, kolaval leontve, mert masnap a tanitvanyaim szamonkerhetik tolem, hogy miert is van rajtam majdnem akkora hurka a derekam korul, mint nekik, es miert zabalok gyorskajakat, amikor oket salataevesre iteltem, es nemelyikuk mar mekeg is a sok zoldsegtol...

Megmerettetett es konnyunek talaltatott,... legalabbis nem mennek be abba a templomba, ahol o predikal, mert egy szavat sem hinnem el...De ez csak en vagyok, es most huzok agyiranyba, mar januar 2,-a leven...:o)))
GeoCravker
@Tootsy: Jó éjt :-) Így jár aki túl keletre nyit :-)
bencemacska
@Csizmás Kond: A házasságtörés a biblia szerint és a református vallás szerint is bűn. Az asszonyverés is!

Tőkés és a Hegedűs família miatt lettem református papcsalád leszármazottjaként ateista!!!

MINDENKINEK Békés, Boldog Újesztendőt!
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mi a státuszkeresztény ?...mármint az általadleírtakon kívül ?
Csizmás Kond
@Tootsy: Ha mindenki akkor mindenki, ha kivéve akkor nem mindenki...
Tudtommal Tőkés most nem pap és nem püspök...legalábbis nincs ilyen hivatása.
Csizmás Kond
@bencemacska: Kinek mennyire erős vagy gyenge a hite annyira megtéríthetetlen vagy irányítható.
A hit mindenkinél az istenhitet jelenti, a vallás annak a módját. Vallást még lehet váltani, (divatból, érdekből, kiváncsísából stb.) de hitehagyottá válni már nagy szemtelenség azt valaki viselkedésére fogni.
bencemacska
@Csizmás Kond: Ne oszd már annyira az észt!! Úgy látom hamarosan elfogy, és akkor mi lesz veled?
Nil
A Jóisten beleszólhatna végre hogy kinek ad gyereket- nem mindig helyes hagyni a szabad választást.
Csizmás Kond
@bencemacska: ...akkor ne tartsd a markod...
...és ha nem tudsz válaszolni akkor ne válaszolj és ne próbálj kekeckedéssel kibújni a válasz alól.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Lehet, hogy egy új nyelvújítás azon szava, ami a kizárólag saját (politikai) státuszának elősegítésért hitvallókat jelöli. Akik bármely más esetben pont ugyanilyen mértékben lennének sátánisták, kommunisták, bármi-isták :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: Lehet ?...akkor csak megtetszett és azért használtad ?
bencemacska
@Csizmás Kond: Ezt talán nagyanyáddal beszéld meg, ő még tudhatja!!!
Csizmás Kond
@bencemacska: ..valamikor ő is okosabb választ adott...de miért akarsz föltétlen lapátra kerülni ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mond, szövegértelmezési gond gyötör, vagy még hat a tegnap éji lőre?
"Lehet, hogy egy új nyelvújítás azon szava, "
Szerintem a a lehetőség nem az értelmezésére, hanem az eredetére vonatkozik.
Mindenesetre, kötőjellel, itt karácsonyi dátummal előfordul
endresy.blogspot.hu/2013/12/karacsony-2013.html
A google meg mindtah minden hasonló találatot későbbre datálna.
Egyébként meg is tetszett, mert elég pontosan lefedi azt, ahogy a mai kereszténykonzervatívnak magukat beállító politikusok, és vasárnapi katolikusok kezelik a vallást.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Minden egyes vallásnak meg vannak a maga törtetői ez nem kimondottan egyik vagy másikat érinti, csak esetleg sokakat ez hoz lázba.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Persze. S engem a katloikus egyházon belüli törtetők nem is érdekelnek. akik viszont a világi szátuszukban vélt előrejutás érdekében bújnak klerikális bőrbe azok igen. Az előbbiek egy engem esetleg nem érintő hierarchián belüli helyezkedést jelentik. Pont annyira érdekel, mint a Dzsiddai müezim személye. Ha azonban a valós politikai hatalom kezd eszerint szerveződni, akkor már ez nem igaz.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mongyuk ez Tőkésnél pont fordítva történt...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Kár ezt cifrázni,Tőkés erkölcsileg egy nulla ,egy szarházi seggnyaló napraforgó,aki ráadásul még "oktatja" is erkölcsöt.
Szégyenletes és gyomorforgató niemand.
Kár megvédened csupán azért,mert egy akolhoz tartoztok.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mongyuk szerintem Tőkésnél a hatalomvágy terepe az egyház volt, de nagyon is világi befolyásra próbálta váltani, ahogy lehetőség nyílt rá.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Nem védem és nem is akoltársam, csak próbáltam észrevetetni, hogy az egyszólamú blama nem vélemény.
..amúgy akol...a te aklod mivel fényesebb ?
Csizmás Kond
@GeoCravker: Tókés lelkészként kezdte majd az ottani események és az abba való részvétele na meg az előzmények tették politikussá. Az lehet, hogy sokat hibázott de csak azt illik felróni amihez hasonlót mi nem követtünk le...szerintem.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Oszt az mit jelent,hogy "egyszólamú blamázs"?
A vélemény az vélemény,az ellenkezője meg ellenvélemény.
A fenti esetben a többségé látszik egyértelműen bizonyítottnak a tiedével szemben.
Egyszerű ez mint a pofon,nem kell túlkomplikálni.:-)))

A tények Tőkésről konkrétak és valójában egy irányba mutatnak,a szarháziság irányába.:-))))
miazavalami
@Csizmás Kond: BUÉK neked cicus!
Gondolod Tőkés még elhiszi hogy akkor miatta , és a Marosvásárhelyi lázongások miatt kellett a kárpátok géniuszának meghalnia?
Csizmás Kond
@hetöndöe: Az a kórusmű...
A véleménynem inkább cáfolata van...ez nem forradalom amit meg lehessen hazudtolni.
A fentiek esetében sokan bevallották hogy ők is követtek el hasonló dolgot...az vessen követ...
És Tőkés... most azért került látómezőbe mert az uniós izé ilyen , különben sokan azt sem tudnák kicsoda.
Csizmás Kond
@miazavalami: B.Ú.É.K. neked is...
...a temesvári és a bukaresti miatt...
miazavalami
@Csizmás Kond: Na jó volt ott is:-)
Kevés önkritikájának kell lenni ha elhinné. Akkor hogy csapódott a fidesz mellé?
Csizmás Kond
@miazavalami: Nem tudom, de lehet most kimarad az uniós csapatból...
miazavalami
@Csizmás Kond: Arra akartam kilyukadni , hogy amikor azok az események történtek Romániába, akkor magyarországon még az mszmp volt . Erősen támogatta Tőkést. Az ország az ottani magyarokért szurkolt...
Csizmás Kond
@miazavalami: A vásárhelyi esemény később volt, a diktátor kivégzése után...ha jól emlékszem.
A támogatás meg politikafüggő...most mindenki ellenük kiabál...sok a változékony álláspontú egyén...
miazavalami
@Csizmás Kond: Azt nem tudom mennyi a változékony álláspontú egyén , de a legváltozékonyabb az Tőkés. Tudom hogy a kint magyarok jogai így meg úgy. Én meg is értem , hiszen nem tehetnek , tehetünk arról hogy ez így alakult. A román kormányok pedig valamiért mindíg is utálták a magyart. Az a baj , hogy még mindig ez a megváltozott Tőkés a főnök.
Csizmás Kond
@miazavalami: Tőkés az európai néppárt tagja. Romániába már gyenge a támogatottsága és ha itt nem tud valami hatékony segítséget szereznie nem fog bejutni...amúgy a családi hátterén kívül nem sok egyebet lehet rákenni.
miazavalami
@Csizmás Kond: gyenge a támogatottsága? na akkor ott is kezdik megismerni az igazi jellemét. Kevés olyan ember van aki a hatalmon megtartja az őszinte hitét. Talán én is olyan lennék..
GeoCravker
@Csizmás Kond: "az ottani események és az abba való részvétele na meg az előzmények tették politikussá. "
Ezt kétlem. Ha igazad lenne, akkor a világ tele lenne egyházi méltóságból lett politikusokkal. Valójában azt hiszem, hogy az egyén hatalmi, politikai ambiciójának megfelelő terep a hierarchikus egyház. Nem vitatva, hogy Erdélyben sokáig nem is volt más hatalmi terep, mint az egyház, és a román többségű kormánypárt.

"Az lehet, hogy sokat hibázott de csak azt illik felróni amihez hasonlót mi nem követtünk le"
Biztos, hogy sok hibát követett el. Személy szerint nem szoktam nőt verni. S nem szoktam pálcát törni mások felett egyházelvi alapon.
Ha Tőkés morálról beszél, miközben csalja az éppen aktuálisan vert asszonyát, akkor ez nem csak hiba...
Csizmás Kond
@GeoCravker: Nem tudom verte-e, de azt igen, hogy nagy szoknyapecér hírében állt.
...és a karrierje tényleg a puliszkaforradalommal kezdődött.
Tootsy
@Nil: Lehet, hogy a Joisten bele is fog szolni, csak nem most es nem ugy, hogy ne legyen terhes az ifju feleseg... Tudod, ahol ekkora a korkulonbseg, nagyon is fenn all annak a veszelye, hogy a szuletendo gyermek pl. Down -koros lesz, mongoloid, vagy mas fejlodesi rendellenessege lesz. Meg tevedesbol sem kivannek ilyet senkinek sem, mert ezt senki sem erdemli az elettol, ez csak egyszeru teny...Benne van a pakliban,... De azert ven kecske/tokes puspok is gondolkodhatott volna azon, hogy mije akar lenni a majd szuletendo gyermekenek, mert eppen 81 eves apoka lesz, mire gyermeke 20 eves... Azonkivul miert ilyen onzo, hogy a sajat gyermeket megfosztja a szulovel valo hosszu egyutteles orometol? Mert eppen ezt teszi az atgondolatlan tettevel.
Tootsy
@Csizmás Kond: Azt alairom, hogy vagy mindenki, vagy senki, - de attol azert meg szoktak kivetelek lenni minden esetben, mert a vilagunk rendkivuli modon arnyalt, nem feher-fekete, de hogy is van ez? Megint elolvastam a cikk cimet, es dobtam egy hatast, mert azt irja, hogy az EGYHAZI eskuvo is Gomban volt, a pest megyei telepulesen... MI VAN? Hat hanyszor eskudhet templomban egy kiugrott pap? Mert azzal nem vagyok teljesen tisztaban, hogy a reformatusoknal, evangelikusoknal mi a szokas, (ugy tudom, csak akkor lehet ujra templomban eskudni, ha megozvegyules miatt kerul ujra sor a frigyelesre), de pl. a romai katolikusoknal csak EGYSZER eskudhetsz templomban a katolikus liturgia szerint - ebben viszont biztos vagyok...

Van errol valami infod? Mert akkor nekem ebben a paliban - meg az uralkodo KDNP-s szentfazekakban mar akkora bizalmam sincs, hogy megkerdezzem toluk a pontos idot...:o(((
tivoli
@Tootsy: Miből gondolod, hogy előre tervezett volt a gyermekvállalás? Szerintem itt a vén kecske esete forog fenn, s a püspök úr elfeledkezett a védekezésről ifjonti gerjedelmében. Namármost. Ki tudja, hány ilyen gyermekáldás kisérte végig példamutató, Istenfélő életútját, csak éppen nem került köztudatba? Ez az eset valójában és merőben más. Magyar asszonyka, magyarországi esküvő, magyar csemete, magyar állampolgárság... Valójában szerintem kicsit zavaros agyú jellem életútjának a vége. Ahol otthon volt, ott nem akart lenni. Ahol lenni akar, sose lesz otthon. De az Istene valahol várja, annak vajon hogy fog elszámolni?
tivoli
@Tootsy: Ha össze-vissza zabálunk mértéktelenül, az meglátszik a külsőnkön. Rondák leszünk és deformáltak. De mi a helyzet, ha az érzelmi magunkkal nem tudunk mértéktartóak lenni? Mégis csak szerencsés ez a pap, hogy az nem látszik messziről.
Tootsy
@tivoli: Tudod, ha egy 16 eves fiu nem vigyaz, azt megertem, mert a gerjedelme elobbre valo, mint a vedekezes,... De a ven kecske mar egy kicsit hasznalhatta volna a felul levo agyat is, ha mar a lelkiismerete, hite szabadsagra ment...:o((
Teljesen egyetertek a letelepedni akarasaval, orban orulhet, ket szavazata mar tuti, a kicsike meg majd 18 eves koraban lesz potencialis valaszto, es a tovabbi megjegyzesed is nagyon "ul", ki hogyan valasztja a hazajat, es a haza mennyire akarja ot...:o((

Bar ugy latszik, neki semmiben sincs gondja: hitvallast, orszagot, masik feleseget, jovore meg talan partot is valtoztat, mert o mar itt csak egy megelhetesi politikus, akit az allam tart el k@rva sok penzert, a nagy semmire...
En nem lattam ot az utobbi idoben , csak arra emlekszem, hogy mindig sunyin, alulrol felfele nezett, es nagyon lassan beszelt (talan kereste a magyar szavakat?), nekem sosem volt szimpatikus, de nyugodj meg, hosszu tavon az arcara is kiulnek majd azok a furcsa redok, amik a kimondott hazugsagok miatt savanyodnak be a kepere, bar a papsaga tenyleg nem latszik...:o))
Nil
@Tootsy: Sajnos a mama fiatal így az általad felsorolt betegségek esélye kicsi de nem lehetetlen.
Én a nőt nem értem.Ennyire vágyott a hírnévre? Mert hogy ez az ember képtelen a szeretkezésre - dugni tud persze - az biztos - tehát nem lehetett nagy élmény. Most meg még hozzá is megy - nagy lehet a várható örökség.
Tootsy
Igen tudom, hogy a no eletkora donto, de a veszely akkor is fennall...
Szerintem is ugyanaz a helyzet, mint Palacsik Timike es a jokepu, snajdig Vajna frigyelese... Sok minden elkepzelheto koztuk, de a tulfutott lelki- es testi szerelem a legkevesbbe, (igazolta ezt Timcsike partis flortje is a jokepu fiatal sraccal), Tokestol lesz mit orokolnie, csak majd jo keson, mert 61 ev az meg nem az eletkor vegso hatara manapsag...

Meglatjuk, mit hoz a jovo, bar ugy nez ki, megerdemlik egymast...A gyermek viszont nem tehet semmirol, remelem, nem lesz semmi baja sem, es nem vesz el ket ilyen nagy, karizmatikus egyeniseg kozott, mint Levay Tunde es Tokes papa...:o)
Tootsy
@GeoCravker: Szeretem Andrassewet, kivalo iro, koszi ezt a linket, nem ismertem.

Egyebkent Neked is boldog Ujevet kivanok innen a nagyon messzirol...:o)
Csizmás Kond
@Tootsy: Azt hiszem református-uraméknál el lehet válni és újra lehet házasodni...ugyanis ott nem mondja a pap, hogy amit Isten egybekötött...
Tootsy
@Csizmás Kond: Igen, a reformatus vallas nem olyan szigoru, en csak arra gondoltam, hogyha mar valaki a puspoksegig vitte , de megsem gyakorolja a "beosztasat", azert legalabb a joizles miatt nem vezeti meg reformatus oltar ele sem a "megesett" matkajat, nagy pocakkal... Dehat Tundecskenek nagyon fontos lehetett, ha ebbe is belement...Tudod, en nem vagyok sem pap - sem papne -, de a kepemrol lesult volna a bor, ha egy ilyen oreg muksoval, meg ekkora pocakkal kellett volna landolnom az oltar elott,...Ha majd kepeket is latunk a frigyelesrol, es kiderul, hogy az ifju ara raadasul meg feherben is eskudott, mirtuszcsokorral a kezeben, hat (nemletezo) t@kon bokom magam...:o)))Szegeny esketo pap, mi ujat tudott vajon mondani a predikaciojaban nekik? Nagyon vizualis vagyok, es el tuidom kepzelni,...:o)) Most huzok lefekvore, mert nekem mar 3-a van, iszonyu szelviharral...:o(( Legyen jo napod...:o))
Csizmás Kond
@Tootsy: Szerintem te még ismersz olyan személyeket akik hasonlóképpen viselkedtek...
Tootsy
@Csizmás Kond: Nyertel! Es mar ott is nagyon visszas volt minden, de foleg a pihego 6 honapos terhes szemermes ara! Feherben!...:o))
mariaberta
@GeoCravker: Kiegészítésként figyelmedbe ajánlom Andassew könyvét: Ne vígy minket a kísértésbe..
Ez nem regény, hanem Tőkés és első felesége, valamint gyermekei között lebonyolított levelezések ismertetése, melyeket a volt feleség bocsátott Andrassew rendelkezésére.
Épületes olvasmány .
kamazuka
Gyermeke születik,érted? Az szép dolog ám!
Ott lenni,mikor világra jön?
Elmondhatatlan.
Szvetlana
Képmutató Brüsszeli kurafi. Idenyalunk? odanyalunk? Először az MSZMP-nek, amiből majdnem Nobel békedíj lett, aztán jól jött az Orbáni segg is, ha ló nincs szamár is jó alapon.
Otthon verte az asszonyt, itt meg fölcsinált egy másikat. Szégyellje magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.