Kim Dzson Un különösen kegyetlen módon végeztette ki a nagybátyját, Csang Szung Taeket – olvasható az Origo cikkében.

A Daily Mailre hivatkozva azt írják, hogy az észak-koreai diktátor 120 kiéheztetett kutya közé dobatta a rokonát, hogy a kutyák élve marcangolják szét.

A halálra ítélt Csang Szung Taeket az állatok egy órán keresztül marcangolták, míg meghalt, az eseményt állítólag háromszáz észak-koreai tisztviselő is végignézte.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQríkú
Ez úgy butaság ahogyan leírták!
Aki látott már kóbor kutyák által széttépni bárányt az tudja, hogy pár perc alatt végeznek az áldozattal :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@alte trottel: Tévedsz, ezt én is tudom, de én arra gondoltam, hogy Nehogymá írta, hogy jó pár macskát széttépett a kutya, erre utaltam, hogy nem lehetett volna ezt megakadályozni?
Nagy tévedésben vagy, nincsenek romantikus képzelgéseim, amióta az eszem tudom, voltak állataink, kutyánk és macskánk is. Van igazság bőven abban, amit mondasz, de tapasztalataim szerint felnőtt állatokat is össze lehet szokatni, amit mondasz, lehetséges, de kutyája vállogatja, de elismerem, nem sikerülhet minden esetben. Talán előbb olvasd el, mit írok, aztán ítélkezz!
Még annyit, hogy a kaját evidens, hogy külön kell pakolni, mert van aki félti a sajátját a másiktól, és megvédi...
lenhardtibolya
@ila51: nálunk is testvéri szeretetben él a két cicánk és a kutyánk...
alte trottel
@Desischado: Nem minden esetben oldható meg. Általában a macska hibája szok lenni a konfliktus. Nekem egy boxerem, egy rotim, egy dobermannom és két pitem volt megátalkodott macskagyilkos, de a saját macsokat megtűrték. Amíg a macs tudta hány kiló és hol a helye a rangsorban. Még az is rendszeres volt, hogy hűvösebb ájszakákon a macsok ott aludtak a kutyákhoz bújva. Sokan ezt valami nagy haverságnak vélnék, pedig csak a kutyák veleszületett alkalmazkodóképessége. A gazda kedvéért mindent képesek elviselni. (persze, a kiskortól együtt nevlkedett állatoknál más a helyzet, ott igazi kötődés is kialakulhat.)
QQríkú
@Atha: nevű felhasználót kell vadászni, ő többször járt arra felé, talán amit ő mond a valósághoz közelebb áll, mint a megvett média!
Atha
@QQríkú: Ez igaz, az viszont már azóta kiderült hogy a hír kacsa, pontosabban egy blogger ellenpropagandája az ifjú diktátor ellen. Mindenesetre a megvalósult, szürrealisztikus, poszt-sztálini időutazás ami ott van. Valósággal megkönnyebbülés volt kicsekkolni a szintén 'kommunista' Kínában. Mintha nyugaton lennénk. Azt még meg lehet szokni hogy mindenhová kísérik az embert és mindenhol figyelnek. Mobilokat a reptéren le kellett adni, egész biztosan belekutattak mert volt olyan iPhone-os akinek nem működött utána rendesen a gépe. Az viszont megszokhatatlan hogy reggel 6 órától utcai hangszórókon mennek ezek a forradalmi-mozgalmi dalok az utcán, a tereken, mindenhol. Ijesztő. Vártam néha hogy előugrik egy segédrendező az egyik bokorból baseball sapkában és 'ordibátorral' a kezében közölve hogy "Felvétel vége, köszönjük!", de nem, ez itt a valóság. Itt az emberek őszintén zokognak a nagy vezető szobra előtt (már a fiatalabb briganti is ott áll!) és megkövetelik tőled hogy te is hajolj meg. Mikor jeleztük hogy mi az osztrák kollégával keresztények vagyunk és nem hajlongunk idegen Istenek előtt csak annyit mondott a 'gyezsurnajánk' hogy Jimmy Carter meghajolt tehát ti is meg fogtok. Jobbnak láttuk nem megismerni egy helyi munkatábor vendégszeretetét így meghajoltunk. Közben azért vicceket mondtunk egymásnak. Sokat láttam ezidáig de életem legmegdöbbentőbb utazása volt.
QQríkú
@Atha: Lám a józan paraszti ész mégis csak bejött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.