Kim Dzson Un különösen kegyetlen módon végeztette ki a nagybátyját, Csang Szung Taeket – olvasható az Origo cikkében.

A Daily Mailre hivatkozva azt írják, hogy az észak-koreai diktátor 120 kiéheztetett kutya közé dobatta a rokonát, hogy a kutyák élve marcangolják szét.

A halálra ítélt Csang Szung Taeket az állatok egy órán keresztül marcangolták, míg meghalt, az eseményt állítólag háromszáz észak-koreai tisztviselő is végignézte.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQríkú
Ez úgy butaság ahogyan leírták!
Aki látott már kóbor kutyák által széttépni bárányt az tudja, hogy pár perc alatt végeznek az áldozattal :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kedwes
Vagy olvasta George Orvell-t, vagy csak improvizált!
hallgatag
Apja fia...csak szijj-ÁRTÓ petinek nehogy
eszébe jusson stratégiai megállapodást
kötni ezzel a diktátorral...ott is egy
" mutyi " miatt ölte meg a nagybátyját !
leszúrt rittberger
Milyen állapotban lehet ott a társadalom, ha még ilyenek után sem "mer" kitörni egy forradalom... Azok az emberek, a hadsereg ott már félúton vannak az ember és a mosott szar között, kiirtotta a lelküket is a rendszer.
sokanvagyunk
A svájci, angol nyelvű Berni Nemzetközi Iskola diákjai/tanárai bizonyára büszkék volt iskolatársukra/tanítványukra.
QQríkú
Ez úgy butaság ahogyan leírták!
Aki látott már kóbor kutyák által széttépni bárányt az tudja, hogy pár perc alatt végeznek az áldozattal :(
Szvetlana
Ezt még olvasni is szörnyűség. Elmebajos ez a KIM. Valaki már agyonlőhetné.
Vizual
@leszúrt rittberger: És tudod, ha a folyamatokat nézzük, talán beszélhetnénk a magyar társadalom mentális állapotáról is.
JAJMÁR
Ja, hát a diktatúra elszabadult. A hataloméhség minden érzelmet kiírt. Most még jobban fél a nép, mint eddig, és hiába mondjuk innen, hogy lehet, hogy engedhetik?
Meg aztán milyen alapon mondhatunk mi bármit is?
Hehe
Vagy csak kellett megint valami szaftos, eladható hír..
csa-csa
"az eseményt állítólag háromszáz észak-koreai tisztviselő is végignézte."
Ha ez egyáltalán igaz, gondolom kötelező volt!
mondjuk a rohadék gyilkosok ilyetén kivégzését én is végignézném!
gabrella
Nálunk is meggondolná aki ezermilliárdos csalásokat csinál,hogy érdemes volt-e ha ilyen büntetést kapna!
Politikusokról ha minden kiderülne sok éhes,vad kutya kéne!
ila51
Vagy csak megfélemlítés saját tévével , saját hírekkel ...Van ki számon kérje ?
ila51
Attól független rusnya egy feje van
palika
Emberek ezt a sok hazugságot miért hiszitek el??? Tudjátok mi lesz a következő lépés, ezt az országot lefogják rohanni, vagy valami katonai akciót kell ellene szervezni, mert ezt a '"szegény népet" meg kell menteni!!! Kell az ellenség amerikának és kreálnak is! Van rá példa elég!!
nehogymá
QQrikú tényleg tulzás amit irnak,de ha egy kutya "kezdő" inkább kinoz mint öl. volt egy németjuhász kutyám ,felnöttként kaptuk.nem volt vele semmi gond amig egy macska orrba nem vágta.utána nem lehetett birni vele ha macskát látott. nagyon ronda munkát végzett amig nem lett "rutinja" elöször összevissza marta késöbb eltörte a gerincüket ha bemerészkedett egy macska annak annyi volt .amugy se hihetö,hogy összezárt kóbor kiéhezetett kutyák nem mentek egymásnak kinjukban.
kamazuka
@hallgatag: minek mene oda?Mint kutyaütő?
miazavalami
@nehogymá: A te kutyád akkor nagy állatkínzó..

Egy macska gazdája.
Szvetlana
@miazavalami: Én sem. A hír Kínából származik, tehát propaganda szöveg. Minek 120 db kutya, amikor 2- is elég, mert elharapja az ütőeret és kivérzik. az ember. Ha kiképzett harci kutyák azoknak meg sem kottyan egy ember.
MIndenesetre szörnyű ez a hír, de így tálalva hülyeség.
genyó kapitány
Aha.
120 kutya.
Egy órán keresztül... na persze.
Csivavákkal, mi?

Komolyan mondom, ti minden elhisztek amit az újságok írnak?
miazavalami
@Szvetlana: megfélemlítésnek szánták...
taglo
@genyó kapitány: Dehogy hisszük el !!! Én pontossan tudom mi történt ! 118-kutya-egy macska-és egy görény volt , és a nagybácsi tépte szétt őket ,54-perc alatt ! (A szomszédtól Bambakarcsi-tól tudom aki kínai )
nehogymá
miazavalami nem volt állatkÍnzó.ez igy müködik állatéknál. .ha megnézel egy természet filmet nem látsz fölösleges marcangolást. torok gerinc és vége. engem is zavart de kinn a pusztán kecske legeltetés közbe nem mehettem a kutya után mert meglátott egy macskát gyikászni. ment mint a szél .ezért nem tartottam macskát sokáig .fogott rókát is ,azt speciel a kerités tövébe.
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
barew7
Ez a hír ís egy szenzációhajhász baromság!

"Nemrég jelent meg a hír, miszerint kivégezték az észak-koreai vezető, Kim Dzsong Un nagybátyját is. A szürke eminenciás becenevet viselő Jang Song Taek (Dzsang Szong Tek) pár nappal ezelőtt került fogságba. A vád hazaárulás. Ügyében egy rögtönítélő bíróság folytatta le a rendkívül rövid tárgyalást. A hírek szerint (a dél koreai hírszerzés adata) a szürke eminenciás ítéletét gépfegyverrel hajtották végre."
miazavalami
@nehogymá: pedig a kutyát és a macskát össze lehet szoktatni..:-)) Nekem sikerült.
miazavalami
@nehogymá: ha válaszolni akarsz valakinek kattints a " válasz erre" szövegre a kommentek alatt , mert így nehezen talállak meg.
ila51
@miazavalami: 23:50 :)) ezt én is tanúsíthatom , nálunk is az van , kutya - macska barátság
Vizual
@genyó kapitány: Dehogy hiszek el mindent. Csak a "Magyar Nemzet" híreit olvasom !!!:)
Hehe
@barew7: Én aknavetőt is olvastam már... XD
Hehe
Szudán mészárlás, egy hét alatt több ezer halott... kit érdekel csak n.ggerek, oda sem bagózunk rá... Ennyit a nyugati médiáról.. :P
alte trottel
@palika: Palikamadárka!
Ezek a vonyigo usákok már odáig jutottak a kamukérolásban, hogy a Zsenmin Zsipao címlapján keresztül manipulálják a világot!
alte trottel
@genyó kapitány: Ha azok a csivavák annyira ki voltak éheztetve, hogy harapni se volt erejük... Egyébként 120 csivavának kellett volna legalább 10 perc.
Desischado
@nehogymá: És te nem tettél semmit ennek a megelőzésére?
Desischado
Kamu az egész. 120 kiéhezett kutya? Azok percek alatt végezték volna ki! De ettől függetlenül Kim egy kis mocsok zsebdiktátor, akit a bandájával minél előbb el kellene zavarni!
csapnivalo
Nem ismeri a közmondást: "Aki szelet vet, vihart arat." ...pedig nem ártana...
nehogymá
@Desischado: a macskát és a kutyát is ugy kaptuk,majdnem felnöttként.a macska egy terrorista volt,a kutya meg kiváncsi. amikor a tesom egy lábon ugrált,mert éppen azt játszotta utána ment és megharapta a macska. ez a kutya volt meg amikor születtek a gyerekeim,az ég világon semmi baj inkább öröm volt vele.ippen csak megutálta a macska fajt
Desischado
@nehogymá: Semmi baj nem volt vele, csak épp szétmarcangolta a macskákat, mert egy megkarmolta, AMIBE NEM HALT BELE. Ti meg hagytátok, nem is próbáltatok valamit csinálni. Tényleg nem probléma ez, fő, hogy sok örömötök volt benne.
nehogymá
Desischado nem megy a válasz erre. tanyán ,nem szoba cica és kutya tartás megy.ezt a kutyát lesoványodva kaptuk,igazából sose gyógyult ki a gyomor bajából. a macskát azért hozták hozzánk,mert a család 3 gyerekét karmolta harapta. van amivel nem tudok mit kezdeni.nem egy pofon miatt utálta meg,akkorvolt kisebb keverék kutyánk azt rendszeresen verte.ezt akarta "játszani"a németjuhásszal is.láttál már olyat ,hogy a kecske elkapja a gida fülét és ugy dobálja,mert gyenge ,kilóg a sorból?neki szoritja a falnak ugy veri?amikor elkellett szedni a libáktól a napos kislibákat mert agyonverték egymáséit? nem vagyok eredeti tanyasi,nekem is voltak romantikus hajlamaim az állattartással,de felkellett adni nagyrészét mert nem müködik.6 hétig cumiztatam gidát malacot nyulat özet éjjel nappal,és volt olyan ,hogy hagyni kellett meghalni(vagy segiteni ) mert nem volt élertre való.amig élt ez a kutyám nem tartottam macskát.
Halszem
@Desischado: Egy elhízott focistához hány kutyára lenne szükség?
alte trottel
@Desischado: Látom, csupa romantikus, antropomorf kényszerképzeted van az állatokról. A kutya és a macska kiskortól együtt nevelve képesek akár felhőtlen, barátinak látszó viszonyt is fenntartani, de felnőtt állatokat összeszoktatni igencsak bizonytalan kimenetelű. A kutyával ugyan meg lehet értetni, hogy "ENYÉMZSÁKMÁNY!" de elég, ha a macs félreérti a helyzetet és megfeledkezik a "tudd, hány kiló vagy!" alapvető tudnivalóról, és már mehetsz az ásóért.
Desischado
@alte trottel: Tévedsz, ezt én is tudom, de én arra gondoltam, hogy Nehogymá írta, hogy jó pár macskát széttépett a kutya, erre utaltam, hogy nem lehetett volna ezt megakadályozni?
Nagy tévedésben vagy, nincsenek romantikus képzelgéseim, amióta az eszem tudom, voltak állataink, kutyánk és macskánk is. Van igazság bőven abban, amit mondasz, de tapasztalataim szerint felnőtt állatokat is össze lehet szokatni, amit mondasz, lehetséges, de kutyája vállogatja, de elismerem, nem sikerülhet minden esetben. Talán előbb olvasd el, mit írok, aztán ítélkezz!
Még annyit, hogy a kaját evidens, hogy külön kell pakolni, mert van aki félti a sajátját a másiktól, és megvédi...
lenhardtibolya
@ila51: nálunk is testvéri szeretetben él a két cicánk és a kutyánk...
alte trottel
@Desischado: Nem minden esetben oldható meg. Általában a macska hibája szok lenni a konfliktus. Nekem egy boxerem, egy rotim, egy dobermannom és két pitem volt megátalkodott macskagyilkos, de a saját macsokat megtűrték. Amíg a macs tudta hány kiló és hol a helye a rangsorban. Még az is rendszeres volt, hogy hűvösebb ájszakákon a macsok ott aludtak a kutyákhoz bújva. Sokan ezt valami nagy haverságnak vélnék, pedig csak a kutyák veleszületett alkalmazkodóképessége. A gazda kedvéért mindent képesek elviselni. (persze, a kiskortól együtt nevlkedett állatoknál más a helyzet, ott igazi kötődés is kialakulhat.)
QQríkú
@Atha: nevű felhasználót kell vadászni, ő többször járt arra felé, talán amit ő mond a valósághoz közelebb áll, mint a megvett média!
Atha
@QQríkú: Ez igaz, az viszont már azóta kiderült hogy a hír kacsa, pontosabban egy blogger ellenpropagandája az ifjú diktátor ellen. Mindenesetre a megvalósult, szürrealisztikus, poszt-sztálini időutazás ami ott van. Valósággal megkönnyebbülés volt kicsekkolni a szintén 'kommunista' Kínában. Mintha nyugaton lennénk. Azt még meg lehet szokni hogy mindenhová kísérik az embert és mindenhol figyelnek. Mobilokat a reptéren le kellett adni, egész biztosan belekutattak mert volt olyan iPhone-os akinek nem működött utána rendesen a gépe. Az viszont megszokhatatlan hogy reggel 6 órától utcai hangszórókon mennek ezek a forradalmi-mozgalmi dalok az utcán, a tereken, mindenhol. Ijesztő. Vártam néha hogy előugrik egy segédrendező az egyik bokorból baseball sapkában és 'ordibátorral' a kezében közölve hogy "Felvétel vége, köszönjük!", de nem, ez itt a valóság. Itt az emberek őszintén zokognak a nagy vezető szobra előtt (már a fiatalabb briganti is ott áll!) és megkövetelik tőled hogy te is hajolj meg. Mikor jeleztük hogy mi az osztrák kollégával keresztények vagyunk és nem hajlongunk idegen Istenek előtt csak annyit mondott a 'gyezsurnajánk' hogy Jimmy Carter meghajolt tehát ti is meg fogtok. Jobbnak láttuk nem megismerni egy helyi munkatábor vendégszeretetét így meghajoltunk. Közben azért vicceket mondtunk egymásnak. Sokat láttam ezidáig de életem legmegdöbbentőbb utazása volt.
QQríkú
@Atha: Lám a józan paraszti ész mégis csak bejött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.