Azért kellett meghalnia, mert elszunyókált egy katonai rendezvényen. Nyilvánosság előtt végezték ki Észak-Korea védelmi miniszterét, akit árulással vádoltak – írja a CNN az Yonhap dél-koreai hírügynökségre hivatkozva. Hjon Jong Chol-t egy phenjani katonai iskolában végezték ki, brutális módon. A hírügynökség jelentése szerint a minisztert légvédelmi fegyverrel ölték meg, több száz ember szeme előtt. Hjonnak állítólag azért kellett meghalnia, mert elaludt egy katonai rendezvényen, és nem teljesítette az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un utasításait. Az egyelőre nem világos, hogy a védelmi miniszter milyen parancsokat szegett meg.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
akkor a hendének oda kell figyelnie hogy mikor és hol alszik el.mert az ovi
szerin abba az irányba kell mennünk vagy arra tartunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eugen4402: Sajna, Dragam , ez nem P.Howard konyv, hanem a szinvalosag,... Es mi valoban errefele tartunk,... Na, Hende, szorul a hurok!...:o)))
eugen4402
@karma1: Jól sejtettem. Kíváncsi voltam, ki ismeri fel az idézetet. Bár valami azt súgta, hogy Te biztosan...Igazad van, akad némi különbség a kivégzett miniszter és a Bonifác nevű csavargó között.:-(
bakegya
Bármit mondhatunk- a cinikusss kis "demokratikuss"QUESTORBÁNIÁNKBAN is esély van hasonlóra -ezt a HALÁLRABIZTOSÍTÁST intézteti velünk a teknős egyenesbe a cölöp tetejéről a nemzeti lófütty konzultációjával!!!-már jóelőrebelengetve,kész tényekkel a kezében akar már bevonulni EU-KVÓTARIVÁLISAKÉNT Brüsszelbe-
Nem lenne oktalan A MAGYAROKNAK EGY SZÉLESNYOMTÁVÚ TÜNTETÉSEN VILÁGGÁ KIÁLTANI-NEM AKARUNK LÁTNI HALÁLRABIZTOSÍTÁSRA KATTANT ORBÁNT.
bakurasz
@eugen4402: Mert Rejtő Jenő igenis hozzátartozik a magyar kultúrához!!! :)
karma1
@eugen4402: A "Bolondsag" szigetek uralkodojanak, Fulig Jimmynek az emlekere...:o))@bakurasz: Igen, Rejtobol kellett volna erettsegi tetelt csinalni, nem azokbol a sosem hallott, bar meg most is elo akarkikbol, akikbol az idei erettsegi tetelek "kepzodtek"... "Hja, nem allithatunk minden pofon melle egy kozlekedesi rendort..." (idezet ugyanonnan, mikor a malajt vagja szajba Fulig Jimmy...:o))))
karma1
@zöldszem: Es Koko is eloszor a politikusokon probalna ki a halalbuntetest! NOSZA!!!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.