Egyre több állam csatlakozik az Iszlám Állam elleni légiakciókhoz, mondván, ezzel is közelebb kerül a béke és a menekültválság megoldása. A menekültek között végzett közvélemény-kutatás azonban nem igazán támasztja alá ezt az álláspontot.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Igen, biztos, hogy jöttek "rossz" emberek is, hiszen tele van velük a világ! Akkor sem lehetne őket távol tartani, ha várfalat húznánk körbe, és vizesárkot, meg bástyákat építenénk a sarkokra, Ilyenkor lép életbe a "Többet ésszel, mint erővel..", illetve kellene, hogy életbe lépjen.

Egyébként igen, többször felfedeztem magamon a liberalizmus egyes jegyeit, és megbékéltem vele :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: most akkor csak jegyekben vagy az vagy egészen ?
amúgy a liberalizmus nem tesz különbséget ember és ember között, nem kötelez senkit és nem néz le senkit...
Az a felfogás, hogy én egy másik ember kedvébe kell járjak, át kell engedjem annak az életterem egy részét anélkül, hogy azt megbeszéltük volna mióta liberális trend ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 19:46 Már hogyne tenne különbséget ember és ember között a liberalizmus. Az egy dolog, hogy alapvető emberi jogaik mindenkinek vannak, de ettől még nem egyformák, és nem is egyformán teljesítenek! Miért kellene kedvébe járni azoknak, akiknek nem akarsz?
Tudom, te a menekültekre érted. Mennyivel találkoztál, és mit engedtél át nekik?
Csak "jegyekben", vagy egészen?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Persze hogy róluk, csak az attól függ kit nevezünk meneköltnek...és az én-t nem magamra értettem úgy ahogy a másik embert sem egyvalakire.
...és ha az emberi jog mindenkinél egyforma akkor miért vár más ingyen valamit ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Hát,nem tudom. Jártam már úgy, hogy valaki várt "ingyen" valamit, de nm kapott -:D Tőlem :)))

Mindent összevetve, hidd el, inkább kapjon pár ember nem megérdemelten valamit, mint rengetegen éljenek nyomorban pár ember luxusáért.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: amikor rengetegen élnek nyomorban pár ember luxusáért akkor miért kell még igecsalni pártízezret úgy, hogy az íttvalóknak sincs megfelelő megélhetés ?
...amúgy gondolom érted mit szeretnék kifejezni ezért nem folytatom...de ha nem értetted csak szólj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.