Az ENSZ-közgyűlésen Barack Obama és Vlagyimir Putyin, úgy tűnt, közösen semmisítik meg az Iszlám Államot. De az orosz elnök úgy döntött, inkább az Aszad-rezsim ellenzékét bombázza szét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Nem hiszem, hogy Obamával bármiben is megegyezett volna Putyin. Putyin, szerintem közölte Obamával, hogy Szíriában a már egyébként is meglévő katonai bázisait megerősíti és nem hagyja, hogy az USA kreálmánya az ISIS és a sok más "mérsékelt" szervezet, tovább nyomuljon. Putyin igyekszik bontani a Dollár világ uralmát.
palika
Az ENSZ-ben Putyin és Obama összeveszett, csak a vak nem látja, majd hazament Putyin és kérte a felhatalmazást a háborúhoz, amit megkapott, de a probléma az, hogy nem tudjuk, melyik államokra, szóval, kurva nagy a baj, EMBEREK, FIGYELJÉTEK A HÍREKET!!! a SOROK KÖZÖTT OLVASSATOK, NE AZ OLYAN HÍREKNEK HIGGYETEK AMELYIK AZT MONDJA BÉKE VAN!!
JAJMÁR
@palika: 15:04 Igen, óriási a baj! Sokkal nagyobb, mint volt, és kétségbeejtő, hogy sokan nem látják, mintha még örülnének is - mert most jól megkapja az Obama - ... ez tragédia, félek, hogy a "nagy" háború kezdete :(
JAJMÁR
Igen, Putyin megmenthette volna a világot, de nem érdekli a világ! Van még valaki, aki azt hiszi, hogy igen?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.