Barack Obama a menekültválság kezelése miatt dicsérte a német kancellárt. Az amerikai elnök szerint Angela Merkel erkölcsi és politikai vezetői képességét bizonyította.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Hát persze hogy dicséri ha az ő malmára hajtja a vizet
Eriksson
Gúnyolódik ez az Obama? Ha Merkel valóban az Európa őre, itt nem volna semmilyen felhajtás.
36
Aha. Európa őre. Testvérem a héten volt négy napos konferencián Németországban. Valyon miért, de a németek nem ezt gondolják Merkelről és a kormányzatról. A német ipari termelés, közép és kis cégei, lehetetlennek tartják hogy bármilyen szakmunkát, pláne precizitást megkövetelőkben migránsok dolgozzanak. A legnagyobb baj az, hogy egyáltalán dolgozni sem akarnak.
36
Az echte németek pedig, kifejezetten károsnak tartják az USA-hoz való dörgölőzést és a szabadkereskedelmet is mert tudják, hogy amerikának csak a fejlesztések, ötletek kellenek, amit el lehet lopni a németektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.