Nekünk köszönhetik a szabadságukat, de elegük lett a demokráciából - mondta a volt elnök. Elég baljós üzenet ez az Orbán-kormánynak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Bill! Rosszul foglmaztál! Csak az elmebeteg csuti és hordája akar ruszki lenni, mi NEM!
Yoda69
Jol latja Clinton, csak annyiban javitanam, hogy nem Magyarorszag dontott igy hanem orban es az ot tamogato birkanyaj, ami sajnos meg mindig tul nagy. Abban bizom hogy a nem szavazo 30%-nak jon meg az esze es belatja vegre nelkuluk nem lehet elzavarni ezeket a verszivokat.
nezelodo
@vadnarancs: Egyet felejt el Orbán, hiszen a felmenője is az alábbi fricska megalkotóit kereste a nyolcvanas években, a megyei pártbizottság tagjaként, hogy "homlokon csókolja", amit állítólag egy szovjet katonaszoborra biggyesztettek: "Ne vigyorogj Iván, semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem váltunk törökké!" jó lenne ha Orbán is le tudná ebből vonni a következtetést, de arra alighanem hiába várunk.
rdos
@vadnarancs: Meg még egy aprócska kiegészítés Billy a Clinton felé. Mondta, "Nekünk köszönhetik a szabadságukat" Igen. Meg azt is nekik köszönhetjük hogy ez a gondosan kontraszelektált egy majd többpártállami dzsuva a nyakunkon maradt, 3 peresekkel, béemesekkel, komisszárból lett menedzserekkel, miazmás. Tisztára, mint amikor a kisnyilasból lett komenyista. Kicsit fintorogtak az eftársak, de nem volt más.

Alázni, lopni nem volt más, ahogy most sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.