Orbán Viktor miniszterelnök a Közel-Keleten szolgáló keresztény vezetőkkel tanácskozott szombaton Rómában - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Méltóztathatna már valamelyik szentségimádó a pokoltornyából letaszajtani bármelyik vizesárok aljára ezt a sátán által is elkerülni vágyott minden lében kalányos vicctort!-még minek előtte mindenkit kinyírat.
bakegya
Méltóztathatna már valamelyik szentségimádó a pokoltornyából letaszajtani bármelyik vizesárok aljára ezt a sátán által is elkerülni vágyott minden lében kalányos vicctort!-még minek előtte mindenkit kinyírat.
lampa laz
Oszt mivel akarod támogatni a Közel-Keleti keresztényeket, kerités oszloppal??
RonaGyuri
erről ma reggel ezt írtam:

Őfenesége és a keresztényüldözés

Azért jellemző, hogy hol és kikkel tanácskozik

Bár a pártlap nagyon igyekszik, hogy tevékeny ember látszatát keltse, hisz címnek „A KERESZTÉNYÜLDÖZÉSEKRŐL TANÁCSKOZOTT ORBÁN VIKTOR KÖZEL-KELETI EGYHÁZI MÉLTÓSÁGOKKAL” –t választották. Persze erről szó sincs. Lévén még a derék MTI szerint is „Orbán Viktor miniszterelnök a Közel-Keleten szolgáló keresztény vezetőkkel tanácskozott szombaton Rómában”. Tehát szó sincs közel-keleti méltóságokról és főleg mindezt Rómában. Ráadásul még ez sem egészen korrekt hiszen katolikus egyházi méltóságokkal tárgyalt. Ami a derék kedvenc cimborája közelmúltbéli instrukciói után egy nem katolikus részéről azért meglehetősen kétélű dolog! =))
bakegya
@lampa laz: még az is lehet,de kutyákkal vajon kiket kergettet a kerítésoldalában-azt atért megkérdezhetné már valaki-embertelen amit ott láthat,megtapasztalhat aki veszi a fáradtságot és odalátogat a déli határra.
lampa laz
@bakegya: szörnyű, kegyetlen és embertelen, ahogy írod.
bakegya
@lampa laz: egy egészen szűk kis kapun toloncolnak több tucat asszonyokat,gyerekeket,s azok ha nem képesek elég ütemesen nyomulni át a határ másik oldalára,akkor idő előtt bizony elengedték a kutyákat.Rengeteg a láb és felső végtag sérült és az ellátásuk is legtöbb esetben megkésik-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.