Egy fontos iszlám ünnepre gyülekezők közé hajtott egy kocsi vasárnap délelőtt az angliai New-Castle-ben. Szemtanúk szerint 6-7 embert is elgázolhatott a kocsi, a Ramadán részeként tartott áldozati ünnepen - íd al-fitr - rengeteg gyerek is volt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Lassan majd a nép veszi kezébe az ügyet.De inkább a saját vezetőiket kellene megválogatni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Apatszerek: Óó, hagyhatod, a fásviktor csak hiteles forrást olvas mert nem akar hülye lenni.

De már késő.
quadrocopter
"Az Unilad Anwar Asif 29 éves szemtanúra hivatkozva azt írja, hogy az illető látta a kocsit, amint egy nő vezeti és a tömegbe csapódása előtt elveszítette uralmát a jármű felett. A sérültek között két gyerek is van."

Lehet ejakulálni! Így járnak azok, akik nem olvassák végig a czikket, de azonnal hörögnek!
Apatszerek
@Peller Anikó: Ez már egy frissítés:, de Franciaország- i Iszlám István csak tesztelte a rendőrségi közlekedési eszköz légzsákját, hogyan működik.Szándékosan rendőrségi furgonba rohant egy autó Párizsban, a Champs-Elysée sugárúton hétfő délután. A férfi személyazonosságát egyelőre nem közölték, de a BFM hírtelevízió úgy tudja, hogy egy 33 éves, a rendőrségi nyilvántartásban iszlamista radikálisként nyilvántartott férfiről van szó. Ez nem terrorista
csak a hajlama vezérli a terrorizmus elkövetéséhez!
Pálinkás Pál
Ebben legfeljebb az a szomorú,hogy Angliában történt...ez náluk otthon,ahol lenniük kéne mindennapos elfoglaltság,hogy elgázolják egymást,csak az a baj hogy ezt a szokásukat magukkal hozták ide is!!!
Csizmás Kond
@Aki Én: kisgeci...ha nem válaszolnék az sem volna akihez szól...tehát köszönj kezitcsókolomot !
Csizmás Kond
@F_Viktor: tudjuk te nem akarsz hülye lenni de sajnos annak születtél ...amúgy ha ezután nekem válaszolni akarsz akkor írj magyarul ...hanem sehogy .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.