Nem véletlen, hogy az észak-koreai rakéta Japán felett repült át, mert így csak pánik lett belőle. Eleve politikai bajkeverésre volt kalibrálva.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Koreai barátom írása: Ma reggel fél hatkor Észak-Korea ismét ballisztikus rakétát lőtt a Csendes Óceánba, mégpedig 27oo km megtétele után, keresztül repülve Japánon, amit azok érthetően zokon vettek. Ez a rakéta közepes hatótávolságú, a katonai szakértők szerint az északiak birtokában lévő Hvaszang-12 vagy az új fejlesztésű Hvaszang-13.
Ez merőben új helyzet, és per pillanat a tiltakozáson kívül nagyon senki sem tud ezzel mit kezdeni, ugyanis 1989 óta nem fordult elő, hogy Észak-Korea részéről Japánt tényleges fenyegetés érte volna, másrészt az a tény, hogy ilyen távolságra sikerült lőni azt jelenti, hogy megy az Guamig is, ezt pedig eddig senki sem igazán hitte, én sem.
Fűt, fát, bokrot kérdeztek az okokról, de ép ésszel felfogható okot senki sem tudott a nyilvánosság elé terjeszteni, egyszerűen nem tudjuk, mi vitte rá erre a lépésre Kim Dzsong Unt.
Mivel Trump a hurrikánnal van épp elfoglalva, az amerikai reakció nem kimondottan erőteljes, a japánok persze rájátszanak, ahogy szoktak, a célpont nem ők voltak, a partjaiktól 12oo km-re csapódott a vízbe a rakéta. A dél-koreai hadsereg a legmagasabb készültségben van és délelőtt kilenc körül bombázási gyakorlatot tartottak azzal a címmel, hogy ha szükség lenne Észak-Korea megregulázására. Japán kezdeményezte az ENSZ biztonsági tanácsának rendkívüli összehívását és egyben száz százalékos támogatásáról biztosította az esetleges amerikai hadműveleteket a Koreai- félszigeten, Abe beszélt is Trumppal telefonon ma. Na ja, kibicnek ugye...
Mindazonáltal Dél-Korea is hangnemet váltott és azt mondta, hogy észak átlépte azt a bizonyos vörös vonalat, az eddigi tárgyalási szándékukat is jegelték pillanatnyilag.
Most valóban veszélyes helyzet alakult ki a félszigeten, kezd az egész a szokásos abszurd zsarolós játékból valami megmagyarázhatatlan és kiszámíthatatlan öngyilkos dologba átfordulni Kim Dzsong Un részéről, azonban ez az öngyilkosság sajnálatos módon nagyon sok ártatlan ember életébe kerülhet a határ mindkét oldalán és ez...
Peller Anikó
Röhögcsél ez a kis buznyák és tapsikolnak neki a nyaloncok miközben az USA rettegését vízionálja a baromállatja. De cseppet sem biztos, hogy sokáig tart az öröme. Néhány rakéta amivel rendelkezik ugyan nagy kárt tudna okozni de a saját megsemmisítésében biztos lehet.

Kő kövön. A nehézséget az okozza (és ezt lovagolja is a kis zsírdisznó), hogy túl sűrű a lakosság a környéken.

De néhány bénító neutronbomba megoldaná a problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.