Euróval és anélkül is sikeres lehet Magyarország - ezzel együtt érdemes lehet belépni az eurózónába - derült ki a 25 éves születésnapját ünneplő GKI Gazdaságkutató Zrt. konferenciáján. A korábbi komoly szakmai fenntartásaim ellenére úgy látom, hogy Magyarországnak nem kapkodva, jól átgondolva és előkészítve, 3-5 év múlva érdemes volna belépni a monetáris unióba - mondta Surányi György közgazdász, az MNB volt elnöke.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos meg kell mondjam, hogy úgy általában akár még igazuk is lehet, de konkrétan tévednek és nagyon nagyot! Egyszerűen feltételes módban kell fogalmazni akár EUR-al, akár nélküli is sikeresek LEHETNÉNK, mert ezen sokkal kevesebb múlik, mint a politikán és Matolcsy bornírtságán! =))
lampa laz
Hány év halljuk már ugyanezt a szöveget? Van olyan érzesem, h mi sohasem fogunk se a nyugathoz, se az eurózónához csatlakozni, főleg ha a csutirém marad hatalmon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.