Drágám, engedd meg ezt a bizalmas hangnemet! Elnöki fotók a félmeztelen, trágár fekete bûnözõkkel és az öt fõbûn. Drágám, engedd meg nekem ezt a bizalmas hangnemet, kedves Manum, mert az Antillákon készített fotóid, amelyek körbejárták az egész világhálót, ahol egy gyönyörű feketével ölelkezel, egy börtönben kigyúrttal, aki a trópusi izzadságtól csillog, miközben rajtad az öröm igen elmélyült jelei mutatkoztak.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ennek a micronnak a felesége is igen férfias kinézetű. Komolytalan elnöke van a franciáknak.
X-ray
@1magyar: A te csajod is férfias kinézetű?
relatív
Eléggé undorítónak tartom, hogy a regnáló kiválasztott ' ellenfele ' ( nevetséges mind országnagyság-, mind gazdasági erő-, mind emberi tartás szempontjából az összevetés ! ) elleni - ki tudja milyen irigység indittatásából fellelhető teljesen abszurd kritikát - bulvárhíreket tálaljunk Magyarországon !!!

Persze, a kormányprogram által táplált gyűlölet igen könnyen talál híveket az arra hajlamosok közt a mai Magyarországon mindenféle rágalom alapján IS !!!

A hivatkozott fotók pedig egyáltalán nem támasztják alá azokat az alávaló sejtéseket, mely egy aberrált vádolja alaptalanul a francia elnököt !
relatív
@1magyar: ...mire gondolsz, mert a regnálónak annyi védhetetlenje van... ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.