A lengyel Szejm megszavazta a mozgássérült személyek támogatását segítő szolidaritási alap létrehozását - adta hírül a gazeta.pl. Az ehhez szükséges forrást részben a szolidaritási járulék adja majd, amelyet a jobban keresők fognak fizetni. Az alapot részben a vállalatok munkavállalói után fizetett járulék átcsoportosításából, részben a szolidaritási járulék bevezetésével töltik fel.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az ember mindig onnan kapja a pofont, ahonnan nem várja. Lengyel testvéreink hátba támadták Illiberáliát, ahol éppen a kiirtásukon szorgoskodik a regnáló hatalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Lefordítom neked,,agyatlan.--." Ne idegeskedj bumburnyák "...Örülök,,hogy segíthettem egy román,lápi móc migránsnak.
1magyar
@Shikari: Nem tehetnek ám róla, őket ide szülték, ebbe az életmódba nem tudnak másként élni.
A kutya sem tud magától megfürödni csak ha gondoskodnak róla.
Itt csak a szaporodást lehetne megállítani azoknak az embereknek akik tehetnek valamit ezért.
1magyar
@Shikari: Miért nem meri meglépni a kormány, hogy ingyen lekössék az ilyen nőket?
tudode
Ahogy az ÚJ GAZDAGOK ugrálnak ki-, be a járgányukból olyan SAJNÁLATRA MÉLTÓAK. Akik olvasták Jókai Mór: Szegény gazdagok, v gazdag szegények c. könyvét morva nagy I-GAZSÁG van benne, már akkor a SZEGÉNYEKNEK bizonygatniuk kellet, hogy ők biz'a szegények, de a mai ÚJ GAZDAGOK is ugri, bugriznak, állandóan FEDEZÉKBE KELL vonulniuk, mert RETTEGNEK, FÉLNEK azoktól, akiktől lecsaplizták a nekik járó cuccot, lóvét!
lampa laz
@Shikari: baszki, te képes lennél kiírtani a fidesz szavazóbázisát?? Dilis főnököd ezt megtudja szétrúgja a hátsódat.
lusta
Ezt nevezik gyorsaságnak. A lengyelek még tvasszal szavazták meg, idehaza már az év végén jelenik meg hírként.
Az más dolog, hogy az egész egy nagy népbutítás. Azt azért tegyük hozzá, hogy csak egy pár országban van ilyen szolidarítási különadó és azok is a gazdasági krízis ellen lettek bevezetve (görög, purtugál, az olaszok már meg is szüntették). Miután egy speciális csoportot egy speciális célra adóztatnak meg úgy, hogy létezik jelenleg is ilyen rendszer, azt jelenti, hogy az állam beismerte, nincs pénz, pedig istenesen, bár nem egészen magyar mértékkel, vannak a lengyelek is adóztatva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.