Kedd haj­nal­ban egy 25 éves nő vesz­tette éle­tét a bécsi fő­pá­lya­ud­va­ron. A rend­őr­ség köz­lése sze­rint az ál­do­zat fi­vére vég­zett a nővel, akit egy Af­ri­ká­ból szár­mazó, spa­nyol ál­lam­pol­gár­ságú, de Bécs­ben élő férfi­ként azo­no­sí­tot­tak. A Kronen Zeitung megpróbálta röviden összefoglalni a tragédia hátterét. A gyilkosság gyanúsítottja egy 21 éves, Afrikából származó, ám spanyol állampolgár férfi, aki már több hónapja Bécsben élt. A feltételezett elkövető családja Nagy-Britanniában telepedett le, a gyanúsított két nővére azért érkezett az osztrák fővárosba, hogy megkeressék eltűnt bátyjukat. Ugyanis a 21 éves bevándorló az elmúlt hetekben nem adott magáról életjelet, egyes források szerint egy drogcsepész bűnbanda tagja lett. Kedden hajnalban aztán bécsi főpályaudvaron bekövetkezett a testvérek közti végzetes vita, amelynek végén a fiatal férfi előrántott egy kést, és többször beleszúrta azt a nővérébe.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@durbincs: Spanyolország mióta afikai állam? Mert akéselő és nővérei is, köztük az áldozat, spanyolok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@lópicigáspár: miért,talán találtál valamit az írásomban ami nem igaz??? Cáfolj...ne közhelyes baromságokkal dobálózz!!!
lópicigáspár
@Pálinkás Pál: A fényképeken, amelyet lehozott a Kronen egyértelműen látszik, hogy nem korom sötét fekáról van szó. Barna, de semmivel sem barnább egy átlagos déli spanyolnál. Egy ismerősöm a családjával Ghánában dolgozott mérnökként. Ők Magyarországon született tősgyökeres magyar szülők gyermekei. Furcsa mód legkisebb gyermekük kinn született Afrikában. Még furcsább, hogy kérdés sem volt, hogy magyar állampolgár legyen a csöppség és még csak fényt sem kapott! Hófehér zöld szemmel, szőke hajjal, mint az édesanyja! A Te szövegértelmezésedben, ha hazajön afrikai migráncs lesz? Nálam NEM! Ez a féreg egy drogos barom volt aki leszúrta a saját nővérét! Nem terrorista, nem bantu feka és ráadásul nem vérfürdő! Spontán drogos idióta! A ripost kicsit túllihegte az esetet. Javíts ki, ha bármelyik mondatom nem állja meg a helyét!
Részemről ez a cikk lezártnak tekintetik! Lehet ezt húzni, nyújtani magyarázni, a tények tények maradnak, csak vannak akik egy "picit" színesítenek rajtuk.
Macskaszem
Ne felejtsük el, hogy saját vérükkel borították be a pályaudvart, kár ezt tovább ragozni. Magyarok is szoktak családot irtani, meg családon belül erőszakoskodni, ez nem kifejezetten migráncs szokás.
Pálinkás Pál
@lópicigáspár: Hát...nagy bajok lehetnek a szemeddel ,ha a képen lévő egyedet te délspanyolnak nézed...
tudode
Ez a hír annyit jelent, hogy "eggyel" több terrortámadás történt Németországban, de nem csak mostanában, mióta itthon ÜVÖLTÖZIK a migráncsokat
.
Nézzük csak:
.
---- A terrortámadások magyar áldozatai
24.hu/kulfold/2006/04/27/terrortamadasok_magyar_aldozatai/
.
"""1985. december 27. – A bécsi Schwechat repülőtéren az izraeli fellépésre utazó előadóművész, Szegedi Molnár Géza arab terrortámadás kereszttüzébe került. Vétlen áldozatként gerinclövést kapott és deréktól lefelé megbénult."""
.
A hírrel egyidejüleg kedvenc színészem, SZEGEDI MOLNÁR GÉZA története jutott eszembe, mert rossz időben, rossz helyen volt. Ennyi!!!
.
Terrortámadás nem csak a Charlie Hebdó óta létezik, illetve azóta mióta a kaKUKK fióKÁNK rájött arra, hogy a migráncsokból is lóvét lehet "csinálni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.