Nem sértettek törvényt Belgiumban az antiszemita karikatúrák egy karneválon 2019. március 10. 18:15 A belga antidiszkriminációs hatóság szerint nem sértett meg semmilyen törvényt, hogy régi antiszemita sztereotípiákra hajazó bábukat vonultattak fel március 3-án egy flandriai karneválon, amely szerepel a szellemi világörökség listáján. A menet élén haladó karneváli kocsin két pajeszos, szakállas, kalapos, kampós orrú férfit ábrázoló, nagyméretű rózsaszín bábu volt látható, amelyeket egy széf mellett pénzeszsákok és patkányok vettek körül. A helyi zsidó szervezetek egyhangúlag ítélték el az Aalst városában rendezett karneválon bemutatott, antiszemita ikonográfiát idéző díszletet. "Bár lehet, hogy nem voltak antiszemita szándékaik, ez akkor is elfogadhatatlan módja a viccelődésnek. A zsidóknak általában remek a humorérzékük, de ezen nem tudunk nevetni, ez rendkívül sértő" – mondta Hans Knoop a Zsidó Szervezetek Fóruma (FJO) képviseletében. Az Európai Bizottság és az...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: ez az hülye gyerek, kösz? Mi van systemerror? :)
RonaGyuri
MInt tudjuk ez a derék romám pribék tegnap méh a minden idők legócskább pamfelttjét is iderondította!
:
Orbán pribékjei már a Brüsszel Bölcseinek jegyzőkönyvét is bevetették

Orbán gátlástalanság még a legvadabb rettegői fantáziáját is túllépte

Mint ismert a 20. század elején egy antiszemita pamfletet terjesztettek szerte Európában, a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei címmel, amely bizonyítani kívánja az egész világra kiterjedő zsidó összeesküvést. S bár nagyon hamar kiderült, hogy csak egy ócska hamisítás, sajnálatos módón mind a mai napig vannak hívei és terjesztői.
Már mikor ártunk és qurmányunk legfőbb propaganda portáljai – élen a közszolgálatinak csúfolt M1-el – belefogtak a Soros-bérenc európai vezetés legendájába akadtak olyanok, akiknek eszébe jutott a párhuzam. Azonban a legtöbben azt reméltük – bár tisztában vagyunk Orbán gátlástalanságával -, hogy ezt azért még ő sem meri meghúzni. Nagyon tévedtünk.
Tegnap még csak az orbáni média birodalom legócskább szenny portálja kezdték el a vernyogást, de estére mát a teljes kormány-propaganda ezt harsogja.
Tegnap délelőtt kezdték el híresztelni, hogy „A globális migrációs csomagnak jogi következményei vannak az unió tagállamaira nézve – ez áll abban, az M1 birtokába jutott dokumentumban, amelyet az Európai Bizottság Jogi Szolgálata készített.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.