Leginkább a hadseregben és a rendőrségben, legkevésbé az egyházakban és a politikai pártokban bíznak a csehek - derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra Prágában. A hadsereg és a rendőrség bizalmi indexe most a legmagasabb azóta, hogy kilencvenes évek közepén elkezdték a felméréseket. Az egyházak már hagyományosan nem élvezik a lakosság bizalmát, s most csatlakoztak hozzájuk a politikai pártok is, amelyek népszerűsége évek óta folyamatosan csökken. A megkérdezettek több mint felének a bizalmát még a bíróságok, a bankok, a közvélemény-kutató intézetek és a rádió élvezi. A bíróságokban 57 százalék, a bankokban 55 százalék, a közvélemény-kutató intézetekben és a rádióban egyaránt 52-52 százalék bízik. A sajtóba vetett bizalom 41 százalékos, és a korábbi csökkenés után két éve újra emelkedő tendenciát mutat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Úgy látszik, h a zorbán keresztényvírusa ott még nem ütötte fel a fejét.
emerencia
Kárpátaljai, magyar nemzetiségű sok éve meghalt rokon nénimnek volt szerencséje több náció alatt élni de mindig azt mondta: legjobb volt a csehek alatt mert ott demokráciában éltek. Amikor elzavarták őket, jöttek a hőzöngő magyarok az uram-bátyám világgal. Azonnal leesett a munkások bére, kirabolták az üzleteket és a magyar tiszt"urak" nyilvánosan megpofozták a szolgájukat, ha nem tetszett valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.