Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka, aki arról vált ismertté, hogy obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt. A diáklány újságírói kérdésre válaszolva elismerte, hogy az MSZP és mások is felsorakoznak mögötte. EZT NE HAGYJA KI! Ha a Balatonon vagy. Vagy ha oda készülsz. Vagy egyszerűen csak szereted a magyar tengert. Klikk ide és mentsd is el: likebalaton.hu! Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka Kiskunfélegyházán. A Hír Tv birtokába került az MSZP elnökségének július 17-i üléséről készült tájékoztató, amelyből kiderül, hogy a szocialisták Kiskunfélegyházán a most érettségizett, civilként induló Nagy Blankát támogatják. A televízió munkatársai telefonon megkeresték a diákot, aki elismerte, hogy nemcsak az MSZP, hanem mások is felsorakoznak majd mögötte. Nagy Blanka a tavaly decemberben elmondott kecskeméti beszéde miatt vált ismertté, amikor obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt és fideszes képviselőket.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@tulipan: Biztos vagyok benne: nem román, nem hasított agyú és nem buta. Ez csak a látszat.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: tegnap, 19:21
Jellemtelen szar vagy,nem ember.
Méltó csicskája a fidesz nevezetü kommunista pártnak.
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 16:49
Kussoljál már szerencsétlen egybites faszkalap.
Szopd le magad aztán tente.Te,fidesz kurvája.
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok faszkalap vagy, ugyi?
tulipan
Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.