Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka, aki arról vált ismertté, hogy obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt. A diáklány újságírói kérdésre válaszolva elismerte, hogy az MSZP és mások is felsorakoznak mögötte. EZT NE HAGYJA KI! Ha a Balatonon vagy. Vagy ha oda készülsz. Vagy egyszerűen csak szereted a magyar tengert. Klikk ide és mentsd is el: likebalaton.hu! Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka Kiskunfélegyházán. A Hír Tv birtokába került az MSZP elnökségének július 17-i üléséről készült tájékoztató, amelyből kiderül, hogy a szocialisták Kiskunfélegyházán a most érettségizett, civilként induló Nagy Blankát támogatják. A televízió munkatársai telefonon megkeresték a diákot, aki elismerte, hogy nemcsak az MSZP, hanem mások is felsorakoznak majd mögötte. Nagy Blanka a tavaly decemberben elmondott kecskeméti beszéde miatt vált ismertté, amikor obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt és fideszes képviselőket.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
@durbincs: @durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pediflil, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé!
Sámannus
Remélem hasonlóan értékeli a ner a szaros képű bájer zsóti életművét is, csak hogy emléxünk még mi is hasonló atrakciókra tőle is. Egyébként mindenkinek joga van jelöltetni magát, aki magyar állampolgár. Lehet,hogy a moszkovitáknak hiába van nagy gambájuk, talán szavazni nekik sem lehet. Szarkavarókáim. Mentek a lecsóba a fonnyadt orbányaytokkal
papa.49
Miért ne indulhatna, majd kiderül megválasztják vagy sem, de ez a Félegyháziak gondja !!!
Sámannus
@papa.49: Tökös kis csaj kedvelem a stílusát is.
Ludmilla
@durbincs: ha valakinek "lóganyés a pofája",az Ön.. Mindamellett nem kellene indulnia.Tanuljon,tapasztaljon,sajnos így nagyon gyorsan inflálódik..Éljen,nevessen ,legyen gondtalan fiatal.. A pártoknak nem kellene kihasználni
papa.49
@durbincs: Bumburnyák előbújtál a csutitetű valagából oszt. mi a fasz közöd van hozzá, hogy én mit írok te rothadt tetű !!!
papa.49
@durbincs: bumburnyák, bumburnyák, bumburnyák,bumburnyák !
Azt se tudod seggfej hol van Ócsa ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eriksson
@Sámannus: 19:54
Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek”
Babits Mihály
Eriksson
@Sámannus: Jó, különösen ez a strófa:
"De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett."
Sámannus
Valóban a kultúrák mostani harcosai a lószerszám rossz végéről valók, mint a Zsóti gyerek.
Commenter
@durbincs:Nagy Tehén 50 IQ-val? Az ország második emberére, a szellemileg visszafelé fejlődő piknikus törpére mit mondana, ha Blanka maga szerint " csekély intelligenciájú tehén?" Azt hogy modell alkat és MENSA tag?
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 19:04
Tudod buzigyerek az értelmi szinvonaladat elnézve száz gyagyás durbincs nem ér 1 azaz egy Nagy Blankát.
Remélem felfogtad ratyimanó.
Commenter
@durbincs: Maga is lehet képviselő. Induljon bátran. Mondjuk a tenger élővilágának képviseletében,ilyen még úgy sincs. Magyar tengerünk van, olasz tengerparttal. Szólhatna a klímaváltozás miatt, és a bálnavadászat ellen. És még szidnia sem kell a kormányt.
Csizmás Kond
...miért kell csodálkozni, ha a baloldal csak ilyen balfaszokat tud előkotorni akkor az legyen az ő baja.
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??
Málna
Tanulatlan, tapasztalatlan, mocskos szájú ripacs ez a lány. Szomorú, hogy van, aki ezt támogatja. Még ha csak kínjában is.
Commenter
@durbincs: összetéveszt az orbán családdal. Nekik van bányájuk. Nem is egy.Maga is részvényes, hogy folyton bányákat emleget Tudja ezek korrupt bányák, a Lendvay utcai székház vedlett át bányákká.
tulipan
@Commenter: Ennek a regáti, román, hasított agyúnak mondhatod, olyan buta, mint a tök!! :D
Commenter
@tulipan: Biztos vagyok benne: nem román, nem hasított agyú és nem buta. Ez csak a látszat.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: tegnap, 19:21
Jellemtelen szar vagy,nem ember.
Méltó csicskája a fidesz nevezetü kommunista pártnak.
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 16:49
Kussoljál már szerencsétlen egybites faszkalap.
Szopd le magad aztán tente.Te,fidesz kurvája.
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok faszkalap vagy, ugyi?
tulipan
Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok