A várakozásokkal ellentétben egyik tartományban sem ők lettek a legerősebb párt, de mindkét helyen 20 százalék fölötti támogatottságot kaptak. A szociáldemokraták Szászországban kispárttá váltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Csak így tovább. Nagy bajban lesznek a demagógok ha a németeknek elege lesz a pc idiotizmusból.
RonaGyuri
Az index megint a hülyeség szélén lavírozgat, már-már kormánysajtó is lehetne. Az csak egy sima amnézia, hogy tegnap még kormányzati lehetőségről zagyváltak, amitől lényegesen elmaradtak, azonban a hivatalos adatok nagyon nem stimmelnek: ilyen "csodák" csak Orbániában lehetségesek!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ilyen csodát csak Orbánia tudna felmutatni

Nem kell riogatni az AfD-vel mert a mi Orbánunk semmivel sem kevésbé veszélyes

Bár ezerrel azt nyomatta mindenki, hogy a német szélsőjobb kormányzati tényező lesz az esedékes tartományok, de az erősödés ellenére attól még elég messze vannak. Érdekes módon a derék matyar média inkább az utóbbit hangsúlyozza. Na meg egy csomó marhaságot. A derék index.hu például összekeveri kicsiny hazánkkal, legalább is ami a választási alapadatokat illeti:
„Szászország
Lakosságszám: 4 millió
Választásra jogosultak száma: 3,3 millió”,
illetve
„Brandenburg
Lakosságszám: 2,5 millió
Szavazók száma: 2,1 millió ”.
Ami meglehetősen fura lenne. Legfeljebb nálunk képzelhető el, ahol kedves szokásunk, hogy más országok polgárait béreljük fel ártunk és qurmányunk támogatásra! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.