. A francia liberális képviselők szerint el kell felejteni azt, hogy a gyerekeknek apára és anyára van szükségük, és követelik, hogy ezentúl a leszbikus pároknak is lehessenek gyerekeik. Ennek törvénytervezetét vitatták meg a Nemzetgyűlésben. Még augusztusban került a francia törvényhozás szakbizottsága elé az a tervezet, ami „családdá” minősítené két nő kapcsolatát, melyben ingyenes, mesterséges megtermékenyítés útján fogant és született gyermek – számolt a katolikus.ma. A szeptember végén kezdődött parlamenti vita során első olvasatban el is fogadták a szélsőséges családértelmezést. A francia keresztények tiltakoznak és hangsúlyozzák az apa szerepét a személyiségfejlődésben. A tiltakozók között volt Myriam Szejer gyermekpszichiáter professzor, aki felhívta a figyelmet a lappangó bűntudat jelenségére, melyet kiválthat, hogy az anyák tudva és akarva megfosztották gyermekeiket attól, hogy édesapjuk legyen. A francia katolikus püspöki kar nyíltan kifejezte ellenérzéseit és erre...

(Forrás: 888.hu, durbincs által)

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@papa.49: @namihami: nos ebben biztosak lehetnek, lévén ezek a retardált barmok nem csak nem értenek franciául, de a forrásaik sem a reális dolgokban jeleskednek. =))I
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Nagyon beizgultál erre a buzi témára..Vagy a tehetségtelen, csicska IT-sra, aki csak erre vóót jó. Szerintem a kettő együtt Shikari. Akarom mondani Buzzincs:)))))))))
durbincs
@SystemError: Pedofil -rettenet ,maguknál ? hogy a bányába mindenki buzi má ?
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga itt buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?
tulipan
@durbincs: Osztán te meg, azzal a a moslék pofájával, meg a silány, szérobbnbant agyával ?Az a hirös bányalakó Ballonkabátos Pedofil ki a sitten is csak Csudafurulya néven szaladálsz ? Most meg éppen itt buzizol, nem pedig Ploestiben ? A kabátod nyitogatva, , te vagy az a nevezetes naranvcsos seggnyyaló , aki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ? vagy az is tárnás gruppenbuzi??
durbincs
@tulipan: magát abortálták ,szerencsétlen ? az agya persze megsérült ? azt oda az 50IQ-ja a kaparos Ákkcentussal ?
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga itt buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok