EGYESÜLT KIRÁLYSÁG • Megtartották Nagy-Britanniában az általános választásokat, melyen az Egyesült Királyság szavazásra jogosult polgárai eldönthették, hogy az elkövetkezendő években kit szeretnének látni a miniszterelnöki székben, és mely párt irányvonalát tartják jövőjük szempontjából a leginkább előremutatónak. A választás központi témája a Brexit volt, és ez meg is látszik az eredményeken. Miközben a konzervatív Tory párt az elmúlt időszakban, és a teljes kampány alatt konzekvensen képviselte a brexit végrehajtását karizmatikus és nyers vezetője, Boris Johnson miniszterelnök irányítása alatt, a Munkáspárt képtelen volt markáns álláspontot kialakítani. Vezetője, Jeremy Corbyn noha igyekezett a kampány homlokterébe a szociális jogokat és a kizsákmányolást, a szolgáltatások színvonalának általános csökkenését és legfőképp az állami egészségügyi szolgáltató, az NHS privatizálásának rémképét, valamint baloldali irányelveket állítani, a kilépésről új referendumot írt volna ki,...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Orom nezni ahogy ez a ket fasz roman tarsalog :)
Szerintem nyugodtan valtsatok at roman nyelvre.
Eriksson
@Yoda69: Héberül is lehetne itt társalogni. Vagy cigányul, szlovákul, oroszul, németül, lengyelül, stb... Kinek-kinek nációja szerint.
Eriksson
@Shikari: Félreértések elkerülése végett valami egységeset?
Yoda69
Kezd egesz magasroptu lenni a tarsalgasotok :)
Meg johetne a pegero is is hogy teljes legyen a kep. Meg csikari masodik enje a regens, Az a legjobb amikor magaval tarsalog.
@durbincs: kocat ma mar megdugtad az olban?
Yoda69
@durbincs: Jo sokáig dugtad a kocad kretén.
Mar biztos a kis durbincs malackak is megszulettek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.