Nem kapott további frekvenciaengedélyt a hírközlési hatóságtól. „Pár óráig sugározhat már csak adást a Civil Rádió az FM 98-as frekvencián. December 21-én éjfélkor lejár a médiaengedélye” – írta a Facebookon Vicsek Ferenc a rádió műsorvezető-főszerkesztője. A bejegyzésben kiemelte, a rádiónál önkéntesek dolgoztak, soha nem működött profitorientált formában a szolgáltatás, és...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lejárt a médiaengedélyük, a mára már kizárólag fideszes káderekkel feltöltött Médiatanács pedig nem hosszabbította meg a frekvenciaengedélyüket. Szűkül a nyilvánosság, már nem csak a szabad sajtó nagyobb szereplőit tapossák el, hanem a kicsiket is. Miért? Mert ők soha nem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük. Ebben a szállóigévé vált orbánista hazugságban, bármennyire is agyonhasznált és fokhagymaszagú, tényleg benne van ennek az egész pacalpörköltszaftos, vájlingból tepertőt zabáló rendszernek a lényege. Amikor már egy, a Civil Rádióhoz hasonló, szabad szemmel alig látható kis függetlenség-sziget is kaviccsá válik a csilliárdos propagandagépezetet működtető állampárt cipőjében (hivatalos indoklás: a szolgáltató több jogsértést is elkövetett, emiatt a médiatörvény nem engedi a hosszabbítást), akkor ott a beteges paranoia van kormányon. Egyébként a Civil Rádió tényleg brutálisan megsértette a médiatörvényt, például a szöveg-zene arányát, illetve a magyar zenék arányát illetően. A jogsértéseket nem tagadjuk, a bírságokat mindig időben befizettük, miközben a törvény betarthatatlan. A magyar zenei piac egyszerűen nem termel annyi zeneszámot, hogy folyamatos változatos kínálatot biztosítsunk belőle, de abszurd módon, ha egy magyar kamarazenekar előadásában Kodály Psalmus Hungaricusát sugározzuk, az sem számít magyar zenének, mert a címe nem az. (Tóth Mónika, a Civil Rádió munkatársa). Abszurdisztánban a fidesz kétharmados dúlásának helyszínén, a szellemileg kulturálisan hajótörött bandánál abszurdabbat valóban nagyítóval is nehezen találni. Azt meg már csak szégyenkezve teszem hozzá, hogy a betarthatatlan, retkes fideszes törvényt szintén ilyen arányossági alapon megsértő Katolikus Rádió vagy Karc Fm köszöni szépen, tovább működhet a rezsim alászolgálásában. Az Orbán nevű notórius hazudozó hazugságaival szemben ez a hatalom egyebet sem csinál, mint ezt: folyamatosan vetemedik. Aki nincs velük, az nincs. Béke poraidra, Civil Rádió!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@görbetükör: ..én már nem ismertem a Sz.Európát,de a szüleink mesélték,hogy "zavarták orrba-szájba"!
Rögtön tudta mindeki,hogy igazat mondott! A nagy Szovjetúnió meg sem próbált ellene fellépni! Igaz,hogy
az ő akkori primitív technikájukkal...? (a seregben később láttuk,hogy hol tartottak) (;-))
Rockxy
amíg vannak emberek, akik rádiót hallgatnak és el is hiszik amit hallanak, addig változás nem lesz.

egyébként a szernek volt egy ma is aktív volt szerkesztője, akit utálnak a magukat demokratikusként beállítók, mert ez a manus kiteregeti az amcsik piszkos ügyeit.
görbetükör
@kokopelli: Én igaz, még gyerek voltam, nem sokat értettem belőle, de szüleimtől sokat hallottam, hogy hallgatják.
www.youtube.com/watch?v=ZgCbiMc1UYc
Eladott Ország
@görbetükör: Cseke László Teenager Party Szabad Európa Rádió
www.youtube.com/watch?v=CAFG6QHryM8
Jozefina
@Eladott Ország: állítólag májusban indul és semmi köze a media tanácsnak hozzá!!! Már régen újra kellett volna indítani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.