Az uniós országoknak a takarékos és az ambiciózus tábora az uniós költségvetés bevételi oldaláról sem tudott megegyezni. Kiadásokról, jogállamiságról szó sem esett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem lesz, akkor mi van? nem kaptok pénzt!!! Mit fogtok ellopni???=))
Mit tehetsz? Senkit sem érdekel, hogy ordibálsz!, pláne hogy sehol egy óriás!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Azért valamit nem értek! Itthon másról sem szól a média, mint a csodálatos gazdasági eredményeinkről. Túlszárnyaltuk már Németországot, sőt az egész Uniót! A nyugati államok már a csőd felé menetelnek!
Most meg azt kell hallani, hogy a csőd szélén álló nyugati államok adjanak többet, hiszen mi egy szegény kis ország vagyunk és nekünk több jár! Persze, hogy kiknek és mire kell több pénz, azt fedje jótékony homály!
Azért elgondolkozhatna hazánk "bölcse", hogy ha tervei szerint megindul a bővítés a nálunk szegényebb államokkal,akkor bizony még kevesebb lesz a pénz! Vagy majd a "még életbe lévő nyugati államok" 2 %-t adjanak?
RonaGyuri
@Nessy: ez a hatalmas fejlődés egy statisztikai trükk: mert forintba számolják, miközben meredek a forint romlása. Valójában, EUR-ban számolva alig éri el az átlagot
relatív
Ilyen hülyeséget - mármint nem lesz megegyezés - csak egy buta akarnok mondhat, hiszen egyrészt biztosan lesz megegyezés, másrészt a megegyezés hiánya pont a magyar gazdaságnak okozza a legnagyobb hátrányt. Ennek tudatában - ő ilyennek nincs tudatában biztosan - a megegyezés az érdekünk !

Arra kellene törekednie, hogy minél hamarabb legyen , és a lehető legkedvezőbben alakuljon az a bizonyos megegyezés !
kereső
@RonaGyuri: Ha dollárban számolod, akkor meg épp a 2008-as szinten vagyunk.Nem mozdulunk onnan egy tapodtat se.
Clavigo
Baj lesz ebből,,More... Bocsánat Édesviktor... Tán kevesebbet kéne a küszöbre szarni,,,többet adnának,mikor tarhálsz.. ( egyébként meg a qrva @nyádat ,,,oszt jó napot. )
RonaGyuri
@kereső: nem is beszélve a frankban!!! =)) Na jó az EUR korrekt összehasonlítás! =))
kereső
@RonaGyuri: Ha jól rémlik akkor a magyar költségvetés számait mindhárom pénznemben elkészitik - rögzitett árfolyamon. A 2019-2020 évi EUR számitások 319 Ft-os árfolyamon készültek -2018 nyarán. A dollárban számolt meg azért is stagnál, mert befolyásolja az Eur-dollár keresztárfolyama- és a dollár az utóbbi években mindig tudott erősiteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.