Már folyik ellenünk egy eljárás, de a testület nagy része szerint itt az idő egy újabbra.

Ismét eljárást indítanának az Európai Parlamentben hazánkkal szemben

Rendkívüli plenáris ülést tart az Európai Parlament áprilisban, egyúttal a képviselőcsoportok többsége azt szeretné, ha az Európai Bizottság hetes cikk szerinti eljárást indítana Magyarországgal szemben.

Az Európai Parlament költségvetési szakbizottsága a jövő évre vonatkozó pénzügyi vészforgatókönyvet vár az Európai Bizottságtól. A parlamenti képviselők szerint világossá vált, hogy jelen helyzetben a hétéves költségvetés megfelelő kidolgozására és elfogadására nincs elég idő, ezért van szükség egy olyan tervezetre, amely biztosíthatná az EU működési feltételeit 2021. január 1-jétől. A vészforgatókönyvnek a koronavírus-járvány közvetlen következményeit is kezelnie kellene, folytatva azt a gyakorlatot, amelyet a 2020-as költségvetésben lévő források átirányításával és a meglévő eszközök megerősítésével kezdtek az uniós intézmények – vélik a képviselők.

Azt is elvárják az EP tagjai, hogy a Bizottság alaposan dolgozza át a következő időszakra vonatkozó, eredetileg 2018 májusában elkészített előterjesztést.

“A javaslat szükség esetén az Unió saját bevételi forrásainak reformjára is kiterjedhet annak érdekében, hogy nagyobb költségvetési mozgásteret biztosíthasson. Minden egyes program esetében fel kell mérni, hogy hogyan járulhat hozzá a gazdasági felépüléshez, a közegészségügyhöz és a válságkezeléshez. Legyen rugalmasabb a büdzsé, és tükrözze az új Bizottság politikai prioritásait: a zöld megállapodást, a digitalizációt és a geopolitikai célkitűzéseket. Ahogy már a múlt héten is mondtuk: ezek a kihívások nem válnak köddé, sőt, a koronavírus-válság következtében a megoldásuk még sürgetőbbé válhat

– áll a szakbizottság közleményében.

Az Európai Parlament és a képviselőcsoportok elnökeiből álló testület, az Elnökök Értekezlete csütörtöki videókonferenciáján úgy döntött, hogy rendkívüli plenáris ülést hív össze április 16-17-ére, amelyet Brüsszelben tartanak majd.

A napirenden az Európai Tanáccsal és a Bizottsággal folytatott vitát követően a COVID-19 járvánnyal és annak következményeivel kapcsolatos, közös uniós válaszlépés szerepel. A témáról a Parlament állásfoglalást fogad majd el. A Parlament készen áll egyúttal arra, hogy az Európai Bizottság által javasolt bármely további költségvetési vagy jogalkotási javaslatról szavazzon az áprilisi plenáris ülésen.

Az Elnökök Értekezletén is téma volt a magyarországi helyzet. A képviselőcsoportok vezetői aggodalmuknak adtak hangot a Magyarországon elfogadott veszélyhelyzeti intézkedésekkel kapcsolatban. A képviselőcsoportok többsége felkérte a Parlament elnökét, David Sassolit, hogy a képviselők aggodalmait juttassa el a Bizottsághoz. A képviselőcsoportok vezetői a helyzet felmérését és

az Európai Unió Szerződése 7. cikkében szereplő eljárás ismételt elindítását kérik a Bizottságtól.

Ez azt jelentené, hogy miután Magyarországgal szemben már az EP javaslata alapján folyik egy 7. cikk szerinti eljárás, egy másik is indulna, amelyet viszont már az Európai Bizottság kezdeményez.

Forrás: Index

Kép: Pixabay

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ilyenkor mintha hájjal kenegetnének,csak sajna nem sok foganatja lesz,hacsak meg nem embereli magát az Eu...és eltakarítja ezt a kelést a kontinensről!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ilyenkor mintha hájjal kenegetnének,csak sajna nem sok foganatja lesz,hacsak meg nem embereli magát az Eu...és eltakarítja ezt a kelést a kontinensről!!!
Rockxy
"hazánkkal szemben"
mosta zorbánnak szerencséje van, hogy nemis a fidesz, meg nemis ő veleszembe.
Jozefina
Az EU malmai még annál is lassabban őrölnek!!?? Nagyon tehetetlennek tünnek, vagy nem mernek erőteljesen fellépni!!??
Rockxy
a nátóeunak má rég le kellettvóna rohanni a magyarokat, oszt kitűzni a árpátsávos lobogót.
Zsopiale
A döntés meghozataláig, máris előzetes letartóztatásba, őrizetbe helyezni az egész kormányt és teljes elitjét, vagyonukat (rejtettet átjátszottat is) zárolni MOST AZONNAL!!! Mivel ki fog nyilvánvalóan derülni hogy emberiségellenes köztörvényes szervezett bűnöző tömeggyilkos csaló országkirabló maffia ez a patkányfalka, természetes hogy soha többé nem kerülhetnek szabadlábra... így hát azonnal VALÓS SZAKÉRTŐ kormányt beiktatni, kizárólag pártatlan független elit szakemberekből... a legjobb ha végzős kiváló egyetemistákat kérünk fel ahogy az Írek és Észtek is csinálták, és pár év alatt összekapták nekik az országot... talán esetleg 30 év pokol... egy elvesztegetett, zombivá tett teljes generáció és teljesen letarolt kirabolt szétvert és átvert ország... már elég érv kell legyen... és biztonyíték is...
flex
@Zsopiale: Te mikor kezdtél el beszélni? Mi volt az első szavad? Családi album, ha nem emlékeznél - meg van?
flex
@Zsopiale: Ne bánts vissza. Én éppen próbállak szeretni téged.
Zsopiale
@flex: Lehetne hogy helyettem inkább édesanyáddal személyeskedj? Inkább igyekezz végre emberként viselkedni és a témához szólni, mert tudod ez a komment terület kisapa... és a trollkodásoddal csak magad égeted... ha én érdekellek ennyire, valami beteges okból, max írj privátot... és kérdezgess kulturáltan... aztán ha kedvem lesz válaszolok...
flex
@Zsopiale: Hányan szeretnek téged?
Ezt onnan tudnád meg, hogy hányan mentek el a temetésedre.
De akkor már késő.
flex
@Zsopiale: Nem érdekel a témázás. Én szabad szellem vagyok.
flex
@Zsopiale: Elakadtál kiscsíra? Pedig bírnod kéne a gyűrődést. Voltál katona - esőben, hóban, sárban, hányásban, vágtában, pontosan lőve?

Újra. Ha nem lennél perverz, egyetértenék veled mindenben.
flex
@Zsopiale: Gyűlölni jól tudsz, és szeretni mennyire?

Aztán ha kedvem lesz, jól pofánbaszlak.
Akarsz beszélni róla?
A perverzségedről?
flex
Azért, mert utáljuk Orbánt, meg a Fideszt, nem vagyunk barátok.
Vágod, geci!?
Zsopiale
@flex: Itt most kitártad a pszichéd... nincs mit hozzáfűzni... örülök hogy te is rühelled a gecit... más nem érdekes... akta lezárva
flex
@Zsopiale: Ad acta. Maradunk, akik vagyunk.

Pedig szerintem jó kis vitáink lettek volna (csak a vita kedvéért) űzve lájkolva, amiből sokan sokat tanulhattak volna.
Vannak érveid, meg nekem is.
Mi más kell egy egészséges messzire vezető jó vitához?
flex
Csak ne lennél perverz...
Biztos intelligens vagy, de nem ez az erősséged.
Sajnos :(
flex
Ütöttél már meg nőt?
Szerintem, igen.
Megbántad?
Akarsz beszélni róla?
flex
Mindenki ismer itt.
Jó vagyok. Úgy vagyok jó, hogy néha rossz vagyok. Így ismer itt mindenki. Isten is így ismer - hogy jó vagyok, de néha rosszul kezelem.
Zsopiale
@flex: Nem kell azért kardodba dőlve keseregj, biztos lesz még itt csörténk, ahogy tán volt is... egy időben meneteltem itt is bőszen...
polar450
Jó lesz ez, csak nem kell az időt húzni, ha jól tudom, egymással párhuzamosan még egy ország ellen sem folyt két eljárás, talán megvan a remény, hogy ébredeznek az Eu-ban is észlelik, hogy egy illiberális agyrokkat, tálib pszichopata mit művel Európában!
verőce21
Ezeknek a pipogya EU-s faszkalapoknak akik bennünket támadnak, semmi ötletük nincs a járvány megfékezésével kapcsolatban. Bezzeg a "jogállamiság", meg az európai értékek védelmében rögtön habzó szájjal tiltakoznak. Ahogy az a Soros-zsoldban lévő szamurájoktól elvárható. A magyar ellenzék szerepe pedig szégyenletes és gyalázatos ebben az ügyben.
1magyar
Lehet,hogy a járvány éppen miattuk van, mert a migránsterroristákat szabadon hagyták trójai falóként betelepülni és terjesztették a vírust?
ómió
Kriptobolsiéknál ez már napi ujjgyakorlat!
polar450
@verőce21: Nocsak, a gazdád megfékezte a járvány terjedését? Mesélj...közben csacsogd el, hogy január vége és márc. 11.-e között mit is tettek gengszterék?
Csak azért, mert a rezsim az unió járványügyi hivatalának álláspontjára várt ( állítólag...)
Cecilke szerint viszont a WHO álláspontjára!
Akkor vajon melyik lehet az igaz?
(pörgesd meg a netet és meg fogod találni a hazugságot)
polar450
@ómió: Aha, de a "kriptobolsiék" pénze az továbbra is dőljön ide - mi?
verőce21
@polar450: (10:16) Előkerültél quadrocopter? Már erősen nélkülöztünk!
Hozzád hasonló barmot rég hordott hátán a föld!
ómió
@polar450: Egyelőre a mi pénzünk dől oda, amit "kriptobolsiék" multijai innét "kipumpálnak"! Amit - éppen emiatt - visszakapunk "kohéziós" forrásként, az ehhez képest vigaszdíj!
polar450
@verőce21: Be vagy szarva tőlem, mi?
Joggal...
polar450
@ómió: Ezt Kisz-taggyűlésen mondták neked?

Az összes uniós kiadás Magyarországon: 6,298 milliárd EUR
(ez a magyar gazdaság 4,97%-ának felel meg)
Magyarország összes befizetése az uniós költségvetésbe: 1,076 milliárd EUR
(ez a magyar gazdaság 0,85%-ának felel meg)
kokopelli
@polar450: az igazi "1magyar" kartográfiai ismerete határtalan! Kína mint a veszély gócpontja az EU-ban van,
és "megkoronázták" a migrásokat!! Abból lett a "Korona" orig. "Corona" csapás is! (;-))
ómió
@polar450: Neked a valóság a Kisz-taggyülés szokott lenni? Akkor már értem a tetü bolsi "álláspontodat"! Nem az Unió és Magyarország közti, kvázi "állami körben" megvalósuló pénzmozgásról van csak szó! A "kriptobolsiék multijai" kifejezés - amit ők innét "kipumpálnak" - az bolsevikul értelmezhetetlen? Számold már össze, hány magyar multi működik Nyugaton és ők mennyi pénzt pumpálnak haza (még, mielőtt bármit hazudnál: semennyit!) és hány nyugati multi működik nálunk és ők mennyi pénzt pumpálnak Nyugatra (elárulom: sok-sok milliárdnyit!)! Aztán majd, ha végeztél, akkor azzal egészítsd ki a fenti "félkarú förmedvényedet"! Hazug szándékú félrevezetés helyett!
polar450
@ómió: Mit akartál volna közölni, ha sikerül?
Ha itt nem lennének nyugati multik, éhen döglenél!
ómió
@polar450:A kutyám már megértette. Te még mindig nem? Akkor nem strapálom magam. Azt azért még megjegyzem, hogy efftárs-eleid "magasabbrendű társadalma" idején - tudod: amikor "csak" 50 évet maradtunk le a "rothadó kapitalizmus" mögött (nyilván attól kellett "magasabbrendűnek" titulálni) - se döglött éhen a mocskos bolsi fajtád, pedig akkor még multi se volt, amelyik kitalicskázhatta volna a profitot. Szóval, itt is jóval "ércesebb" hazugság szükségeltetik tőled, hogy legalább a saját zombitársaid elhiggyék!
polar450
@ómió: Mi történt makákó, beszorult pöcsöd az üvegbe?
Mit akartál volna, ha sikerül?
ómió
@polar450: Ja, hogy, amit írtam, az már az értelmi képességeid fölötti! Akkor bocsi! Innéttől chatelj a papagájjal!
polar450
@polar450: Eddig se hiányoztál édesem!
polar450
@ómió: Eddig se hiányoztál édesem!
ómió
@polar450: Eszerint a kreténségeidet csak hobbiból toltad!
ómió
@polar450: Végre, hogy korrekten dedikáltad magad!
ómió
@polar450:Amikor, ugye, bolsiék csicskája, megteszed azt te!
polar450
@ómió: Pici bogár, köszöntötted mér az efftársaidat a csordában?
Látod, ennyire könnyen lesre lehet téged futtatni, mert eccerű vagy, tanuld be a névsort, lehet bővíteni!
ómió
@polar450:Ne a fél évszázadossal gyere, "pici bogár"? Vagy "aktualitásban" még ott tartasz? Tedd közzé az aktuálisat, fajkretén efftárs, és köszöntsd magad a saját, köztünk nyüzsgő aktuális efftársaidat! Persze ez nálatok valszeg akkor lesz "hiteles", ha előtte elénekeltétek nagy internáci hallelujátokat, az Internacionálét!
polar450
@ómió: Rágcsáld, csicska!

Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Boross Péter – jelenleg a Fideszt segíti, volt MSZMP-tag,
Pozsgay Imre – részt vett az új alaptörvény megalkotásában, volt MSZMP KB-tag,
Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Boross Péter – jelenleg a Fideszt segíti, volt MSZMP-tag,
Pozsgay Imre – részt vett az új alaptörvény megalkotásában, volt MSZMP KB-tag,
Csintalan Sándor – jelenleg a Fidesz házi csatornájánál, a Hír TV-nél dolgozik, volt MSZMP- és MSZP- tag,
Schmitt Pál – jelenleg köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes
Kerényi Imre – miniszterelnöki megbízott, volt MSZMP alapszervezeti titkár,
Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
Fónagy János – jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, volt MSZMP-tag,
Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt KISZ-titkár,
Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt...
ómió
@polar450: Mind-mind volt, volt volt! Már, ha voltak és nem utólag hazudjátok rájuk! Ti viszont - veled együtt - most, most, most VAGYTOK! Érted, bolsiék fajkreténje?! Abban gyönyörködj!
polar450
@ómió: Olvass nyalonc! Belekaptad a pofádba!
ómió
@polar450:Szarkupac efftárs, megint fortyogsz?
nezelodo
@ómió: Jaj csak óvatosan, én a helyedben nem merném megbírálni a múltba tekintést, amikor a Nagyságos Vitéz Nagybányai Horthy Miklós rendszerének nyílt restaurációja folyik!
nezelodo
@durbincs: Na mi van, már felvállalod a másik nevedet, és visszaigazolod, hogy ez folyik! Csak aztán óvatosan keresztény testvérem, észre ne vegyen szombaton a feltámadt Jézus, mert visszamászik a keresztfára.
polar450
@durbincs: Mit akartál volna, ha összejön?
polar450
@ómió: Olvass nyalonc! Belekaptad a pofádba! Szar ügy, mi?
polar450
@durbincs: Mit akartál megint, te szellemi hátrányos?
polar450
@durbincs: Mit akartál megint, te szellemi hátrányos?
ómió
@durbincs: Sokat nem, de azért legalább hazatalálhatna!
ómió
@polar450: Rosszat álmodtál, bolsevik szarkupac? Talán megártott a Lenin összes?
ómió
@nezelodo: Előbb talán nem ártana tüzetesebben tanulmányoznod Horthy rendszerét - "noch dazu" még megértened se ártana - hogy ekkora baromságokat ne firkálj!
ómió
@durbincs: Mondasz valamit! Sőt! A lényeget!
nezelodo
@ómió: Tanulmányozásnak elég az a 800 ember, akit csak innen a járásból "kirándulni vittek" családostól, köztük apám barátját és négytagú családját. Amíg a keresztény Horthy csendőrei elhajtották őket, (mint megtudtuk közigazgatási eljárás keretében), addig a papot bezárták a paplakba, hogy ne akadékoskodjon. Persze ez neked hazafias cselekedet ma is, ráadásul nem is szégyenled, és jól elvagy a kettős személyiségeddel te zseni. Csak ne lennétek annyira hívő keresztények, mert akik valóban azok, inkább nem kérnek a hitetekből.
polar450
@ómió: Megtanultad már a névsort, nyalonc csicska?
Még megkapott a pofádba párszor, hogy végre megtanuld!
kokopelli
@nezelodo: ...na mit szólsz a nyelvvizsgás Horthy szakértő "noch dazu"-jához!?
...die harte Schule! So muß man kontern! (;-))...mergéri velük vitázni,és a közös qurbincs szintre "runter-
sinken?" (;-))
nezelodo
@kokopelli: Megtalálta a hozzá hasonlót a megbízójuk.
ómió
@polar450: Hogy tanultam volna meg, bolsi tetü, ha egyszer az aktuálisat "szigorúan titkolod"? Annyit sosem tudsz szopni, hogy ennyit megértsél?
ómió
@nezelodo: De, mintha azzal kezdted volna, hogy most a Horthy rendszer "nyílt restaurációja" folyik! Netán "elfelejtetted"? És mondd csak, ha így van, Orbán "hányat hajtott el onnan a járásból kirándulni"? - már csak, hogy le ne maradjon a "mintától"? Hazudj ide egy öblöset! Amúgy meg Horthy olyanokat vitt el "kirándulni", akik a 133 napos patkányforradalmuk idején adott területeken a rémuralom megtestesítői voltak. Azokat viszont joggal "kirándultatta"! "Érintett" családbéli vagy? Akkor érthető a mai pártállásod! Tudom, így utólag szívesen Horthyra hazudjátok a fehér különítményesek bolsi tetvek elleni magánakcióit is - amiket pedig Horthy tiltott és, ha megtudta, büntetett is - de a jobboldal ellenakciói még ezekkel együtt se érték el a bolsevik rémuralmatok mértékét. Keresztényiségre hivatkozás meg a bolsevik fajtádtól, nem gondolod, hogy több, mint bizarr?
polar450
@durbincs: Mit akartál volna te kis gondozott, ha sikerül?
polar450
@ómió: Kínlódsz, nyalonc? Ez a sorsod!
ómió
@polar450: Aki kínlódik, szopika, az te vagy, de még mindig nem sikerült kikínlódnod most aktuális efftársaid névsorát!
polar450
@ómió: Visíts csicska, betoltam pofádba a tényeket!
Könnyen mert, mert stupid vagy!
ómió
@polar450: A tény a kreténséged, bolsevik faszkalap, meg, hogy titkolod az aktuális efftársaidat! Jól "konspirálsz"! Ahogy bolsi tetühöz illik!
polar450
@ómió: Tanulj csicska!

FIDESZ KOMMUNISTÁK
Orbán Viktor - KISZ titkár
Orbán Győző - MSZMP tag Párttitkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Bencsik András MSZMP tag Munkásőr
Bihari Mihály MSZMP tag
Boros Imre MSZMP-titkár, III/2 együttműködő D-8
Boross Péter - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza
Schmitt Pál: MOB tag, volt MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, nagyon szorosan együttműködőt a kommunistákkal
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Fónagy János - MSZMP tag
Fritzc Tamás -- KISZ KB lapjában szerkesztő, vezető.
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Id. Pokorni Zoltán - III/3-mas SZT tiszt
ifj.Pokorni Zoltán MSZMP -tag
Hoffmann Rózsa – MSZMP tag
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Kerényi Imre: MSZMP alapszervezeti titkár
Kövér László: KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 együttműködő
Mikola István - Hazafias Népfront
Orbán Viktor apja párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Pozsgay Imre MSZMP PB és KB tag (MSZMP csúcsvezetőségének tagja)
Rogán Antal – KISZ-titkár
Schmitt Pál MSZMP-tag
Stefka Istán -- MH volt főszerkesztőja MSZMP-tag , munkárőr
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Szita Károly: III/III együttműködő
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Vonza András - MSZMP tag
SystemError
@ómió: Nehezedre esik a "bolsizáról" "libsizésre" váltani, amikor Shikarira váltasz? Jó nagy szajha vagy te azért. Hol talál a gyógyszerfüggő igen univerzális gerinctelenek. Borsod, Ózd útszéle? :)
ómió
@polar450: Legalább 100 éves listát küldjél, szopika! Az is tuti olyan "modern" lesz, mint a te mocskos bolsevik pofád! Hol a mai bűntársaid "jegyzéke"? Még mindig azon kínlódsz?
ómió
@SystemError: Váltani? De, hisz, ugyanazok (vagytok)! Netán, "szintén zenész" vagy? Akkor érthető! Ti csak úgy "váltotok", hipp-hopp? Talán kevés az efftárs? És még te szajházol? Nyilván magadból indulsz ki!
nezelodo
@ómió: "Amúgy meg Horthy olyanokat vitt el "kirándulni", akik a 133 napos patkányforradalmuk idején adott területeken a rémuralom megtestesítői voltak. Azokat viszont joggal "kirándultatta"! "
Látom a számtan nagyon gyenge oldalad. Az 1944-ben tíz év alatti gyerekek sehogy sem lehettek a bolsi rémuralom részesei, de még a szüleik sem, esetleg a nagyszülei talán, de ilyen alapon alapos takarítást végezhetnél a fidesz vezetők között a szüleik és nagyszüleik érintettsége, de némelyiknél saját maga jogán is.
Pártállás? Látom el sem tudod képzelni hogy valakinek nem a pártállás dönti el a véleményét? Az általad előadott ótvar duma ugyan olyan ocsmány volt a nyilasok szájából, mint a helyi 19-es vöroskatona-párttikár szájából aki egy napot adott a bátyámnak, hogy tűnjön el a faluból, miután szétzavarták a papneveldét ahol tanult. De nem volt különb a volt megyei véreskezű párttitkár sem, akinek a grémiumában ott pöffeszkedett Id. Orbán is.
Ha már nyílt színen elkezdtél zsidózni, kiábrándítalak, nem érintett a családom e témában. Apám csak mentette akit tudott.
A kereszténységet pedig pont neked nem kellene a szádra venni.
ómió
@nezelodo: Te - nagyon úgy tűnik - a történelmi ismereteidet gazdagíthatnád! Netán a "múltat már végképp eltörölted"? 1944. volt, ugyanis az az év, amikor nyilasék (akárcsak Rákosi efftársadék 47. után) - milyen kísértetiesen hasonlítottak akkor is rátok, bolsikra - egyszerűen megpuccsolták őt és magukhoz ragadták a hatalmat! Ilyen miliőben több, mint illúzió (inkább sima bolsi hazugság), hogy bárkit "kirándultathatott" volna! Ami meg a pártállást illeti, én fordítva látom: nem feltétlen a pártállás dönti el valakinek a véleményét, viszont az tuti, hogy a véleménye a pártállását! Ebben pedig nem hagysz magad után se kételkedni, se palástolnivalót! Még akkor se, ha összevissza példálózol paralell nyilasokkal és bolsevikokkal! Amúgy meg, ha már olyan sikeresen rámhazudtad a zsidózást, ne fogd vissza magad, sajátítsd ki a kereszténységet a tetü bolsevik fajtádnak! "Hiteles" lesz!
SystemError
@ómió: Szar csicska vagy az összes nicked alatt. Ezt ne bonyolítsuk túl! :) Elárul tahó stílusod. Senki más nem bolsizik annyit, mint Shikari libsizik. érdekes módon te pont addig szoktál lenni, hogy utána a más köcsög alteregód pont megjön. Levágós az unott és berögzött nyomorék munkastílusod Shikaka:))))))))))
ómió
@SystemError: Majd te meghazudod - ugye, bolsiék fajkreténje - hogy ki kicsoda és punktum! Aljas bolsi tetü stílusodból még Rákosi efftársad is tanulhatna! Poszt "humusz"!
SystemError
@ómió: "Aljas bolsi tetü stílusodból" Ismerjük már ezeket a szóhasználatokat kis tetű...:)
polar450
@ómió: Én betettem pofádba a tutit, te bizonyítsd az állításod, nyalonc!
Miért nem sikerül?
Mire vered a taknyod, ha még arra sem vagy képes, hogy a sunyi állításodat igazold - nyalonc?
ómió
@SystemError:Amit te ismersz, aljas bolsi tetü, az a hazudozás minden hullámhosszon!
nezelodo
@ómió: Eléggé ellentmondásba kerülsz önmagaddal. Fentebb még "Horthy olyanokat vitt el kirándulni", alább meg már a nyilasok tették. Nem kell a zsidózást sem rád hazudni, olvasd csak vissza magad. A mocskos stílusodat meg elég ismerősnek látom, sok ilyen erős, finom embert láttam a hatvanas-hetvenes években a hatalomhoz dörgölődzni, aztán láthattuk a kilencvenes évek elején a pálfordulásuk után. Úgy kommunistáztak a nemrég még hithű elvtársak, ahogy írod, azt hitték, hogy a múltat végképp eltörölték, Ahogy látszik inkább újra élik. Hiába nem csak a dinnyehéj úszik mindig a víz tetején...
ómió
@polar450:Te a pofádba, bolsi tetüfi, az aljas hazudozást tetted be és azt öklendezed minden helyzetben! Az aktuális efftársaid listáján meg már ne kínlódj annyit, szopika, mert még efftársi aranyeret kapsz! Nem lehet az olyan nehéz! Csak tekintsd át, kikkel szoktad együtt énekelni az Internacionálétokat! Hangyaaggyal még ennyi se megy?
ómió
@nezelodo:Te hivatkoztál Horthyra olyanban, amit akkor már csak a nyilasok tehettek, fajkretén! Nézd vissza, utána hazudozz! És még a magadfajta "internáci stílus" se tetszik, hogy most azokkal példálózol? Sőt! Próbálod rámhazudni! Akkor talán nem kéne a mantrájukat tolnod, mert így kilóg az efftársi lóláb!
polar450
@ómió: Tanulj nyalonc!

Ez is kötelező olvasmány neked, te kis "torkos" nem lesz ez sok?

Itt a névsor a kiképzett "Soros-ügynökökről"
Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony's College-ban.
Schmidt Mária, Orbán korábbi főtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ­1985-ben.
Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat. ­Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában működő, kifejezetten a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola" hallgatója volt 1989-ben. Kovács Zoltán kormányszóvivő 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen's College-ban tanult.
Habony is Soros pénzén tanult
A politikai tanácsadó papírrestaurálást tanult a Soros Alapítvány jóvoltából a ’90-es évek végén.

Ja, hol a listád nyalonc, még mindig gyűjtöd?
nezelodo
@ómió: Kedves kreténező kolléga, ne hergeld magad, mert még a végén gutaütést kapsz, igaz valószínű, hogy nem hagynak az út szélén. Megkímélhetnéd a vitapartnereidet is, nehogy a sajnálatod okozta könnytengerbe fulladjon a fórum.
ómió
@polar450: Az - esetleg - nem zavar, bolsi segglyuk, hogy Gyuri gazdátok a 80-as évek végén, a 90-es évek elején még a mocskos komcsi diktatúrátok lebontásának híve volt, azt "dotálta", amit sokan el is fogadtak!? Mára nem a "dotáltak" változtak meg az ellenkezőjükre, hanem ő maga, hiszen a migráncs internácizmusával meg a "megálmodott nyílt társadalmával" anarcholiberális neobolsevizmust akar meghonosítani!! Netán agy nélkül, segglyuk efftárs, az ilyet képtelenség meglátnod?
ómió
@nezelodo: Az efftársak nevükön nevezése, "kolléga", még nem önhergelés! Vagy nálad már igen és csupán magadból indultál ki?
polar450
@ómió: Tuttad, majom?

A Nyílt Társadalom Alapítványok 1984 óta működik Magyarországon, az alapító Soros György akkor hozta létre a Magyar Soros Alapítványt.

Az alapítvány 1985 és 1995 között több mint 4 millió dollárt adott könyvtáraknak, kórházaknak és más közintézményeknek, hogy fénymásoló gépeket szerezzenek be.
A Nyílt Társadalom Alapítványok anyagi támogatásával több mint 3200 magyar – többek között Orbán Viktor – kapott lehetőséget külföldi tanulmányokra.
1991 és 1996 között az alapítvány több mint 5 millió dollárt fordított arra, hogy több 10 ezer általános iskolás ingyen jusson reggelihez. (Budapest minden iskolájának tanulói mindennap egy pohár tejet és péksüteményt kaptak reggelire.)
A kilencvenes években az alapítvány az egészségügyi ellátás korszerűsítését célzó programot támogatott: ultrahangos diagnosztikai szkennerekkel látták el több kórházat.
Az alapítvány támogatta az életük utolsó fázisában lévő betegeknek segítséget nyújtó hospice-mozgalmat is.
1997 és 2004 között, amikor ugrásszerűen megnőtt a TBC-s hajléktalanok száma, az alapítvány a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együtt 40 ezer ember szűrővizsgálatát tette lehetővé. (Egy mobil TBC-szűrő busz szakszemélyzettel járta az országot, az egészségügyi szakemberek mellett szociális munkások is részt vettek a kezelési folyamatban. Az Egészségügyi Minisztérium is támogatni kezdte a programot, amit 1999-ben az Egészségbiztosítási Alap vett át.)
A Soros György több mint 250 millió dolláros adományából létrejött Közép-európai Egyetemen (CEU) a Nyílt Társadalom Alapítványok ösztöndíjával eddig több mint 2100 magyar diák tanult.
2010-ben az alapítvány 1 millió dollárt adott a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
A 2008-as pénzügyi világválság után Magyarországon 8,6 millió dolláros sürgősségi támogatást nyújtott több mint 150 olyan helyi civil szervezetnek, amik a gazdasági és szociális problémák leküzdésében segítették a lakosságot. Az egyik projekt a tarnabodi hátrányos...
polar450
folyt:A 2008-as pénzügyi világválság után Magyarországon 8,6 millió dolláros sürgősségi támogatást nyújtott több mint 150 olyan helyi civil szervezetnek, amik a gazdasági és szociális problémák leküzdésében segítették a lakosságot. Az egyik projekt a tarnabodi hátrányos helyzetű közösség fejlesztésére 1,6 millió dollárt adott a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve.
ómió
@polar450: Na, akkor, nyomika, már csak azt "lapozd föl", hogy mindezekhez kiket, hányakat fosztott ki, tett tönkre és semmizett ki! Csak, hogy "kerek legyen a labda" még mielőtt elsírnád magad!
polar450
@ómió: Tedd ide!
Keresed még a listádat, amivel tartozol - cicafiú?
ómió
@polar450: Gyuri gazdátok, nyomika, csak nektek ér annyit, hogy kutakodjatok utána! Ahogy fentebb tetted! Na! Uccu neki!
polar450
@ómió: Tanulj tinó, ökör lesz belőled!

Orbán Viktor miniszterelnök segélyfelhívására egymillió dollárt adományoz a Nyílt Társadalom Alapítvány a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére. Soros György alapítványának közleménye szerint Magyarországnak tennie kell azért, hogy ne történhessen meg még hasonló katasztrófa.

A Soros György, magyar származású üzletember által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) egymillió dollárt (körülbelül 197 millió forintot) ajánl fel az iszapömlés áldozatainak megsegítésére - közölte csütörtökön az OSF, hozzátéve, hogy a támogatást az újjáépítési munkálatokra és az esetleges jövőbeli hasonló katasztrófák megelőzésére juttatják a térségbe.

"Remélem, hogy ez a támogatás, amely válasz Orbán Viktor miniszterelnök segélyfelhívására, enyhülést nyújthat azoknak az embereknek, akiket érintett ez a tragédia" - közölte az adománnyal kapcsolatban Soros György. "Magyarországnak megelőző intézkedéseket kell végrehajtania, hogy biztosítsa: ez nem történhet meg még egyszer" - áll az alapítvány hivatalos honlapján közzétett közleményben.

A tájékoztatás szerint a támogatás része az OSF rendkívüli segélyalapjának, amelyet 2009-ben, az európai gazdasági válságra adott válaszként hoztak létre. Az alap eddig összesen 36 millió dollár (7,1 milliárd forint) értékű támogatást nyújtott húsz ország - közte Magyarország - számára a válság okozta szociális és kulturális problémák kezelésére.
nezelodo
@ómió: Szép napot neked is. Az efftársakat ott fidesz vezérkarában és eme tömegpárt soraiban keresd, tudod a szochazás plecsnikkel, (némelyik mostani vezető családja kettővel is büszkélkedhet 56 okán), tartótisztekkel felcicomázottak között, és a szerénységük miatt meg nem ismerhető besúgólistán.
ómió
@nezelodo: Keresnem nem kell őket. Állandó szereplési kényszerük van, amikor a neobolsi Európai Egyesült Államok létrehozásáért, a "nyílt társadalom" utópisztikus marxista "vívmányaiért" meg a migráncs internácizmus meghonosításáért kell kiállniuk! Diplomás kommunistáknak - DK! - hívják őket, koalícióban a slepp-pártjaikkal! Tudod: akik a kongresszusukon az Internacionálét harsogják! És valahogy az nem a Fidesz! Nem lehet, hogy "labirintustévesztett" vagy?
ómió
@polar450: Na, ha már így beástad magad Gyuri gazdád dolgaiba, most azokat sorold fel, akiket kifosztott! Sokkal többen vannak!
polar450
@ómió: Na, kiket fosztott ki?

Addig se unatkozz:

Soros György 1986-ban ismerte a meg a fiatal ellenzékieket, akiket azonnal támogatni kezdett, így a Fidesz-alapítók zömét adó Rajk és Bibó szakkollégiumok az elsők között kaptak támogatást. A Rajk mintegy hatmillió forint támogatást kapott, ez mai értéken meghaladja a 120 millió forintot, míg a Bibó valamivel kevesebbet, 5,8 milliót, ami ma nagyjából 111 milliót ér. A Bibó például ebből a pénzből alapította a Századvég című folyóiratot. Az alapítvány pártoknak már nem adott támogatásokat, ám éppen a két szakkollégiumból kinövő Fidesz volt az utolsó jelentős ellenzéki szervezet, mely bejelentette párttá alakulását – a Fiatal Demokraták Szövetsége annyi Soros-pénzt kapott, mint egyetlen másik akkori „alternatív” szervezet (pártkezdemény) sem: közel négymillió forint értékű eszközadományt, és 4,2 millió forint készpénzt, ez mai értéken számolva majdnem 125 millió forintot jelent. Ekkora forrást sehonnan máshonnan nem tudott volna szerezni a Fidesz a rendszerváltás előtt; ebből futotta az alapvető infrastruktúra megteremtésére. Az akkor nehezen beszerezhető és drága számítógépeknek, nyomtatóknak, telefonoknak, faxoknak és fénymásolóknak is hála lendületet kapott az országos hálózat kiépítése is. Jól felszerelt Fidesz-irodák nyíltak Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Miskolcon, Pécsett, Pápán, Szombathelyen, de a pénzből jutott a váci, és tatabányai szervezetnek is, kapott belőle az előadásokat szervező Fidesz Akadémia, és több kötetet is kiadott a Fidesz alapítványa. Soros Fidesz iránti rokonszenvét nem tagadta, 1991-ben a Figyelőnek azt mondta: „nem is rejtem véka alá, hogy én eszmeileg a Fidesszel szimpatizálok. Tény, hogy a Soros Alapítványnak is szerepe van e tehetséges, fiatal politikusgárda kinevelődésében. Én őket tartom a jövő ígéretének.”

Az Öreg is téved néha...azért az Orbán-banda jól sörözött Soros pénzén!

(Na, nem készül a listád, cicafiú?)
ómió
@polar450:Bizony! Azidőtájt még kommunizmus-lebontóként "jótékonykodott" a gazdátok! Ma meg visszaépítőjeként! A te gazdád! Biztos ismered a kifosztottjait is! Ne velem kerestesd!
polar450
@ómió: Te hivatkoztál kifosztásra, kis csicska - hol van a tény?
nezelodo
@ómió: Na most jól megröhögtettél, szegény ismerős tanárnéni szentségelve újságolta a rendszerváltás után, hogy a Kövér 88-89-ben még elénekeltette velük az Internacionálét egy kötelező összejövetelen. Jól állhatott az egykori Horthy hadsereg tiszt özvegyének a nóta... Na kellemes húsvétot, és sikeres valóság hajlítgatást.
Eladott Ország
A kérdés már csak az, hogy ha ez egy olyannyira normális ügymenet, akkor miért nincs még csak hasonlóra sem példa egész Európában? Vajon a spanyol vagy a francia kormány miért nem szerzett teljhatalmat azért, hogy megállítsa a járványt? Megmondom miért: mert erre nincs semmi szüksége. Orbánnak van, ő ugyanis uralkodni akar, nem vezetni egy országot. "A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja teljes mértékben egyetért abban, hogy a demokratikus
értékek és alapelvek védelmet élveznek válsághelyzetben is." Én pedig még emlékszem, amikor a magánnyugdíjakat védték. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/90704919_1318568698344203_7462578798618214400_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=ibiAXnfFh3UAX8y8c76&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=7&oh=8176533964775dc11556cad4a115865b&oe=5EA1C56D
polar450
@Pegero: Jéééé...csak nem vagytok még mindig felfüggesztve, cicafiú?
polar450
@Pegero: Szereted a farkakat, cicafiú? Megszoktad. mi?
polar450
@Pegero: Nem tudsz elszakadni a tudatalattidtól, mi, cicafiú!
tudode
Belegondolni is rémtörténet, hogy mennyi nyugtalanságot okoztak az országnak, újkorukban úgy látszott, hogy nem, de aztán mikor bekerültek a Bibó-isták a parlamentbe már elkezdték Antall József kormányát kóstolgatni
.
--- Fidesz nagygyűlés
.
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=102s
.
.
Aztán olyan mélyre süllyedtek, hogy a 2066-os puccskísérlet után 2008-ban jót röhögtek, mint az útszéliek
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Aztán túllőttek a célon a kivénhedt nyikhajok
.
------ Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
propeller.hu/nagyvilag/3520246-ismet-eljarast-inditananak-europai-parlamentben-hazankkal-szemben#comments
.
Rinocérosz vastagságú orcával, a miniszterelnök virtuális sapkájában bemutatkozott az EP-ben is, hogy rongy'Ő Soros elnökként
.
----- Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben
.
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=46s
.
Nem csoda, hogy már az EU-nak is tele van a fehérneműje ezzel a kivénhedt szektafőnökkel!!!
.
Eddig mindig jó időben jó helyen volt, de jön még kutyára dér!
ómió
@polar450:Hol, fajkretén? A meglopottak, kifosztottak körében!
ómió
@nezelodo:"Szegény, jó efftársi tanárnénik, szentségelve" már csak ilyeneket tudnak hazudni? Ütősebbre nem "fussa" nekik se?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 18:33; Te már arra is büszke vagy, hogy a kenyéradó gazdid felfűzött, megköcsögölt, büdösbunkó fideszes f@szfej!
www.zoldhirado.hu/birkaszex.jpg
fidesz birkamenet.. www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
nezelodo
@ómió: Nem lep meg az, hogy zavar a valóság, attól még létezett, ahogy a korabeli napilapok archívuma is. El is tüntette a Lölö, felcsuti kigömböc, a Mw süllyesztőjében.
ómió
@nezelodo: Akinek itt az eltüntetés és a nemlétezőre a "kreálás" mindig is "haladó hagyománya" volt, ne "szerénykedj", az a tetü bolsi szubkultúrád!
nezelodo
@ómió: Ezt a bolsi szubkultúrát előadhatnád pl Pápán is, biztosan nagy sikered lenne...
ómió
@nezelodo: Majd ti előadjátok! Akaratlanul is!
nezelodo
@ómió: Na jól van, mára már elég az önéletrajzodból, és egyre jobban rühellem a Fletót, mert kieresztett benneteket a gyogyiból. Nagyobb kárt tesztek az országnak, mint a koronavírus.
ómió
@nezelodo: Helymeghatározásban mindig bizonytalan voltál? A Böszme magát záratta gyogyiba - tudod: választáson! Már 2010. óta harmadszor! - nem minket engedett ki! A népzsebi meg az évi kétszeri gázáremelés elmaradása - és már 10 éve! - viszont, kétség kívül, nem lehet más kategória, mint "nagyobb kár"! De szerencsére csak "efftársilag"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.