Ha Kínából rendelnél karácsonyi ajándékot, jó ha tudod, hogy a koronavírus-járvány miatt jelentősen drágultak a nemzetközi szállítmányozási díjak. Ráadásul az Európai Unión kívülről érkező termékek esetében akár több hetes csúszások is fennállhatnak. Időben kell cselekedniük azoknak, akik karácsonyra például Kínából szeretnének ajándékokat rendelni, mert ha a forgalomnövekedés miatt nem lesz hely, akkor a lakossági csomagokat hátrébb fogják sorolni. November elejéig érdemes leadni a rendeléseket, ebben az esetben még van rá esély, hogy az ünnepekre meg is érkezik a kívánt termék.

Forrás: titkolthirek.hu
Feltöltő: Nem Titkolt Hírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na jó ez még nem Orbánék földrajztudományi szintje,

de tömény marhaságban már igen jelentős eredmény

A párt központi napilapja arra buzdit – rémlik, hogy az m1-en is hallottam volna valami ilyesmit félfüllel -, hogy aki net-en rendel karácsonyra – első sorban Kínából – az gyorsan tegye, mert torlódások lesznek. Tudjuk ez is olyan mint felkészülés a télre. A Magyar Posta … kezdeném, de kiderül, hogy az illetékes NER-társ a Rosas Kft. logisztikai igazgatója! Aki azzal fenyegetőzik, hogy „Ha ugyanis a szállítási kapacitás eléri a maximumát, akkor a lakossági csomagokat hátrébb fogják helyezni”!
Ez egy dolog, de azt is megtudhattuk, hogy „A járvány hatására jelentősen nőttek a nemzetközi szállítmányozási díjak: jóval kevesebb az e célra szánt légi járat, a hajós kapacitás pedig véges, ezért feltörekvőben a vonatos áruszállítás, bár annak a költségei a legmagasabbak. ”!!!
Az első felével nem vitatkoznék, bár meglepne ha igaz lenne, azonban a szállítási módok ilyetén összehasonlítása ellentmond az eddigi tényeknek:
ad jóval kevesebb az e célra szánt légi járat, sőt számos társaság az utasforgalmi (csökkenő igények miatt felszabaduló) gépeit is felhasználja áruk szállítására!
nezelodo
Na majd ha elkészül a nemzeti kormányunk ajándéka a kínai kereskedőknek, a Belgrád-Budapest Lölö vasút, akkor már olcsóbb lesz a fuvar, mert a lerakat ott lesz a főváros határában, sok száz köbméternyi áhított árúval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.