Szájer megpróbált elmenekülni.

A brüsszeli ügyészség közleményt juttatott el az Euronewshoz. Ebben az áll, J. S. hátizsákjában drogot találtak. A férfi egyébként véres kézzel menekült az orgia helyszínéről, miután lemászott az ereszcsatornán. Egy járókelő szólt róla a rendőröknek.

A Brüsszeli Ügyészség közleménye szerint 20 ember ellen indult eljárást a brüsszeli orgia helyszínéül szolgáló lakásban.

Nem sokkal később egy járókelő szólt a rendőröknek arról, hogy egy férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrök elfogták a J. S. monogrammal azonosított, 1961-es születésű férfit, akinél nem voltak papírok. (Szájer József is 1961-ben született)

A belga ügyészség szerint kábítószer volt Szájer Józsefnél

Valószínűleg a menekülés közben sérült meg. A hátizsákjában kábítószert találtak. Mivel nem voltak iratai, hazakísérték, ahol igazolta magát a diplomata útlevelével.

Eljárás indult ellene kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt. A büntetőintézkedések akkor folytatódnak majd, ha a képviselő mentelmi jogát felfüggeszti az Európai Parlament – áll a Brüsszeli Ügyészség Közleményében.

Cikk- és címlapkép: AFP

(euronews.com )

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Semjén Zsolt 2005. március 17.: ”Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re! Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába az iskolában marihuánás cigarettát nyomjanak, aki azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekta szeánszán veri magát a földhöz.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Nem csak idióta volt, de még balek is, hogy hagyta a zsebébe csempészni!
csak úgy....
@sgl: az osztrákok csak irigylik a magyar dübörgést! :)
tudode
Ez a szégyenletes történet is a FideSS alapítók selejtjének a sara!
.
Miért is?
.
Amiatt, mert már a fatornyos falvakból a disznó-ól mellől, az átkosban Bibó-kollégiumban aljátszották az un. alapítók a szekszuális forrafalmat
.
Így nyilatkozott egy Bibós, hogy
.
- Nem szerettem a kollégiumban fürdeni - jegyzi meg Csaba Iván közgazdász. - Akadtak, akik úgy gondolták, a szexuális forradalom után a zuhanyozóban egy lány nyugodtan beállhat a fiúk mellé.
.
Saját dugájukba döltek bele azzal, hogy nem fogadják el a másságot, azzal együtt, hogy a kleptománia a társadalomra veszélyesebbek a hozzájuk hasonló hatalom birtokosai!!!
tudode
Furcsa egybeesés azzal, hogy a veszélyhelyzet idején
.
A Szájer által összetákolt alaptörvénybe éppen most írták bele, hogy a férfi férfi, a nő pedig nő, férfi csak nővel és nő csak férfivel szexelhet, különben megrontja és megfertőzi még a környezetét is, mint egy leprás.
------------------------------------------
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.