Szájer megpróbált elmenekülni.

A brüsszeli ügyészség közleményt juttatott el az Euronewshoz. Ebben az áll, J. S. hátizsákjában drogot találtak. A férfi egyébként véres kézzel menekült az orgia helyszínéről, miután lemászott az ereszcsatornán. Egy járókelő szólt róla a rendőröknek.

A Brüsszeli Ügyészség közleménye szerint 20 ember ellen indult eljárást a brüsszeli orgia helyszínéül szolgáló lakásban.

Nem sokkal később egy járókelő szólt a rendőröknek arról, hogy egy férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrök elfogták a J. S. monogrammal azonosított, 1961-es születésű férfit, akinél nem voltak papírok. (Szájer József is 1961-ben született)

A belga ügyészség szerint kábítószer volt Szájer Józsefnél

Valószínűleg a menekülés közben sérült meg. A hátizsákjában kábítószert találtak. Mivel nem voltak iratai, hazakísérték, ahol igazolta magát a diplomata útlevelével.

Eljárás indult ellene kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt. A büntetőintézkedések akkor folytatódnak majd, ha a képviselő mentelmi jogát felfüggeszti az Európai Parlament – áll a Brüsszeli Ügyészség Közleményében.

Cikk- és címlapkép: AFP

(euronews.com )

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Semjén Zsolt 2005. március 17.: ”Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re! Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába az iskolában marihuánás cigarettát nyomjanak, aki azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekta szeánszán veri magát a földhöz.”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Na igen és még a hithű homo narancs papol 4 kerék+5 gyerek=1kocsi. Meg
Nő+ferfi=gyerek modellről.
Más ország rendőrei nem olyanok mint a magyarok.. sajna te unszimpatikus szakáll hernyák... drog+dákó=melegbár... ez kell nektek??
Aztán papolni a kereszténységről?? Támadni a keményellenfeleket?! Gyurcsány! Soros... merkel kezéből enni te patkány dagadék.!! Lopni a pénzt!!! Támadni az EU-t! De nem kell az EU pénz!! Jó a sok milla hitel ami 30 éves lejáratú!! Remélem a lengyel templomba úgy támolyogtál be imádkozni a szájerdákóért imádkozni!! Ezt még Isten előtt se tudod rólatok lemosni dagadék!!
Ezt a hithuű kutyáitok hiába irkálnak be, nem tudják rólatok lemosni ezt a sok mocskosságot amit műveltek a néppel szemben!!
Gazella
UI:Nem illik az a sok csillag a fejed körül homo szopó.
luiz
Így jár aki kijárási tilalomban kolbászol
namihami
Fehér, keresztény, de a jelek szerint minimum biszex. Igaz, fidesz-értelemben az a heterot is magábafoglalja. A drog pedig a dajcsi (és még sokan mások) időszámítás óta nem számít azokban a körökben bűnnek.
simmering73
Döbbenetes. Drogosok, kurvapecérek, pedofilok, buzik gyűjtőhelye ez a köröszténynemzethy gittegylet.
Clavigo
Egész jó nap sikeredett,,,így estére.
Jozefina
Valószínűleg nem ez volt az első esete!!! H. Tündike is csak bölcsen hallgatott kedvese mások iránti érzelmeiről!!!
A fidesz meg majd kimenti keresztényi alapon!!! orbán családdal kívló kapcsolataik vannak!!! Bravó!!!
A gránitszilárdságút is kábítószer hatása alatt írhatta??!!!
Jozefina
@simmering73: és az ügynöklista még mindig titkos!!! Ki tudja miért!!!??
namihami
És a melegek házassága csípi a szemüket. Azok legalább nem drogos állapotban csinálják. És nem a katolikus/református liturgia zenéje szól az aktus közben.
tudode
Akkor mégsem a lelkével, a porhüvelyével van gázgézája!
kereső
Semjén Zsolt 2005. március 17.: ”Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re! Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába az iskolában marihuánás cigarettát nyomjanak, aki azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekta szeánszán veri magát a földhöz.”
nemkati
Anno a kollegisták között biztos nemkívánatos volt egy olyan fickó, aki nem hetero fehér férfi (a keresztényt nem tudom), de mivel Szájer már akkor egy lángész volt, 0rbán biztos nem akart tőle megválni, azt mondta neki: vedd el szépen feleségül ezt a Handó Tündét. Igaz, egy bányarémnél alig csúnyább, de te se vagy kimondott szépség. És akkor majd 20 év múlva megírhatod a laptopodon a vonaton az alapkatyvaszt.
És lőn.
Lepényleső
S nekünk a kormány propaganda azt adagolta,hogy eddigi munkája elfárasztotta,fel azt azért adja?
Első olvasásra fárasztó is lehetett az a munka,belefeledkezve az zsúrba,aztán esőcsatornán le az utcára?
(Ez akár lehetett többszöri tortúra? Akikre büszkék lehetünk,- újra és újra? Hasonlókat ha mások követnek el,
megbélyegeztetnek,- hogy egy köztörvényes banda?)
SystemError
Mondjuk Handó Tünde mellett egy törpepónival is boldogabb az élet...:) Amúgy a lányát kurvára sajnálom, de ilyen szempontból a faszért kell egy 25 fős gangbang buliba menni a kis telhetetlennek..?:) Miért nem elég neki, ha csak 4-5-en kúrják felváltva az alaptörvényünk szellemi atyját..? Nem kicsit lehetett forró Józsi, ha ezt a rizikófaktort felválalta ezért, mert kb ennyin bukott meg, hogy többen voltak...:)
GeoCravker
Van aki guminővel, van aki ereszcsatornával :-)
A Fidesz az orgia-párt.
justhpeter
@nemkati: Tökéletes leírás. Gratulálok.
amaramaistanna
Ezt hozta a Fidesznek a TÉLAPÓ vagy van még más is a zsákjában?
.
Lelkileg
2020. december 01. – 16:08 – GRAFITEMBER
NAPIRAJZ
telex.hu/napirajz/2020/12/01/lelkileg
terlasz
Ezért kellett Demeter bedobása, remélve, hogy a fidesz-botrány elfedésére alkalmas lesz a viszonylag jelentéktelen fidesznyalonc figura világraszóló nemtelen megjegyzése.
jesz
@terlasz: igen, már lapattantak róla, most Szájer a téma, de nagyon...

A lanyha ellenzék meg csak néz...
Sámannus
Folt Petya meg les a két füle közül kifelé, mert báncsák a matyart. A fütyisz tákolmányon is őrködni kell neki ám. Mi lesz, ha a lopós aláírásával szexszesitett tákolmányt ki basszák a kupiból amit csinyátak?
Essen puha pénz párnára, hogy begyógyuljon az a csepűfejű.
Nyírfa
@simmering73: 20.58

Ez remek, echte cecíliás. :))
Sámannus
@Nyírfa: Aszta jól megasztat mondta.:))
Nyírfa
@Sámannus: Igaza van! Cecília mindig meglátja a lényeget! :))
gina
Majd beteg Viktor kimagyarázza, a tablettát Soros tetette be a zsebébe és a végén ez csak egy gyerkzsúr volr, ennyi a fidesz igazsága, tünjenek el már a fenébe, hányinger ez a banda
Sámannus
@Nyírfa: Azért az is látszik és a patkányokhoz hasonlít, hogy mennyire tud alkalmazkodni a helyzethez.Előbb minden képességét beveti az alámerülésre, majd mint a mimóza behúzza fülét farkát.Azt hiszem ezt folt petya nem hozza ki a susnyásból ahová került.
legott
Előbb utolérik Szájert az ereszcsatornán, mint a sánta Conchita Wurstot.

Szájer közleménye:

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam.
A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.
Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint ecstasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról, hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.
Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

1. "brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam"
Nos, a "La Détour" egy melegbár - ezt a helyet és az ott történteket "házibulinak" nevezni erős csúsztatás.
Hazugság !!!

2. "rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok" - menekülés közben fogták el, ezt a férget!
Hazugság !!!

3. "A rendőrség szerint ecstasy tablettát találtak. Az nem az enyém" - menekül egy elkövető a tett színhelyéről és csak egy dolgot menekít magával, történetesen egy illegális drogot tartalmazó hátizsákot, ami nem az övé... Aha
Hazugság !!!

4. "Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat" - What the fuck?!
Szóval Szájer olvasatában a legsúlyosabb bűn az eset kapcsán, hogy megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat. Döbbenet ez az ember!
Tudod mi az a gangbang?
Prostituált (vagy nem prostituált, hanem az akarata ellenére kényszerített) nőket, férfiakat többen - akár tízen, húszan vagy még többen - egyszerre össze-vissza dugják szopatják, aminek a végén fröcsög mindenfelé és ragad minden a félvödörnyi ondótól - miközben hörgések, sikolyok, vér, izzadság, fing és szarszag lengi be a helységet, és elállatiasodott démoni arcok kéjelgő őrült...
legott
...tekintete a tanú a borzalomra, az ocsmányságra.
És Szájer szerint a legnagyobb bűne, hogy megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat.
Hazugság !!!

+1. Megkövetem a családomat, a kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat harmincéves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék"
Nooooooormális?

Az se normális, aki ezt botlásnak tartja, mintha most csinált volna ilyet először véletlenül.
Megköveti a családját? A buziknál létezik olyan, hogy "alibi család" (pl. Kocsis Máténak is csak alibiből kell), de aki ezt teszi, az becsapja, kihasználja, elárulja őket... az becsap, kihasznál és elárul mindenkit.
Szájer József egy ÁRULÓ - mert minden korban, minden kultúrában az áruló az emberiség legalja, egy undorító büdös patkány.
Szájer József egy PATKÁNY !!!
szaboria1
Jó a kép a csillagokkal a feje mögött.
Vajon Orbán mikor fog megszólalni?
Egy héten belül 3 botrány ez már nem semmi.
ómió
Nem csak idióta volt, de még balek is, hogy hagyta a zsebébe csempészni!
csak úgy....
@sgl: az osztrákok csak irigylik a magyar dübörgést! :)
tudode
Ez a szégyenletes történet is a FideSS alapítók selejtjének a sara!
.
Miért is?
.
Amiatt, mert már a fatornyos falvakból a disznó-ól mellől, az átkosban Bibó-kollégiumban aljátszották az un. alapítók a szekszuális forrafalmat
.
Így nyilatkozott egy Bibós, hogy
.
- Nem szerettem a kollégiumban fürdeni - jegyzi meg Csaba Iván közgazdász. - Akadtak, akik úgy gondolták, a szexuális forradalom után a zuhanyozóban egy lány nyugodtan beállhat a fiúk mellé.
.
Saját dugájukba döltek bele azzal, hogy nem fogadják el a másságot, azzal együtt, hogy a kleptománia a társadalomra veszélyesebbek a hozzájuk hasonló hatalom birtokosai!!!
tudode
Furcsa egybeesés azzal, hogy a veszélyhelyzet idején
.
A Szájer által összetákolt alaptörvénybe éppen most írták bele, hogy a férfi férfi, a nő pedig nő, férfi csak nővel és nő csak férfivel szexelhet, különben megrontja és megfertőzi még a környezetét is, mint egy leprás.
------------------------------------------
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.