Vajon melyik biztosnak jut először eszébe, hogy a választási eredményeket is Brüsszelből kellene megküldeni - tette fel a kérdést Varga Judit.

(Forrás: Origo)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kedves ???varga judit, úgyis mint Magyarország (i)gazságügyi minuisztere. Brüsszel momentán nem akar megmondani nekünk semmit. Brüsszel csak azt kéri számon, amit 2004-ben ennek az országnak a képviseletében -és népszavazással megerősitett felhatalmazással Medgyesy Péter akkori miniszterelnök alárt-csatlakozási szerződésben szerepelt. Brüsszel álláspontja azóta sem változott. A fideSS és orbán viktor azóta 180 fokot fordult, és szemközt köpi akkori önmagát-és a saját gerinctelenségét,aljas hazugságait , azért hogy leplezze az ország kifosztását, és feudális viszonyok közé süllyesztését-, a felszámolt sajtószabadságot, a szabad oktatást, a szabad lelkiismereti és vallásszabadságot, az igazságszolgáltatás intézményeinek megszállását-és függetlenségük felszámolását. Magácska mi a lófüttyöt csinált ott azon a halódó nyugaton brusszelesben éveken keresztül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mostantól még inkább Orbán körei ellenőrizhetik a választási informatikai rendszert...
uploads.disquscdn.com/images/bf8f471d24c2d6e32d6cec20c025b11b9efeb5c7dfbd871806a32c43e1c28818.jpg
“A csalás gyakorlatilag kivédhetetlen. Az EU választások előtt Orbán nem volt hajlandó megmutatni az EBESZ-nek azt a szoftvert, amivel a szavazási rendszert felügyelik, s ami az eredményt számolja. Ezért nem is küldtek megfigyelőt a választásra - mondván hogy ettől fogva értelmetlen. Vagyis amíg a szoftver Orbán és bandája kezében van - illetve míg azzal számolnak - senkinek semmi esélye nincs. Új fejlemény az ügyben, hogy egy átfogó vizsgálat készült a választásról, ami a nyugati szakértőkben alapvető kétségeket ébresztett a választás "eredményével" illetve annak hitelességével kapcsolatban. Vajon Európa megbízhat-e a magyarországi választási eredményben most, hogy minden kétséget kizáróan kiderült: a magyar kormány nem képes szabad és tisztességes választásokat rendezni?"
/ Prof. Kim Lane Scheppele alkotmányjogász, Princeton Egyetem"
Eladott Ország
Sok kis csalás – sokra (akár kétharmadra) megy – Interjú Kim Lane Scheppelevel, a Princeton Egyetem professzorával.
infovilag.hu/sok-kis-csalas-sokra-akar-ketharmadra-megy-interju-kim-lane-scheppelevel-a-princeton-egyetem-professzoraval/
Szeparepa2
Origo bazmeg. Idióta seggnyaló agyhalott hazug náci kurva, azt sem ért mi az hogy EU... hát pont ez a cél, hogy a bolsevizmus sérült népek megtanulják a sikeres és fejlett demokráciát, ahogy a nyugat él és felzárkózzunk, bazdmeg te elmbeteg náci hazaáruló kurva... Ehelyett erlabotl a maffiád mindent, amit erre kaptunk és ki próbáljátok magyarázni minden baromsággal, ami eszetekbe jut, mert azt hiszitek, hogy mindenki olyan elmeroggyant mint ti és szektás birkacsordátok...
Eladott Ország
kereső
Vajon melyik biztosnak jut először eszébe, hogy a választási eredményeket is Brüsszelből kellene megküldeni - tette fel a kérdést Varga Judit.

Nekem is van egy kérdésem: hova tűnt 800 ezer szavazó 2018-ban, a szerverleálláskor?
Nessy
@kereső: nem elég "csalás" az a választási törvény, ahol 49% szavazat = 2/3 ??? Ahol ellenőrizetlenűl több százezer levél szavazat érkezik olyan emberektől, akik nem is itt élnek, és fogalmuk nincs, mire szavaznak? Legalább ne akarjanak tisztességesnek látszani, mert még ahoz sem értenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.