Földi László biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük Szájer József ügyének titkosszolgálati vonatkozásairól. Szerinte már arra is a titkosszolgálat vehette rá a most lebukott Európai Parlamenti képviselőt, hogy meneküljön el a helyszínről. A szakember elmondta, vélhetően egy másik

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Hogy a buzgancsok bárkivel összefeküdnek ? az tudható ? de hogy kamionszámra küldik őket más buzgancsokra ? ...ez má döfi ?
namihami
Ez a biztonságpolitikai ""szakértő"" úgy járt, mint a [email protected] ember. Minél jobban kapálózik, annál mélyebbre süllyed.
Ebben a Szájer-ügyben tett egy nyilatkozatot az M1-en, ahonnan már nincs visszaút. Most egyre hangosabban kell kiabálnia, mert azt hiszi, hogy hangerő majd felülírja a tényeket.
A gond az, amit a mondás úgy ír le, hogy: Aki qrvának áll, ne sírjon, ha kefélik. És ez bizony eladta magát. Nyilván nem olcsón, de mostmár nincs visszaút. Naponta kell a Főnököt igazolni.
csak úgy....
ebböl mindenszo sületlen mint a @durbincs:
magyar1
Egy politikus, ha már olyan jól fizetett közpénzből, ne vegyen részt semmiféle orgián. Lehet meleg, de ilyen ízléstelen, igénytelen szarságokon nem lehet részt venni. Közízlés nem engedi meg.
Az emberek elvárják a tisztességes magánéletet, ha még két férfi is az illető, avagy nő.
durbincs
@csak húgy...:
Hogy a buzgancsok bárkivel összefeküdnek ? az tudható ?de hogy kamionszámra küldik őket más buzgancsokra ? ...ez má döfi ? nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. January 20., 06:30
Szerdán beköszönt a felmelegedés
Szórakozás - 2021. January 19., 21:17
Miley Cyrus mostantól csak nőkkel randizik