Soha nem látott események játszódtak le szerdán a Capitoliumban. Itt van pár lélegzetelállító fotó az ostromról.

Capitolium ostroma: itt vannak a legdöbbenetesebb képek

Capitoliumi rendőrök fegyverrel a kezükben állnak egy elbarikádozott ajtó mögött, mert Donald Trump republikánus párti amerikai elnök támogatóinak egy csoportja megpróbál betörni az ülésterembe 2021. január 6-án. A támadás miatt félbeszakították a kongresszus két házának ülését, amelyen várhatóan hivatalosan is véglegesítik a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i amerikai elnökválasztás eredményét. MTI/AP/J. Scott Applewhite

Capitolium ostroma: itt vannak a legdöbbenetesebb képek

Emberek fedezékbe vonulnak a képviselőházi ülésterem galériáján, mert Donald Trump republikánus párti amerikai elnök támogatóinak egy csoportja megpróbál betörni a terembe 2021. január 6-án. A támadás miatt félbeszakították a kongresszus két házának ülését, amelyen várhatóan hivatalosan is véglegesítik a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i amerikai elnökválasztás eredményét. MTI/AP/Andrew Harnik

Capitolium ostroma: itt vannak a legdöbbenetesebb képek

Capitoliumi rendőrök fegyverrel a kezükben állnak egy elbarikádozott ajtó mögött, mert Donald Trump republikánus párti amerikai elnök támogatóinak egy csoportja megpróbál betörni az ülésterembe 2021. január 6-án. A támadás miatt félbeszakították a kongresszus két házának ülését, amelyen várhatóan hivatalosan is véglegesítik a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i amerikai elnökválasztás eredményét. MTI/AP/Andrew Harnik

Capitolium ostroma: itt vannak a legdöbbenetesebb képek

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök tüntető támogatóinak egyike Nancy Pelosi képviselőházi elnök irodájában, miután a tüntetők betörtek az amerikai törvényhozás washingtoni épületébe, a Capitoliumba 2021. január 6-án. A támadás miatt félbeszakították a kongresszus két házának ülését, amelyen várhatóan hivatalosan is véglegesítik a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i amerikai elnökválasztás eredményét. MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Capitolium ostroma: itt vannak a legdöbbenetesebb képek

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök támogatóinak egy csoportja megostromolja az amerikai törvényhozás washingtoni épületét, a Capitoliumot 2021. január 6-án, amikor a kongresszus két háza összeült, hogy hivatalosan is véglegesítse a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i elnökválasztás eredményét. MTI/FR159526 AP/Jose Luis Magana

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kétség ne legyen afelől orbán is hasonlóan fog viselkedni 2022-ben ha veszít. Ezért kellenek a fegyverek és a TEK. Ez a geci képes rá hogy polgarhaboruba taszitsa az országot a hatalma érdekében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
A gárda és a testőrök csak a dolgukat tették.
Jozefina
Egyértelműen Trump a hibás!!! Ő lázítja az embereket. Normális esetben le kéne tartóztatni!! Szerintem a rendőrség sem volt a helyzet magaslatán. Nem is lett volna szabad az embereket az épület közelébe engedni. Már előtte fel kellett volna oszlatni a tömeget!!!
kereső
Nem volt büfé Túró Rudival, hát felforgatták egy kissé az irodákat.
nezelodo
Gondolom Trampli is elpucolt a helyszínről, vagy oda sem mert menni? Vajon ezek is futballszurkolók voltak?
kereső
Nem hallom sehol az országos médiákban a trump-i puccskisérlet kapcsán, hogy a "demokratikus népakaratot" figyelmbe kell venni, és Biden Amerika törvényesen, és demokratikusan megválasztott elnöke. Hé!!, akik azt mondják hogy az orbáni "demokrácia" a valódi , igazi demokrácia- és a nép akaratán nyugszik ( meg istentől eredeztetett), most miért is nem szólalnak meg? pl.a dekázásban kiváló igazságügy miniszter???
Aki Én
Döbbenetes. Szerintem adott esetben nálunk is valami hasonló történne.
Yoda69
Kétség ne legyen afelől orbán is hasonlóan fog viselkedni 2022-ben ha veszít. Ezért kellenek a fegyverek és a TEK. Ez a geci képes rá hogy polgarhaboruba taszitsa az országot a hatalma érdekében.
lemming
"A Capitolium elfoglalása megmutatta, hogy Trump közveszélyes. Nem most lett az, hanem az volt az első perctől kezdve.
De az, hogy Washingtonba hívta a radikális szélsőjobboldalt, másfél órán át uszította, majd a Capitoliumhoz küldte őket, ahol megakadályozták az elektori kollégium szavazatainak kongresszusi hitelesítését, az alkotmányos folyamatot, az egyértelművé tette, hogy egy elmebeteg bűnözőről van szó.

Ezt bizonyította még azzal is, hogy a támadas után újra megismételte a választási csalásról szóló alaptalan, nevetséges hazugságait, és a fegyveres támadóknak azt üzente, hogy megérti és szereti őket.

Trump közveszélyes, akit azonnal el kell távolítani, mert kiszámíthatatlan. Az pedig nem maradhat következmény nélkül, hogy egy bukott elnök feluszít fegyveres bandákat, akik megtámadják a Capitoliumot. Ez megengedhetetlen.
Arra van szükség, hogy két erős rendőr besétáljon a Fehér Házba az elfogató paranccsal, leteperje a földre a sárgafejű szörnyeteget, rátérdeljenek a hátára, hátracsavarják a kezét, megbilincseljék és az első szigorított börtönbe elszállítsák. Ez a jogállami, demokratikus és alkotmányos norma. Ez belföldi terrorizmusnak minősül. Az elkövetőket tíz év börtönre kell ítélni minimum. A felbujtónak életfogytig tartó börtönbüntetés járna."
/AN/

Akinek esetleg nem volt világos eddig, hogy mire képesek a populisták a saját hatalmuk érdekében, azok jó részének remélhetőleg ezután világossá vált.

Orbán ugyanilyen hazug, uszító, gyűlöletkeltő, bosszúszomjas pitiáner gazember, akinek semmi nem drága a céljai eléréséhez. 2006-ban a fővárost is képes volt lángba borítani a feltüzelt csőcselékkel, aki betörtek az MTV-székházba.
A párhuzam több, mint nyilvánvaló!
Jozefina
@lemming: trump támadást indított az amerikai demokrácia ellen. Ezt saját pártjában is sokan ellenzik és egyértelműen elítélik!!! Valóban közveszélyes bűnöző!!!??
Gazella
Sharkari.. dubrincs durbincs málni omio meg a többi nick egy személyes támadás:D te szarhàzi.. egyedül nagyon szar lehet neked . USA téged csak egy kis pöttynek lát és bele darál a levegőbe :D
nezelodo
A "nigger csürhe" nem ostromolta a Capitoliumot, attól több eszük volt, ahogy nálunk sem kockáztatták meg a villamosborogató. autó és kuka gyújtogató hősök a Parlament ostromát. Igaz a Heckenast nyomdáját sem keresték, mert még sosem hallottak róla, az "egyetemi tanulmányaik" alatt sem.
lusta
@Yoda69: Ellenben náluk a rend, nem a hatalom védelmében a fegyveres testületek felléptek.
ómió
Nocsak! Vannak, akiknek kevés a csalás "újraszámlálása"?!
Aki Én
@ómió: ...te sosem adod fel, mi? Ennyire elmebeteg bolsi fajankó vagy?
ómió
@Aki Én: De miért kell állandóan a tetves bolsiságodat (immár 89. óta!) a másikra hazudnod, bolsiék fajbarma!? Szégyelled?
Netán téged Lenin efftársad már eleve így "teremtett"? Az más! És a mai Internacionálé kvótád legalább megvolt már?
Aki Én
@ómió: ...fejlődésképtelen bolsi hazudós vagy!
ómió
@Aki Én: Tükörbe néztél, fajkretén, és azonnal rám hazudod a látványt?! Foximaxin tanultad? Akkor te "diplomás efftárs" vagy! De miért hazudod másra? Gáz? Hát, azt nem csodálom!
Giovanni Alba
@Aki Én: Terelőpuli a málnásban, ott ragadhatott rá valamelyikről valamelyikre az a mellébeszélési mánia :-) Szegényke, le van maradva a napi hírekkel, még mindig a csalás vádjánál tart az elmeroggyant.
Ha most erre válaszol (márpedig fog), akkor elismeri, hogy a leírás alapján beazonosítható. Jó móka lesz.
Nyírfa
Alulról a második fotón egy echte entellektüel látható, amint kimosakodva, kiöltözve, boldogan ül le a képviselői monitor elé, hogy gondolataival elősegítse az amerikai társadalom fejlődését.
Pokróc
Gyurcsány a szemkilövető ? Ki adott parancsot gumilövedékes oszlatásra ?
Akkor ez mi ? A demokrácia őshazájában a fiatal nő az ablakkeretig jutott és ott ért véget az élete .:-(( Mert valaki uszít !
Lelőtték élesegyverrel mint a huzat ,nem kérdeztek semmit .Hová megy ? Mit akar ? Na ilyenkor mi van ?
Más kérdés hogy csalni 1 választáson , nagyot csalni csak a regnáló hatalom képes ,más nem . Itt van :
youtu.be/AWMpTHLJXbw
Pokróc
Komolyan ez kell hogy egy ilyen senkiházi átadja a fehérházat ? Xégyen :-((((((((((
Gazella
@Aki Én: 10.16 ne törödj már vele!!! Nem fog tudni vissza ugatni!
Yoda69
2006-ban a jobboldali csurhe orban uszitasara ugyanigy tamadta meg a TV szekhazat. A tahogecinek van tapasztalata ebben is. Sot ez a mocsok kovetelte Gyurcsanytol hogy eles loszerrel lovessen a tomegbe, akiket o hergelt fol.
Gyurka80
@Yoda69: Persze kérte gyurcsányt, hogy lőjön nem a tömegre, hanem őrá! Sürgősen fordulj orvoshoz!
Yoda69
@Gyurka80: Ez tény. Nézz utána!
Persze nem személyesen követelte, mert ahhoz gyáva szar alak, hanem egyik emberen keresztül
Gyurka80
@Yoda69: Te csak az elferdített tényeket nézed, amit geciszsolti terjesztett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.