Az Európai Parlament (EP) baloldali többsége – az Európai Néppártot is beleértve – politikai nyomásgyakorlást folytat a "jogállamiságinak füllentett kérdésben" – mondta a Fidesz-KDNP EP-delegációvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

Deutsch gyakorlatilag hazaárulással vádolta meg az ellenzéket, aljas mesterkedésről beszél

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az MTI összefoglalója szerint Deutsch Tamás úgy fogalmazott, több mint tizenkét év óta tartó brüsszeli képviselősége alatt nem hozott még annyira "primitív" határozatot az EP, mint amikor a héten arról döntött, kész jogi eljárást indítani az Európai Bizottság ellen, ha a brüsszeli végrehajtó testület tovább késlekedik az uniós költségvetés védelmére létrehozott jogállamisági feltételrendszer alkalmazásával.

Az EP baloldali többsége ezzel nyíltan megfenyegette az Európai Bizottságot, sőt politikai nyomást kíván gyakorolni az Európai Bíróságra is, hogy nekik kedvező döntést hozzon – jelentette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is minden erejükkel azon vannak, hogy a saját hazájuk ellen dolgozzanak. Az úgynevezett jogállamisági mechanizmust is azért próbálják életben tartani, hogy elvegyék a Magyarországnak járó uniós forrásokat a magyar kis- és középvállalkozásoktól, önkormányzatoktól, valamint az oktatási és egészségügyi rendszertől – fejtette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP európai képviselője szerint

"feketén-fehéren lelepleződött az európai és a magyar baloldal azon aljas mesterkedése",

amellyel jogszabálynak álcázva próbálják politikailag zsarolni ellenfeleiket.

Minden olyan országot meg akarnak ugyanis büntetni, ahol a választók többségének volt bátorsága az "európai mainstreammel" szembe menve polgári, nemzeti, jobbközép, konzervatív kormányok mellé állniuk – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
milyen többségről dumálsz idióta? a krumplis cigókról..meg a határon túli parazitákról...meg a félanalfabéta szavazóbázisotokról? az 1/3-ot nem tesz ki..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@NKF: ma, 18:13 ◘ fidesz szavazó: 2 824 551 fő - 49,27 % Már ilyen kevesen vagyunk? A többiek már elkötöztek az országból, te elmebeteg fidesz faszszopó geci! ( hol a qrva anyádba van itt többség ?!), még 50 % sincs b@zdmeg!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/92595069_2656046767960671_713635556696784896_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=r1qGIC9yn-QAX9_FXeI&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=db4492a0b91e01cfc2866309c6f870c5&oe=60865CBE
49,27 %-ból lett kétharmad !
www.valasztas.hu/ogy2018
csipetke
Tompinak nagyon gáz a szövegértelmezési képessége.Egy ötödikesét nem éri el.Szeretnek takarózni a hazával,Magyarországgal,ezzel szemben kizárólag a fidesz genyó politikáját támadja mindenki.Bár a pénzlenyúlást,(ami a tagállamoknak se tetszik) nem nevezném politikának.
Tompi meg (ha már majd a fodrászok dolgozhatnak) elgondolkodhatna azon,hogy valami emberi formát vegyen fel,mert ez nagyon-nagyon gáz.Ha nem üldözték volna el a hajléktalanokat az aluljárókból,tompi simán elvegyülhetne köztük
kokopelli
@Eladott Ország: Ez az a matek,amit Orbán etnikuma használ! 2+2 =...ha veszem 3,ha eladom 5 !!
Madácsi Pali
Tompi! A fideSS mindig azzal vádol másokat amit éppen elkövet. Tehát mocskos, aljas, tolvaj, hazaáruló pribékek vagytok.
NKF
Baloskáim,én nem járok soha szavazgatni!A demokáréban a többség dönt!
Azon már lehetne vitatkozni,hogyan!Ha valaki tud független sajtóorgánumot,szóljon!
namihami
A jelek szerint a Tomi véletlenül a terelővonalat szívta fel az orrával. Ez is fehér, az is---tévedett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.