A 24.hu jelentése szerint a háromszög alakú ufóról készült felvétel, amelyet a haditengerészet egyik tagja készített, valódi – erősítette meg az amerikai védelmi minisztérium. 

A Pentagon megerősítette: tényleg ufót fotózott a haditengerészet egyik tagja

Fotó: Jeremy Corbell/Twitter

A Pentagon szóvivője, Sue Gough közölte a CNN-nel, hogy a nagy port kavart felvételeket, amelyeken egy beazonosítatlan, repülő tárgyak láthatóak, valóban az egyik haditengerészeti tag készítette. 

A videó és a fényképek egy gömb, valamint egy makk alakú ismeretlen repülő objektumot ábrázolnak – írja a 24.hu. A felvételeket a Mystery Wire és az Extraordinary Beliefs’ című weboldalakon tették közzé az előző héten, de a CNN cikke szerint már tavaly óta keringtek az interneten.

A Pentagon-szóvivő elmondása szerint a felvételeket vizsgálja a hadsereg ufóészlelésekkel foglalkozó csoportja, amit tavaly augusztusban hoztak létre. A felvételekről ennél többet nem is árult el a védelmi minisztérium, és a felvételeket hivatalosan nem hozták nyilvánosságra.

Tavaly áprilisban hivatalosan közzétettek három olyan videót, amelyeken azonosítatlan repülő tárgyak, vagyis ufók láthatók. A videókat egy évvel korábban egy magánvállalat már feltette a netre, akkor az amerikai haditengerészet megerősítette a hitelességüket.

Forrás: 24.hu
Fotó: Jeremy Corbell/Twitter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Horizont: Ha felszabadítóként jönnek, akkor várom őket. Pontos cím a névjegyzékben. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Csizmás Kond: Márpedig UFO van.

Minden repülő tárgy vagy jelenség ufó amit nem vagy képes azonosítani esetleg más sem tudja mi a fene lehet az.

Ha egy csepp eszed lenne akkor legalább megnézhetnéd mit rövidít az UFO név: Azonosítatlan Repülő Objektumok (unidentified flying object is any aerial phenomenon that cannot immediately be identified or explained.)

Ha sikerül azonosítani (megtörtént milliószor), akkor az valójában IFO (azonosított repülő objektum) de még nem biztos, hogy földönkívüli eszköz (bár ilyen is van millió esetben)

Földönkívüli technológiáról például Bob Lazar beszámolóiból olvashatsz, aki ezen -balesetet szenvedett- repülő objektumok működésének visszafejtésén dolgozozz az 51es körzetben amíg úgy nem érezte, hogy ezt el kell mondania, világgá kell kürtölnie. A meghajtás a gravitáció manipulálásával történik és a fénysebesség sokszorosára gyorsítanak a másodperc törtrésze alatt.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...ufo...jön egy alak de nem tudod ki az, akkor az is ufo.
Nem a szó szoros értelméről van szó hanem a mai beteges rögeszméről akik az ufokat földön kívüli valamiknek magyarázzák...érted Panna ?
Peller Anikó
@Csizmás Kond: Ha az alak repül az égen akkor az is ufo, ameddig nem tudod azonosítani első közelítésben ejtőernyőssel például. Ez általában hamar kiderül, mert ha nem nyílik ki az ernyője akkor nem repül hanem zuhan. A levegőben ritkán fordul elő, hogy jön egy alak aki ember, bár kisérleti szinten már léteznek rakétameghajtású ruházattal repkedő emberek is.

A beteges rögeszméd pedig csupán a tájékozatlanságodat bizonyítja. Elég sok portál foglalkozik földönkívüliekkel való találkozásokról, csészealjakkal, anyahajókkal közlekedő idegenekről, balesetekről, elrablásokról. Leírtam hogyan közlekednek, a tudomány szégyene, hogy nem veszi tudomásul: az einsteini relativitáselmélet megbénította a fizikát.
namihami
Semmi gond, csupán a menetrend szerinti járat. A Patakyattit hozták haza.
Sámannus
Ezek az ufók általában jó szórakozást jelentenek a videók, vagy a fényképek készítőinek is.
Néha szoktam nézni a Spacex kísérletek közvetítéseit is. Az utolsónál néhány napja volt az SN15 kisérlet, ahol az űrkabint és a rakétát is visszahozták sikeresen. Az űrkabin hőképe pontosan ilyen volt, ezt ejtőernyővel hozták vissza a hajtóművet meg náluk úgymond hagyományosan a kijelölt helyre hozzák vissza. Általában hagyják, hogy az emberek marhaságokat beszéljenek, mert szórakoztató.Néhány hónapmúlva vagy évek múlva terítik ki í lapokat.
Ilyen volt annak idején az ufó az iraki háború idején, amikor Magyarország felett elrepült egy SR71-es háromszoros hangsebességgel. Az ufót a magyar média azért ismerte el, mert országgyűlési jóváhagyása nem volt az átrepüléshez...
Amikor annak idején a környezetemben állítottam hogy engedély nélküli légtérhasználat történt, mindennek lehordtak, mert nem hiszek el semmit.
Ne csodálkozzatok akkor sem, ha különleges drónraj ír ábrákat a levegőbe, mert már az sem földönkívüli esemény...
Peller Anikó
Csak találomra itt egy jókora lista ufo észlelésekről, angol kormányzati portálon 1997-2009 ig. Többnyire fények, nem azonosított dolgok, néha repülő, többnyire hangtalan objektumok megfigyelése.

www.gov.uk/government/publications/ufo-reports-in-the-uk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.