Néhány hónapja még aktívan kampányolt a kínai oltóanyag ellen megboldogult Utassy Éva (DK). Mint ahogy párttársa, Penz András is. A kínai vakcina rossz, megbízhatatlan, tiltsák be! – írták az internetre. Ugyanis ezt várta tőlük a párt, ez volt az IRÁNYVONAL. Azóta mindketten meghaltak. Mert hittek Gyurcsánynak. Böszméék eközben mécseseket gyújtanak, ájtatos pofával sajnálkoznak, holott halálkampányukkal saját párttársaikat, szavazóikat rugdossák a sírgödör felé. Még szinte föl sem ocsúdtunk Penz Andrásnak, a DK kistarcsai önkormányzati képviselőjének halálhíréből, máris itt a következő. Utassy Éva, a DK dunaújvárosi politikusa szintén koronavírusfertőzés miatt hunyt el hatvannyolc évesen. Penz Andrásról kiderült, előzőleg visszautasította a kínai Sinopharm-vakcinát. Ha nem tette volna, ma minden bizonnyal élne. (Penz oltásellenes bejegyzéseit azóta is alig győzi letörölni az internetről pártja…)

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@durbincs: ma 20:13
Bányában élsz? Ki vagy herélve? Szar lehet neked. HAHAHA!
voltmárjobbis
@durbincs: ma 15:52
Bányában élsz? Ki vagy herélve? Szar lehet neked. HAHAHA!
Ja nem szar, hanem mennyit fizet neked orbán ezért?
voltmárjobbis
@durbincs: ápr 29 14:40
Mennyit fizet neked orbán ezekért a hozzászólásokért, rohadék határon túli bányahere?
Néro
@durbincs: Hal farok hal farok nemá !
voltmárjobbis
@durbincs: ma 16:15 neked meg nulla az iq-t, jajaj, minuszban orbáni iq
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.