Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője a Spirit Fm Aktuál című műsorában beszélt arról, hogy a vakcinák iránti bizalmat független szakmai szervezetek véleménye tudja felépíteni – írja az ATV. Véleménye szerint nem véletlenül mondták azt, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által engedélyezett vakcinákkal kellene oltani. Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak. A politikus emlékeztetett: a kínai vakcináról a napokban fog dönteni a WHO, a Szputnyik V-t pedig már vizsgálja az EMA. Gyöngyösi arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha ez így is lenne, max annyit jelent, hogy mostantól lehetne biztonságosan ajánlani. Ahogy az ellenzék és a szakemberek többsége mindig is mondta.
De a gazdátok a milliárdos biznisz reményében kockáztatott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ha ez így is lenne, max annyit jelent, hogy mostantól lehetne biztonságosan ajánlani. Ahogy az ellenzék és a szakemberek többsége mindig is mondta.
De a gazdátok a milliárdos biznisz reményében kockáztatott.
namihami
@Aki Én: És még az se biztos, hogy a beadott tesztanyag azonos lesz vagy volt az eddig használatossal. Leadtak egy olyat, ami TALÁN átmegy, de tonnaszám van az eddig fabrikálhatott mennyiség raktáron. Ki tudja vagy lehet biztos abban, hogy nem az kerül még utolsó-előtti-előtti körben kiszállításra. És a biztos eladás érdekében esetleg némi percenttel még olcsóbb is (úgy kézalatt). A már esetleg kézbekapott engedély lobogtatása mellett.
Mert a legyártottakat ugyebár biztosan nem öntik a csatornába.
A mai világban és onnan??? Ki tudja?!?!
csak úgy....
és még az ellenzék csinál az "oltakozásból" politikát! :) érdemes megnézni a közülük kitörö vallomását ! www.youtube.com/watch?v=l2saoEXiHfY
teuton57
@namihami: Igy van!!! Ugye milyen erdekes, hogy a Szlovakianak leadott orosz vakcina nem volt azonos összetetelü a magyarral???
kereső
Mindenszó- az orosz dezinformációs oldal.
Na akkor most nagy öngólt lőtt. Miért is??
"Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak"-

Volt a Szputnyiknak EMA engedélye? Nem volt. Regisztrálta a WHO? Most folyik a vizsgálat- együtt az EMA-val.
Volt a kinainak EMA emgedélye? Nem volt. A WHO most folytatta le a vizsgálatot az ajánlásra- ami azt jelenti, hogy eddig nem volt regisztrálva.

Akkor milyen vakcinákat vett orbán? És milyen vakcinákkal oltott be eddig több millió embert?

Gyöngyösi Márton nem mondott semmi mást, mint amitr eddig a "baloldal" mondott!!! Csak az engedélyezett vakcinákat használják oltásra!
Ami meg a szputnyik engedélyét illeti- nagyon úgy néz ki, hogy vannak azzal problémák. Mert micsoda dolog az, hogy egy vakcinában a hordozó - az inaktiv hordozó feléled, és el kezd munkálkodni az oltott szervezetben.
Nessy
Ami a hab a tortán, nem a Sinopharm vakcinát vizsgálják, hanem Sinovackot! Kínainak, kínai, de mégse egészen az, amivel itthon oltanak méreg drágán!
Nessy
@durbincs: Na figyelj, debilke! Én korrekten írtam, amire csak hülyeséget válaszoltál. ! Jó ennyire ostobának lenni?
Kedves egészségedre!
Nessy
@durbincs: Siess, várnak a pokolba! Jó utat!
kereső
@durbincs: Ingyom-bingyom tálibe, tu-tá-li- be málibe...
Emmersson71
"Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak. A politikus emlékeztetett: a kínai vakcináról a napokban fog dönteni a WHO, a Szputnyik V-t pedig már vizsgálja az EMA. Gyöngyösi arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét."

Akkor tiszta sor: MOST MÉG NINCSEN ENGEDÉLYÜK, szóval coki, kis Fidesz csicska!
NKF
Csupán szarakodás az egész az EU a nyugati érdekeket nézi.Euró milliárdokról van szó.
Az itthoni baloldal (tulajdonképpen már nem is tudom jobb vagy bal) egyre csak fújja a magáét!
Majd Fletó megmondja a frankót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.