A dán titkosszolgálatok segítették az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatalt (NSA) abban, hogy európai tisztségviselők után kémkedjenek, mint Angela Merkel német kancellár – írja a Politico. Az NSA Obama elnök utasítására járt el. Az NSA Angela Merkel mellett megfigyelte belpolitikai riválisait is, illetve francia, svéd és norvég politikusokat.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@creativehun: Állítólag? Hiszen 50 ezer hozzászólása volt már tehát írni tud. Na mondjuk ennél többre nem képes hiszen ebből 49 ezerszer volt bányakecó, ballonkabát és 50iku nuku. Ja, a cikkeket úgy küldik neki az irodából, válogatott prostiskacok.

Valami értelmeset még egyetlenegyszer sem láttam tőle, tehát lett volna ideje bizonyítani a baromállatjának. Vagy a hal az nem állat? Lehet, hogy növény.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
Qqberci
@Csizmás Kond: Csizmuska! Szerinted Orbán telefonja hova tünt el és utána miért lett Putyinnal szemben pincsi?...
Csizmás Kond
@Qqberci: ...hát én azt honnan tudhatnám Albét...nekem nem szokott telefoneltünési ügyben beszámolni...de látom neked igen...:)
creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!
csak úgy....
@Csizmás Kond: attu függetlenü,hogy (állítólag) te pártokon kívüli,elég sokat köll nyelned a fideszböl kifolyólag..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.