A Gyurcsány-koalíció Tartuffe-je, aki, ugye, nem más, mint az álszent Gyurcsány Ferenc, fociügyben megint lebukott, s a béka feneke alá került. Az alapvetően Niedermüller nevű párttársával egy követ fújó, a magyarok ellenében a mindenkori íreknek szurkoló Böszme ugyan a franciák elleni döntetlen után kipréselt magából néhány elismerő szót a magyar válogatottal kapcsolatban, de... A fogcsikorgatva előadott dicséretét nem azért nyilvánította ki, mert őszintén szurkolt a magyar csapatnak, ünnepelve a focisiker kapcsán eggyé kovácsolódó nemzetet, a szívet melengető közös lelkesedést. Frászt! Gyurcsány ugyanis felmérte, ha egy ilyen boldog pillanatban niedermülleresen fikázó megjegyzést tesz a fiúkra, vagy stadionozik Orbán rovására, akkor a közvélemény-kutatások formájában akkorát kap a néptől a fejére, hogy a bányászbéka feneke alól kell őt kilapátolni. Olyan mélyre jut, hogy onnan még a morális törpe Jakab Péter is felhőkarcolónak tűnik. Szóval Gyurcsány dicsérete alkalmi...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@creativehun: Most, a foci EB idején, amikor a portugálok rúgtak 3-at, Madarasi Ádám egyéni és a csapat öttusa világbajnokságot nyert. Zengtek tőle a KESMA lapok? Nem. Bezzeg a franciákkal az 1:1, az milyen hozsannát kapott.
creativehun
focisiker kapcsán eggyé kovácsolódó nemzetet ...Szánalmas pojácák. Ha egy focisiker kell ahhoz,hogy egy..különben szellemileg erősen leépült ország összekovácsolódjon...akkor ott már nagy a gond. csak halkan megjegyzem,hogy egy halom más sportágban érünk el komoly nemzetközi sikereket...amiket aztán legtöbbször meg sem említ senki. Sajnos.-..
NKF
Elnézést, kimaradt egy t betű.Helyesen Ratte.
Emmersson71
Na és? Én 30+ éve a németeknek szurkolok. Ma kicsit pikáns lesz, de nagy valószínűséggel elpicsáznak minket.
kereső
@creativehun: Most, a foci EB idején, amikor a portugálok rúgtak 3-at, Madarasi Ádám egyéni és a csapat öttusa világbajnokságot nyert. Zengtek tőle a KESMA lapok? Nem. Bezzeg a franciákkal az 1:1, az milyen hozsannát kapott.
simmering73
Mikor a prosti srácok hozta: Győztünk a franciák ellen 1-1. Ez kell ennek a két szellemi toprongynak nkf-nek meg durbincsnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.