A Politico jelentése szerint a luxemburgi miniszterelnök tesztje azután lett pozitív, hogy részt vett az Európai Tanács múlt heti ülésein, ahol többek között Orbán Viktor is részt vett – adta hírül a telex.hu.

Koronavírusos a miniszterelnök, Orbán Viktor is érintett
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Bettel pozitív tesztjéről vasárnap érkezett a hír, két nappal az Európai Tanács csütörtökön és pénteken tartott ülése után, melyen a többi EU-s ország vezetőivel együtt Orbán Viktor is részt vett – írja a telex.hu.

Az Európai Tanács Politico által idézett tisztviselője szerint azonban egyik politikus sem került közeli kontaktusba Bettellel a kétnapos csúcs alatt. Állítólag mindannyian betartották az alapvető óvintézkedéseket, mint a maszkviselés és a távolságtartás. Bár meg kell jegyeznünk, hogy ez utóbbi az ülés után kiadott fotók alapján nem valósult meg teljes mértékben.

A 48 éves Bettelnek enyhe tünetei vannak, többek között láz és fejfájás, jelentette a Luxemburger Wort című napilap. Úgy tervezi, hogy tíz napig otthon marad, és folytatja a munkát. Bettel május elején kapta meg az AstraZeneca oltóanyagának első adagját.

A luxemburgi miniszterelnök kiemelt szerepet játszott az Európai Tanács múlt heti ülésén, ahol személyes küzdelmeiről beszélt, hogy melegként elfogadják, miközben erőteljesen bírálta Orbán Viktort a nemrég megszavazott pedofiltörvény melegellenes részei miatt.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@NKF: 14:56
Igazad van !
Nekünk nem kell " egy buzi fasz " miniszterelnök.
Van nekünk, egykori párttársát idézve, egy nagyon nagy "G" miniszterelnökünk .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@NKF: Nem lesz már az is, egy cigány büdős beteg állat a buziknál 100000x rosszabb veszélyes patkány
gina
Remélhetően elkapta, és belepusztul ez a zsiros disznó, ilyet nem kivántam a legrosszabb ellenségemnek, de OV a legnagyobb virus ami ezen a világon él, gyülőlőm ezt a patkányt
Giovanni Alba
@gina: ma, 17:06
Ne gyűlöld, a gyűlölet téged mérgez. A kutya sz.rt sem gyűlölöd. Undorodsz tőle, amennyire teheted, elkerülöd. Ha elkerülni nem tudod, lapátka, seprűcske, zsákocska. Tavasszal lehet (kell) választani. Persze addig higgadtan és objektíven (hangosan és érthetően) kifejezheted véleményed. (Hadházy és az ő táblái, pl. bár nem biztos hogy szöveghűen, de Muszáj hazudnia, túl sokat lopott) Az is nagyon tetszik, amikor napjaink illiberális, nagyon vallásos kormányfőjét szembesítik rendszerváltáskori hitvallásaival. Meg még a fiatal Áder parlamenti felszólalása arról, miért is ellenzi a párt a külhoniak szavazati jogát.
ómió
Orbánnál, akkor, most "vizsgázik" a Sinopharm!
Málna
@gina: Mit tett veled ez az ember, hogy ő lett a mániád?
simmering73
Akkor most Orbánnak rettegni kéne, mert tele pofával hirdette, hogy megkapta a kínai szurit. Persze mindenki tudja, hogy az első kürben kapta meg a Pfizert (mit különösen védett személy), csak az ilyen hugyagyú fideszbolondok, mint málna meg ómio eftárs szopta be a kormánypropagandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.