A bevándorlásról, a muszlimokkal való keveredésről, az őt és Magyarországot ért jogtalan nyugati támadásokról és a nemzetközi baloldal által támogatott antiszemita ellenzéki összefogásról beszélt Orbán Viktor a Fox News sztárműsorvezetőjének eléggé alákérdezősnek tűnő interjújában.

Orbán szerint ha őt gengszternek nevezik, akkor ez sértés az összes magyar számára

Fotó: Foxnews

Az Egyesült Államok legnézettebb politikai tévéműsorában szerepelt magyar idő szerint péntek hajnalban Orbán Viktor miniszterelnök. A jobboldali beállítottságú Fox Newson futó Tucker Carlson Tonight csütörtök esti adásában adtak le egy előre rögzített interjút a magyar kormányfővel – írja a Telex.

Sok más mellett, a menekültkérdés alapos kitárgyalása után azt hozta fel Carlson témaként, hogy míg az amerikai kormányzat harminc évvel ezelőtt a kommunizmus felszámolása ellen küzdő fiatal Orbán oldalán állt, addig Joe Biden amerikai elnök a tavaly novemberi elnökválasztás előtt egy „totalitárius gengszternek” nevezte őt a lengyel miniszterelnökkel és a belarusz elnökkel együtt.

„A reakció az ilyesféle véleményekre itt Magyarországon nem igazán udvarias. »Mégis ki ez az ember, hogy ilyeneket mond?« Aztán azt mondjuk, hogy »oké, ő az Egyesült Államok elnöke, mégiscsak komolyan kéne vennünk«”.

„De akkor is. Valaki, aki nem beszéli a nyelvünket, akinek nagyon korlátozott a tudása Magyarországról, aki egyértelműen nem ért meg minket, és ilyen véleményeket mond?! Ez egy személyes sértés az összes magyar számára”

– válaszolta Orbán arra a kérdésre, hogy hogyan reagál Biden támadására.

Az interjú további részleteiről itt olvashat:

Forrás: telex.hu

Címlapkép: Foxnews

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Csak jelezném, hogy én Magyarnak vagyok és nem veszem sértésnek ha a felcsúti kommunista diktátort, aki az Oroszokkal, Azeriekkel, Kínával lepaktált, a közvagyon nagy részét a NER elvtársaknak átjátszotta gengszternek nevezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Horizont: Nyilván az sem volt szép dolog, és a vallásos emberek szerintem magukra is vették. Még akkor is, ha ők maguk nek azok - de a sértés!
Egyébként nem azét érzem sértésnek, hogy mit mondott, hanem azt, hogy hozzá mert szólni a magyar viszonyokhoz - egy olyan állam vezetője, ahol - legalábbis a hírek szerint - pl a női börtönökbe férfi bűnözőket helyeznek el, a tanárokat kirúgják, ha külön mosdóba küldik a lányokat és a fiúkat - és még ki tudja, mi minden történik ott.
Szóval, Biden ne velünk foglalkozzon, hanem söprögessen a saját háza táján...
lusta
Kellemetlen, de Joe Biden nem nevezte őt gengszternek. Ha önmagáról így beszél a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár, akkor valószínűleg az.
Gazella
@sgl: saját világában él a geci.. ki se megy azemberek közé..
bence
Rám ugyan nem sértő ! Viktor te meg fogadd el , hiszen csupán a neveden nevezett ! Ebben pedig sértés nincs !
Gazella
@vacsi: megesznek téged vacsorára :D
Nem szavasztuk meg.. elcsalták a szavazást a narancs faszok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.