Emily Osment, az amerikai Vöröskereszt szóvivője elmondta, hogy az utóbbi hetekben egyre gyakrabban fordultak elő a transzfúziók előtt arra vonatkozó kérdések, hogy az adott vér oltott vagy oltatlan embertől származik-e. Néhány oltásellenes ugyanis úgy véli, hogy a vakcinát kapott emberek vére "szennyezett", így abból inkább nem kérnek.

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@kereső: Állítólag a delta variáns leszarja még a beoltottakat is, hatástalan rá az oltás.
kereső
@magyar1: Ez igy nem igaz-a szakemberek azt mondják/ orvosok, kutatók/, hogy csökken a delta variánssal szembeni hatásfoka a vakcináknak, de még igy is megvédenek a virus által okozott szövődmények súlyosabb lefolyásától. Ezért is javasolják az idősebb, és gyengébb immunrendszerű embereknek a harmadik oltás felvételét. Természetesen akkor, ha a második oltás után már eltelt a javasolt várakozási idő. Kicsit más a helyzet a kinaival oltott időseknél- sokuknál az a helyzet- mintha nem is kaptak volna vakcinát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.