EElismerte Karácsony, hogy nem mondott igazat Egy sajtótájékoztatón vonták kérdőre a főpolgármestert, és kénytelen volt elismerni, hogy korábban valótlanságokat állított.a kampányában megígért Városháza parkot valóban nem alakították még ki, ahogy Budapest közlekedési változtatásairól sem egyeztettek minden szervezettel. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Hollik István a Hír TV-nek elmondta, már meg sem lepődik azon, hogy Karácsony Gergelyt hazugságon kapják.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ezek legalább beismerik, de mit tesz sötét OV és bandája, hazudnak állandóan és másra is háritják.melyik a jobb???
csipetke
Na,durbincs és a rifos...A kártyavető cigányasszony szerint is f@szság. Ha Karácsony hazudott,és be is ismerte, az dícséretes.De hogy a gazdád lépten nyomon hazudik,és ígérget, de még egyszer se ismerte be hogy hazudott,pedig sorra kiderültek a hazugságai,na ez már gáz. Mi van durbincs, nem utálták a lóvéd a Lendvay utcából,azé' vagy ilyen buzgó?Hozzászólásonként fizetnek a trolloknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.