Mivel a pandémia miatti karantén feloldása után egyre több munkavállaló és diák tér vissza az irodákba és iskolákba, brit kutatók új modellt dolgoztak ki a levegőben terjedő koronavírus-fertőzés kockázatának előrejelzésére az ilyen környezetben. A Cambridge-i Egyetem, az Imperial College London és a Leeds-i Egyetem kutatói által kifejlesztett modell a levegő szén-dioxidtartalmából és a jelenlévők létszáma alapján jósolja meg, hogy hány embert fertőzhet meg egy tünetmentes, de fertőző kolléga.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez nulla tudomány...egyszerű, emberek száma alapján egy tippelés, egy feltételezett fertőzöttről..kb annyira hiteles, mint aki beküldte a propira...a hipochonderek királya ,division..
division
@Pálinkás Pál: Tisztában vagyok azzal, hogy Pálinkás prof. tudománya ennél sokkal nagyobb, de azért bátorkodtam beküldeni...
Rockxy
(jól lefizetett, angol)"Kutatók rájöttek..."
amerikai szenátus:
veoh.com/watch/v142149089ej8WtxSY
division
@Rockxy: Tudod, hogy engem ez a konteós oldalad nem tud meghatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.