Meghallgattuk az EU külügyminiszteri találkozója kapcsán a külügyi főképviselő és a magyar tárcavezető beszámolóját. Úgy tűnik, Josep Borrell és Szijjártó Péter nem ugyanabban a teremben ült. Nagyon sok téma szerepelt az uniós külügyminiszterek hétfői találkozójának napirendjén, ezek közül talán arról folytatták a leghosszabb vitát, hogy milyen választ adjanak a fehérorosz vezetés lépéseire. Lukasenka elnök rezsimje ugyanis a Közel-Keletről és Afrikából migránsokat szállít Minszkbe, majd a fehérorosz-EU határokon átsegítik őket Lengyelországban és Litvániába. A külügyminiszterek abban maradtak, hogy a származási és tranzitországokkal folytatják a tárgyalásokat, valamint dolgoznak a megfelelő uniós válaszon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szájjártató értelemzési-fogyatékos

„Meghallgattuk az EU külügyminiszteri találkozója kapcsán a külügyi főképviselő és a magyar tárcavezető beszámolóját. Úgy tűnik, Josep Borrell és Szijjártó Péter nem ugyanabban a teremben ült.”

Mottó:
a címben tett kijelentés nem zárja ki,
hogy igaz egy valóban létező betegségre:
értelmi fogyatékos!

Évről évre megszégyenül a magyar társadalom, mikor az un. PISA jelentéseket közzé teszik. Annak szinte minden argumentumában a sereghajtók táborát erősítjük. Amiben talán leg, az a szövegértés-szövegértelmezés.
Ezzel igencsak konform ártunk és qurmányunk idétlenül arrogáns és bornírt narratíva cunamija.
Ez a sajtáj eklatáns példája ennek!
Meg kell jegyezzem, nem vagyok benne biztos, hogy a derék külgarázdánk felfogta hogyan égeti magát és az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.