A Bors értesülései szerint nem csupán volt szavazóit hagyta cserben a Jobbik elnöke. A lap azután nyomozva, hogy mégis hol lakhat valójában a politikus, arról értesült, hogy Jakab eltitkolt élettársával közös lakásában bujkálhat. A Bors cikke arról számol be, hogy Jakab Péter hivatalos lakóhelye Budapesten a XI. kerületi Fraknó utcában van, ezt bérli neki az Országgyűlés Hivatala, havi 239 ezer forintért. Csakhogy, mint az a hírportál írásából kiderült, ez egy kamulakás lehet, ahol soha nem lakhatott a politikus, csak a pénz megszerzése miatt köthetett szerződést egy régi családi baráttal. Az erről szóló bizonyítékokat, dokumentumokat, a Bors pénteken hozta nyilvánosságra, ezeket a Jobbik elnöke már nem is próbálta cáfolni. A lap időközben azt is kiderítette, hol lakhat valójában Jakab Péter. Szerintük a politikus a XI. kerületi Csóka utcában bujkálhat. A cikk szerint Jakab a külvilág és persze a családja elől is igyekezhet eltitkolni ezt a lakást, nyilvánvalóan azért, hogy...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@durbincs: A fajkretén bányarém anyáddal szexelsz patiban bayerzsótánnyal egy csille mélyén.
Yoda69
FAKENEWS!!! FAKENEWS!!! FAKENEWS!!! FAKENEWS!!! FAKENEWS!!! FAKENEWS!!! FAKENEWS!!! FAKENEWS!!!

OLVASTLANUL TORLENDO!
Hiteltelen forrás es beküldő.
(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)
csak úgy....
de hová költözött a cinege utcai lakó? :)
Nessy
Minő szerencse, hogy még ha úgy is lenne, a jobboldalon még ilyen sohasem fordult elő. Vagy esetleg meghívták a cikkíróját, hogy tartsa a gyertyát? Mindenki önmagából indul ki!
Nessy
@durbincs: Nem kérdeztem a véleményét! Gorombáskodni, hülyeségeket írni nem művészet, hanem idiotizmus!
Nessy
@durbincs:Kellő tisztelettel, menjen a pokolba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.