„Nincs értelme emlékeztető oltásokat adni olyan vírus ellen, amely már nincs többé.” Bukta lehet hosszú távon az emlékeztető oltás Mindenkinek meg kellene kapnia az emlékeztető oltást, viszont a tudósok szerint a néhány havonta beadott oltások hosszú távon nem adnak működőképes megoldást, írja a The New York Times. Egy évvel ezelőtt két – vagy a Janssen esetében egy – Covid-19 vakcina tűnt a vírus elleni védekezés hatékony megoldásának. Mára viszont az omikron variáns ellenszereként Izrael bizonyos csoportoknak már a negyedik oltást is javasolja. Az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) is visszalépet attól, hogy bárkit teljesen beoltottnak nevezzen, mivel a két oltás már nem számít elegendőnek.

Forrás: forbes.hu
Feltöltő: dr préditákor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
majd rájöttök marhák...annyira hatásosak az oltások mint a flu elleniek...azok évtizedek óta vannak,szinte nulla eredménnyel, mégsem halt ki az emberiség, a zsidók meg rettegjenek maguknak...
emerencia
"Izrael bizonyos csoportoknak már a negyedik oltást is javasolja." A hatvan éven felüliekről van szó. Igazuk van. Az életkor növekedésével jobban csökken az immunválasz, hamarabb kell emlékeztetni. Izraelben csak Pfizerrel oltanak és nemcsak szövegben védik az időseket. Magyarországon viszont a tavasszal AZ ADOTT KOROSZTÁLYBAN 2 db. kevésbé vagy egyáltalán nem hatékony Sinopharm-al majd 4-5 hónappal ezelőtt kapott 1 darab Pfizerrel beoltott időseket SORSUKRA HAGYJÁK!!! pedig köztudott, hogy esetükben fertőzés után a súlyos tünetes betegség kialakulásának nagyon nagy a valószínűsége. Az ő életük, egészségük Orbán illiberális hibrid rezsimje szerint nem számít. :-(((((((((((((((((((((((
Pálinkás Pál
@Emmersson71: hahaha...bors...fidesz bulvár...the sun...angol bulvár..meg egy kép egy erősen elhízott emberről..akik még a covidióták szerint is erősen rizikófaktorosak...jobbra nem futotta..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.