A hétvégén derült ki, hogy Bangóné Borbély Ildikó iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a nyilvánosságot. Márki-Zay Péter szerint diplomát hazudni csalás, és aki ilyet követ el, annak le kell mondania a tisztségéről. Mutatjuk a Kapitánynak, hogy akkor kiknek kellene még távozniuk!

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Vajon a Fidesz-KDNP miért nem hajlandó tisztára söpörni a saját háza táját, mielőtt a más szemetére fujjol? Merthogy oda nem lenne elég egy seprű, hanem egy szemétszállító konvojra lenne szükség.
namihami
És, csupán a gyors nyomdábaadás és cikkmegjelenés lehet az oka, hogy pl a Kósalaja (lánykori nevén: pl Huszituszi, Kupak, stb) már nem fért bele a cikkbe.
De ne feledkezzünk meg róla se és tekintse az ország Saját Nemdiplomásának!
Németh István
Miért BŰN EZ!!?? A XIII. kerületi polgármesternek is Marxista doktorátusa van! Mi ebben a gond? ha lehet virágkötözésből, marketing ugrí-bugrí-ból diplomát szerezni, akkor miért ne lehetne politikai gazdaságtanból! Mi több ez olyan alap ismereteket kívánó téma amely folyamatosan megújulásban van - miként a tudományos szocializmus tézisei is! MI A GOND!?
Az, hogy a seggfejek >@namihami: @nemkati: @durbincs: @ bakcsubakka; @jesz@simmering73; @orsos (nemcigány) vendel, stb.
Giovanni Alba
24.hu/belfold/2009/09/21/pozicioert_akar_hazudnak_is/
2009-es cikk! Emberek, ébresztő! Amit most friss újdonságként tálalnak, az már tizenkét éve ismert!!!
Az állampárt, amely (bár inkább: aki) mindent megtehet, hány vizsgálóbizottságot állított fel a sumákolás felszámolására, és ha egyet sem, akkor vajon miért nem, talán érintettség okán?
orsos vendel
@durbincs: Latom bele lendultel !!! Mennyit szopsz naponta ???
nezelodo
Látom ez a halfarok nem tudja mi a vörösdiploma! A szocializmusban a kitűnő eredménnyel végzettek voltak vörösdiplomások. Ez általában valamennyi szigorlat jeles eredményét, és az államvizsga szintén jeles eredménnyel való letételét jelezte, A polgári társadalmakban az ilyen eredmény "Summa cum laude" néven ismert.
Azok, akik felvételi nélkül, a szülők Szocialista Hazáért Érdemrendje miatt kerültek be az egyetemre, nem volt jellemző a vörösdiploma, de nagy segítség volt ahhoz, hogy hat-nyolc év alatt legalább végbizonyítványt kapjon. Ha az érdemrend az 1956-os forradalom leverésében szerzett érdemekért hullott a családra, nem volt kérdés, hogy diplomát kap a gyerek, akármilyen fapados is volt szegény, ld. Kövér elvtárs, és sokan mások.
namihami
Ennyivel praktikusabb a barna diploma. Azért oda se kell menni... elég az Illetékes NERtárs egyetlen telefonja is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.