A hétvégén derült ki, hogy Bangóné Borbély Ildikó iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a nyilvánosságot. Márki-Zay Péter szerint diplomát hazudni csalás, és aki ilyet követ el, annak le kell mondania a tisztségéről. Mutatjuk a Kapitánynak, hogy akkor kiknek kellene még távozniuk!

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @Giovanni Alba: ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
@orsos vendel: @simmering73: @jesz: @bakcsubakka: De maguk akkor is csak Denevér-farháton élnek ?
nemkati
Vajon a Fidesz-KDNP miért nem hajlandó tisztára söpörni a saját háza táját, mielőtt a más szemetére fujjol? Merthogy oda nem lenne elég egy seprű, hanem egy szemétszállító konvojra lenne szükség.
namihami
És, csupán a gyors nyomdábaadás és cikkmegjelenés lehet az oka, hogy pl a Kósalaja (lánykori nevén: pl Huszituszi, Kupak, stb) már nem fért bele a cikkbe.
De ne feledkezzünk meg róla se és tekintse az ország Saját Nemdiplomásának!
Németh István
Miért BŰN EZ!!?? A XIII. kerületi polgármesternek is Marxista doktorátusa van! Mi ebben a gond? ha lehet virágkötözésből, marketing ugrí-bugrí-ból diplomát szerezni, akkor miért ne lehetne politikai gazdaságtanból! Mi több ez olyan alap ismereteket kívánó téma amely folyamatosan megújulásban van - miként a tudományos szocializmus tézisei is! MI A GOND!?
Az, hogy a seggfejek >@namihami: @nemkati: @durbincs: @ bakcsubakka; @[email protected]; @orsos (nemcigány) vendel, stb.
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is ?
Giovanni Alba
24.hu/belfold/2009/09/21/pozicioert_akar_hazudnak_is/
2009-es cikk! Emberek, ébresztő! Amit most friss újdonságként tálalnak, az már tizenkét éve ismert!!!
Az állampárt, amely (bár inkább: aki) mindent megtehet, hány vizsgálóbizottságot állított fel a sumákolás felszámolására, és ha egyet sem, akkor vajon miért nem, talán érintettség okán?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @Giovanni Alba: ?
orsos vendel
@durbincs: Latom bele lendultel !!! Mennyit szopsz naponta ???
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: ?
nezelodo
Látom ez a halfarok nem tudja mi a vörösdiploma! A szocializmusban a kitűnő eredménnyel végzettek voltak vörösdiplomások. Ez általában valamennyi szigorlat jeles eredményét, és az államvizsga szintén jeles eredménnyel való letételét jelezte, A polgári társadalmakban az ilyen eredmény "Summa cum laude" néven ismert.
Azok, akik felvételi nélkül, a szülők Szocialista Hazáért Érdemrendje miatt kerültek be az egyetemre, nem volt jellemző a vörösdiploma, de nagy segítség volt ahhoz, hogy hat-nyolc év alatt legalább végbizonyítványt kapjon. Ha az érdemrend az 1956-os forradalom leverésében szerzett érdemekért hullott a családra, nem volt kérdés, hogy diplomát kap a gyerek, akármilyen fapados is volt szegény, ld. Kövér elvtárs, és sokan mások.
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl:@Toller Béla: ? @Giovanni Alba: @gina:? @Havanagi: @lampa laz: @jesz:@Aki Én: @Lepényleső: @Cucika: @Klubtag: @time-shift: @magyar1: @RonaGyuri: ?@human: @Nyírfa:,@Néro:@solidedge: @szaboria1:
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: mert ez most magukról szol ?
namihami
Ennyivel praktikusabb a barna diploma. Azért oda se kell menni... elég az Illetékes NERtárs egyetlen telefonja is.
durbincs
@koszpeko: @koszpeko: csilletöcskölésközbe ? ejnye ejnye 50Iq-s ? igaz @Giovanni Alba: @odst: ,?
durbincs
@3dwhite: mert maga csilléket-töcsköl lent a bányába 50IQ-val ? azért a többségnek itt fent ,a duplája álltalába megvan ?
de ez má csak nembaj @3dwhite: ? Lehet nem kellet volna megállnia annál a szerény 2 bányaeleminél ? nem @3dwhite: ?
durbincs
@RonaGyuri: Mert mint Kisnyilas-Kékávos még mindig a szárnyasbetéteken gyakorolja a karlenditést ? mint ez a @odst: ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@bakcsubakka:Maki Zaj bejelentette: ha nem ő győz, eldobja az életét
Ma este Gulyás Márton zárókérdése az volt, hogy én mit tennék fel arra, hogy április 3-án megnyerjük a választást. Azt válaszoltam, hogy az életemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.