Az EU a Kyiv Post szerint elfogadta Ukrajna szövetséghez való csatlakozási kérelmét, és megkezdte az eljárást.

Az EU jóváhagyta Ukrajna csatlakozási kérelmét az Unióhoz

Fotó: JOHN THYS / AFP

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy Ukrajna az EU tagja, csak azt, hogy a hivatalos eljárás megkezdődött.

Forrás: Kyiv Post/Twitter

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
@Horizont: És valszeg valamelyik mellette álló fejbelövi mielőtt ki irtaná Oroszországot is a mellette álló családjával egyetemben. Vagy csak kitöri a nyakát majd azt mondják táncolt a Nagy Asztalán leesett és így járt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Azért még mindig van esély arra, hogy az USA Ukrajna-projectje besüljön és most egy kis színjáték keretében odadobják őket az oroszoknak...
Mégsem adhatják fel őket olyan gyorsan mint Afganisztánt :) Az már a második csúfos elkullogás lenne...
Néro
@Horizont: És valszeg valamelyik mellette álló fejbelövi mielőtt ki irtaná Oroszországot is a mellette álló családjával egyetemben. Vagy csak kitöri a nyakát majd azt mondják táncolt a Nagy Asztalán leesett és így járt.
Csizmás Kond
...vagyis szabad utat adtak a harmadik világháborúnak...
Csizmás Kond
...ilyen szarházi döntéseken műlik milliók élete...
Dr. Proktor
@Csizmás Kond: Hogy mered Putyin elvtársadat leszarházizni?
Csizmás Kond
@Dr. Proktor: ..úgy érzed hogy az ilyen sziporkázásaiddal valami szupemén vagy ?
Néro
Egy biztos sok mindent akarhattak az O-rosszak meg az öleb Vétó Viktor de ezt biztos nem. Most kisírhatják magukat egymás vállán. Bár majd egy kicsit később mert most telegatya Vitya se repkedhet Moszkvába.
Namely
Ez a szemét EU továbbra sem tanult a történtekből: jól tudják, hogy Törökország soha nem lesz az EU tagja, mégis kb 20 éve tárgyalnak vele.
Most erre Ukrajnát is elkezdik szédíteni, pusztán pillanatnyi politikai haszonszerzésből, hogy elhitessék a majmokkal, hogy ők tettek valamit.
Szánalmas.
Málna
És ez most mire lesz jó? Mennyiben befolyásolja ez a háborút?
tomsawyer - régről
Az egészből semmi se lesz, elhal a bürokrácia rögös útján, ahogy szokott.
És ez még a jobbik eset.
Mert ha nem halna el, azzal nagyobb gondot vennének a nyakukba.
Viszont Zelenszkij amit tud, azt maximálisan kihozza a helyzetből, várom, hogy a Nemzetközi Séfszövetségbe és a Nemzetközi Kosárfonók Érdek-atlanti Szövetségébe mikor kéri a felvételét asap.
Az Orvhorgászok Elleni Liga már jelezte, hogy azonnal kizárja a tagjai közül Putyint, ellenben szívesen látják Zelenszkijt, ezzel halálra alázták a ruszkit, mert köztudottan a tiszta horgászás nagykövete.
Komolyan mondom, senki fel nem veti, hogy esetleg meg kéne a vén botoxostól kérdezni, mit akar - bár mondjuk elmondta kérdés nélkül is - és aztán azt megvitatni a néppel. Ők akarnak-e semlegesek lenni. Például. Vagy ők akarnak-e fegyverkezni vagy ehelyett gazdaságilag akarnának végre fejlődni? Aztán megkérdezni a Krímen élőket, ti mit szeretnétek? Mivel nem régtől vagytok Ukrajna tagja, és akkor is autonómként, most mit szeretnétek? Akartok Ukrajna tagja lenni? Akartok teljesen önálló állam lenni? Vagy akartok Oroszország része lenni? Erre a három kérdéses népszavazásra küldhetnének EBESZ-megfigyelőket, addig tűzszünetet hirdetve.
Amit a nép szeretne, az történik aztán. Ha ők nem akarnak semlegesek lenni és fegyverkezni akarnak, akkor lehet tovább háborúzni. Ha viszont semlegesek akarnak lenni és gazdasági fejlődést akarnak békében, akkor nincs miért maradnia Putyinnak. Ha mégis marad: akkor lehull az álarc.
A Krímről ugyanígy dönthetnek. Ahová tartozni akar, oda fog tartozni.
Ez a demokrácia.
Máris megoldódott a dolog.
tomsawyer - régről
Ja, hát naiv javaslat. Direkt az.
Ma ilyen naiv hangulatban vagyok.
Biztosan azért, mert a körömlakkokról írt PhD-értekezésemet visszadobta a konzulens, szerinte több kutatási anyag kell bele a témáról.
Rizikó
Egy ilyen Unióból azonnal ki kell lépni!
tomsawyer - régről
Mért kéne kilépni? Ez elsősorban a németek meg a franciák gondja lesz/lenne ha tényleg felvennék. De nem fogják.
Ha mégis, akkor az egyes pont lép érvénybe: ez elsősorban a németek meg a franciák gondja lesz és a hollandok, meg a másik 3 fukar fog miatta dühöngeni az oligarcháknak elúszó lóvé miatt.

Viszont szinte bármit kérhet a művész úr, mert semmire se mondanak nemet. Erre írtam, nyugodtan kérje csak azt, hogy Ursula hányjon cigánykereket. Rövid megfontolás után meg fogja tenni a Bizottság elnöke.
kissé felnőttem
helyes és ha orbán szij petroviccsal nem vétóztak volna akkor? ma nem ezt látnánk ami ott zajlik, végig gondolva nem lett volna több mint putyin duzzogása igy sajnos vérfürdős zivatarok sora.Na majd az utókor ha csak itt nem titkositják 99 évre.
Emmersson71
@Csizmás Kond: ...és ezt minden hülye benyalta akkor és most is :P
Okoska, kapd elő a kukackádat és próbáld ki! Megsúgom, nem fogsz muzsikálni ;)
Csizmás Kond
@Emmersson71: Miért kéne én előkapjam hisztemerszon ? miért nem kapod elő te és muzsikálod meg anyukádat ?...mi a picsáért kell egy valós tényt úgy állítani be mintha annak én lennék az oka ? Ő volt az aki a farkával muzsikálva szórakoztatta a nagyközönséget és most ugyanazokat öleti halomra, te meg úgy próbálod őt védeni, hogy nekem rontasz az ő viselkedéséért ?...na húzz a zongorázó faszára vazzee...
csak úgy....
@Emmersson71: nem véletlen találták ki a macska eledelt az elhülyült,már egérfogásra is alkalmatlanok számára..
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,nagy kár,hogy nem te voltál a kömíves kelemen neje,mert érted nem lett volna kár ha maltert csinálnak belöled.
te egy született kötözködö kötöanyag..
Cucika
Nem vagyok benne biztos, hogy jól tették!
ómió
A nemzeti kisebbségeket a saját országukban "bíztatóan" elnyomók - már csak egy ilyen "ajrópai érték" folytán is - Brüsszelben "külön kívánatosak"!
Yoda69
Ha orban nem vetozta volna Ukrajna EU-s kerelmet mar evek ota, akkor most nem lenne haboru, es nem halnanak meg magyarok is Ukrajna vedelmeben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.