A napokban több ukrán hírportál arról számolt be, hogy az Egyesült Államok hivatalos forrásai szerint Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter katonai puccsot készít elő Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen.

Moszkvai puccs készül Vlagyimir Putyin ellen?

Erről a Twitteren James Pacileo újságíró írt, aki szerint az orosz államfő és a hozzá közel állók között egyre növekvő fizikai távolságtartás a zárt ajtók mögötti beszélgetéseken mind azt sugallják, hogy Putyin félelme nem véletlen, hiszen ő is tudja, hogy a mostani helyzet következménye könnyen vezethet egy „cseréhez” az orosz vezetés legfőbb szintjein.

Persze ténylegesen a sajtóban terjedő információkat eddig semmilyen állami szervezet nem erősítette meg.

Ám posztjában arról is beszámolt, hogy azt is valószínűnek tartják, hogy Shoygut korrupció és hazaárulás vádjával bíróság elé állítják hamarosan. 

Szergej Kuzsugetovics Sojgu tuvai nemzetiségű oroszországi politikus, hadseregtábornok és az Oroszországi Föderáció hőse. 1991 és 2012 között valamennyi orosz kormányban ő felügyelte a rendkívüli helyzeteket. 2012-től ő a védelmi miniszter, és a jelenlegi háborúban Putyin talán legfontosabb embere.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: a tiéd is na indulhattok hazafelé lesz éhezés 10 évre ?
kissé felnőttem
@human: a végeredmény a lényeg előbb vagy utóbb már senki nem hatódik meg, max lenyugszik a világ
ómió
@kissé felnőttem: Brávó! Ez a kézremegésed, nálad ilyen álmodozásfokozó allűröket vált ki? Hát, inkább ezt műveld, mint a szokásos bolsi hazudozásodat!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió:
ómió
@kissé felnőttem: Ezt a kézremegést melyik efftársi ősödtől örökölted? Vagy ez még semmi az agyfogyatkozásodhoz képest?
namihami
Ha--bármilyen módon--megszabadulna az orosz nép a Putyulitól, annak ""áldásos"" tevékenysége révén, már az eddigi tevékenysége okán, de még így is legalább 30 évvel vetette őket vissza a gazdasági és politikai életben. Pedig az orosz muzsik (nem a maffiózók) eddig sem tartoztak a világ fényűzői közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.