Az orosz védelmi minisztérium megerősítette, hogy sorkatonákat Ukrajnába vezényeltek az ország február 24-én indított megszállásakor.

Oroszország elismerte: Putyin hazudott az egész világnak

Néhány nappal ezelőtt Vlagyimir Putyin orosz elnök kifejezetten tagadta, hogy sorkatonákat is bevetnének Ukrajnában, közben a Twitteren folyamatosan terjedtek azok a videók, amelyeken elfogott sorkatonák vallották be, azt hitték, hogy hadgyakorlaton vannak. 

Oroszországban minden 18 és 27 éves kör közötti férfi számára kötelező a sorkatonai szolgálat, bizonyos kivételekkel.

A védelmi minisztérium azt ismerte be, hogy néhány orosz sorkatonát túszul ejtettek az ukránok, és úgy fogalmaztak, mintha részben számukra is meglepetés lett volna, hogy az Ukrajnába küldött inváziós csapatokban sorkatonák is vannak.

Sajnos több tényt is felfedeztünk a sorkatonák jelenlétéről az ukrajnai különleges katonai műveletben részt vevő egységekben

- közölte az orosz védelmi minisztérium.

A minisztérium szerint a sorkatonákat azóta kivonták Ukrajnából. 

Forrás: BBC

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Fityma savazó reagálása akár Putyinka hazudozik akár Nagy Orr Bánjuk.
c.tenor.com/62aBdNo77WwAAAAM/es-fidesz.gif
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsó
Kezd olyan lenni az oroszok folyamatos “nem tudtuk hova megyünk, nem tudtuk miért, nem tudtuk kiket” védekezése, mint itthon az állandó “Soros-Gyurcsány-migráncsok” szentháromság. Azért a nagy nem tudás mellett sikerült menekülő családokat közvetlen közelről, a saját autójukban agyonlőni. Bombázni még akkor is, mikor már látható volt, hogy rengeteg civilt kellene kimenteni a romok közül. Fegyverszünet alatt gyerekkórházat megcélozni és lerombolni. Ők nem tudták. Hát mindjárt megsajnálom szegény orosz srácokat. Orbán se tudta, hogy ha a közpénzt és az EU-s pénzeket mind ellopja, akkor lezüllik Magyarország.
kereső
Miért pont ebben ne hazudna putyin. Hányadik variáció van, hogy miért is kellett megtámadnia Ukrajnát: Pedig csak egy az igaz. Azért mert van, létezik putyin/és orbán/ tagadása ellenére.A gyermekeket sajnálom, és az orosz embereket, akiket ez a hazug agresszor becsap, és megöleti a gyermekeiket.

STAND WITH UKRAINE! Putyin menj a f@xba!
ómió
Hát, ha ezt az "efftársi igazmondók" mondják...!
Istenakinincsen
@Shikari: tegnap, 19:10
Az számodra elképzelhetetlen,hogy te is rosszul tudod?(a valóságot)
Sámannus
Ott is tudnak szájjal szarni akár csak a fideszben.
Istenakinincsen
"Háborús bűnös lehet Putyin?

Az orosz-ukrán háború egy nemzetközi fegyveres konfliktus, ahol tényszerűen az egyik állam fegyveres erői a másik állam területén tartózkodnak, és ellenségeskedésre kerül sor. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.