Vlagyimir Potanin Oroszország leggazdagabb üzletembere óva intette Putyinékat attól, hogy lefoglalják azokat az Oroszországban működő nemzetközi vállalatokat – írja a 24.hu.

Putyin tervével 100 évet mennének vissza az időben – keményen bírál Oroszország leggazdagabb embere
Kép: Kremlin.ru

Azokat akarják államosítani, amelyek úgy döntöttek, hogy bezárják az országban működő létesítményeiket az ukrajnai invázió miatt

A Norilsk Nickel fémipari óriáscég elnök szerint egy ilyen lépéssel több mint 100 évet lépnének vissza.

Szerinte nem lehet rácsapni az ajtót a nyugati cégekre és befektetőkre. Arra kérte az orosz kormányt, hogy

rendkívül óvatosan járjon el a vagyontárgyak lefoglalásával kapcsolatban.

Ő úgy számol, hogy ezek a cégek a közvélemény nyomására döntöttek a kivonulás mellett, és maguktól szerinte majd visszatérnének, ő pedig meg is tartaná nekik ezt a lehetőséget.

Potanin Oroszország leggazdagabb milliárdosa, és a Bloomberg szerint vagyona még mindig körülbelül 22,5 milliárd dollárra tehető, annak ellenére, hogy pénzének mintegy negyedét elveszítette nemrég.

Fotó: Kremlin.ru

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lemon tree
Bakker, valami ilyesmit írtam én is nem rég.
lemon tree
@Shikari: Primitív hülye orbanista szar alak vagy - csak !!!
lemon tree
@Shikari: Megszólítottam egy geci kőbukó orbanistát - aki soha nem volt fiatal és szabad, csak mindig kiszolgálta az éppen aktuális rendszert. Bocs. Ánat.

www.youtube.com/watch?v=7X2Uc63Sz6E
Németh István
Putyin egyszerűen nyírja ki az Oroszországot fenyegető aljas tolvaj milliárdosát! megérdemli! Ne hagyja magát és az agresszorok ellen indítson inkább megelőző csapásként néhány repülő bombácskát, hogy az usa meg az Eu gecik foglalkozzanak önmagukkal!
Sajnos Orbán Viktornak is lesz dolga! A választások után rendet kell csinálnia! Ezt érzik a moslékok, ezért ajvékolnak! Az olyan szemeteket minta gyurcsány és a párja, márki meg az őt a hallgatásukkal is támogatókat egyszerűen hazaárulás, felbujtás okán a szegedi csillag-börtönben életfogytig tartóra jutalmazni! benneteket meg a pöcsötöknél vagy a csiklótoknál felakasztani >>@lemon tree: @Shikari:
namihami
Putyuli, szép lassan, de már már csőben a névreszóló golyód! Az már sz@r ügy, amikor a ""saját"" milliárdosaid kezdenek morogni!
Az első millió (és nem is rubelben) már egy számlán pihen. Az ilyenek szaporíthatják tovább.
ómió
Pedig, efftársak, egy államosított üzemnek még mindig több haszna van, mint egy bezártnak!
ómió
@Németh István: István! Még mindig felismerésgátlót szedsz? Csökkentsd a dózist, mert @Shikari: a mi oldalunk képviselője!
jesz
ezek az orosz milliárdosok is a nép adóiból, ki nem fizetett nyugdíjából, a hatalmas ország ellopott természeti kincseiből szedték meg magukat?.. Gondolom a vagyonkából részesült az is, aki ezt elősegítette, engedélyezte...?
Néro
Kőkorszakig. És egy csimpánz fogja nyomogatni a piros gombot.
Németh István
@ómió: akkor ezer bocsánat, mert elértelmeztem valamit! nem akarnék senkit még az ellenségemet sem vegzálni, ha nem adnak rá alapot, vagy nem aláznak- ha véleménye van bárkinek akkor azt tisztelettel fogadom, de ha mellette minősíti az enyémet akkor szoktam dühbe gurulni! Helye van a vitának ez kell és finomítja mindenki látóképességét, de nem alázni ezt utálom!
@jesz: Az orosz milliárdosoknak kikiáltottak nagy része az usa.-ban élő ukrán maffiózó! Az un. klasszikus értelemben orosz milliárdosok éppen olyan alakok mint nálunk akik érdekesen, és meggyőződésem tisztességes módon, megszedték magukat! HA VISZONT AZ OROSZ ORSZÁ-GI ÉRDEKEKNEK MEGFELELŐEN TÜSTÉNKEDNEK akkor a Putyin vezette kormánynak a dolga ezt a kérdést rendezni! AZÉRT az ország javára tevékenykedő, munkát adó, adót fizető cégeket - ha tisztességgel tevékenykednek nem kéne leszarozni és vegzálni! Nem csak nálunk az Oroszoknál sem! Mi több segíteni kell, hogy a külhoni cégekkel is versenyképesek legyenek! ((elmondom, hogy egy német cég három kisipari módszerrel legfeljebb 30 ezer forintból előállítható termékét, csaknem 500 ezer forintért - ÁFA-val együtt - javították ki, cserélték le! Az ilyeneket kell igen picsán rúgni!) Ezért kell az országon belüli termelő cégeket segíteni (többek közt) és nem csak nálunk az oroszoknál is!
@Néro: gondolom a balfasz, nagyon hülye és beszámíthatatlan bidenre meg a mellette lévő bantu nigger nagyasszonyra gondoltál!
Nyírfa
@Németh István: Te Pista, a Lipótot elég régen bezárták. Szabad tudnom, honnan szöktél?
Néro
@Nyírfa: Nem szökött szabadon grasszál mint a többi zakkant.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.